51

Анонимен

преди 7 години

Европа е разделена на две. Англия е разделена на две и Америка също. Тука не става и дума за русия или путин ТЯХ ГИ НЯМА НА ТАЗИ КАРТА - РАЗДЕЛЕНИЕТО ИДВА ОТ ДРУГАДЕ. Много стават маймуните на клона и ще се счупии в америка и в европа и в англия. ЕЙ ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕНа никой не му е до русия или смешният ботоксов съветски чекист путин. Това от нашата половина погледнато. Тръмп, Брекзит, Стара европа.

50

Анонимен

преди 7 години

По добре Цецка Цачева пред Хиларито чесно

49

Анонимен

преди 7 години

Те световните медии само за измирането на динозаврите още не са обвинили Тръмп. На всеки 10 минути нова анти-Тръмп новина (било то в американски или европейски медии). Мисля, че този човек много дълбоко е успял да бръкне срещу статуквото и в момента наблюдаваме съответните истерични реакции на американския държавен апарат. Клинтън я водила вече с 70 на 30 % ! Както и вота про-ЕС във Великобратния нали...

48

История

преди 7 години

До 58Точно за това управляващите не ви тт, защото сте простолюдието.Ако беше чел, щеше да знаеш, че любиматата ти Русия сключва договор с Хитлер за война с Европа и разделянето и помежду. Не случайно цяла Европа ви мрази вас руснаците, защото сте най долните в цялата история на света.

47

Анонимен

преди 7 години

Макето да не мислиш че ще ти се размине и кофи за *** няма да има да ровиш

46

Анонимен

преди 7 години

Румен никога няма да стане президент в българия. Пиши му. Вашата изтече.

45

Анонимен

преди 7 години

До макето "основания да мисля" С КАКВО ВЕ

44

Анонимен

преди 7 години

Само едно да знаете: когато цялата пропаганда-машина на една държава се е насочила да компрометира някой, обикновенно този някой е човек който казва нещо вярно и се е отказал да се почини на тази апаратура. Този човек в случая е Тръмп.

43

Анонимен

преди 7 години

48 много добре си чел историята я кажи за наполеон и хитлер по подробно или където не ти оттурва не четеш от такива аман

42

Деето

преди 7 години

До 49Ако се правих на толкова умен, както ти пред хората. Щях да съм прочел договора за разделяне на България на две и вземане на части от България.И щях да съм видял, че от моята България е взела не САЩ, а РУСИЯ.

41

макето

преди 7 години

до 47 аааатака и аз харесвам буля Хилъри и стискам палци да стане Президент са САЩ, но ми се струва че изтрити от змята ще са руснаците, имам бая основания да мисля така

40

Анонимен

преди 7 години

Тука един разправя, че сащ щели да закрият фед?!?Фед държат почти всички банки повечето от военните корпорации в сащ за това бюджета им е 600 млрд. Фед могат да закрият сащ тъпчо. Правителството е пудел на въженце при фед, КАК пуделчето ЩЕ ЗАКРИЕ ФЕДТия дето си ги представящ ти не могат да станат.

39

Анонимен

преди 7 години

До Дееето "САЩ е в сърцето на хората" Хъм РазбирамеНа всеки на когото ФАЩ е взел - родина, убити близки, работа и перспектива много е близо до СЪРЦЕТО мисълта да превърне това гнездо на змии в димяща пустиня.Днес стана ясно че са обстреляли от ЛЮБОВ есминеца Mason до бреговете на Иемен.

38

История

преди 7 години

ww1 и ww2 са почнали от Европа. И в двете дейно участие взема Русия, като в ww2 напада Полша без никакви причини, само една господство над Европа. И двете войни има напрежение в Сърбия, която е руска пионка. Моля ви се с Тея руски пропаганти, колко са лоши САЩ на бабите и дядовците си.Друг няма кой да ви слуша :))

37

макето

преди 7 години

рускатаагентура у Бугарска требе да се осефери малко и да проумее, че не може насила цел народ пак под руско иго да вкара, като некога преди 7 децения, това нема да се случи отиваме зян като Донбас ли е там както и да се нарича

36

Анонимен

преди 7 години

До Как е другареКато научиш български ми се обади.

35

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не е комунист ***. Тръмп е десен.Но знае, че когато се взима на заем трябва да се връща ИНАЧЕ СТАВА МНОГО ЛОШО, а това е пътя по който водят Америка. Към КАТАСТРОФА В КОЯТО ЩЕ ЗАГИНЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

34

Анонимен

преди 7 години

Тази тъпa курвa не знае ли, че Путинне е диктатор и нейните простотиивредят на имиджа на страната и заплашвати сигурността.

33

Дееето

преди 7 години

До 28 Ти никога няма и да разбереш, защо САЩ е в сърцето на хората, защото си твърде стара версия. Късно е за теб да го бистриш.А само мисълта, че се опитваш да бистриш е благодарение на това, което не разбираш.

32

Анонимен

преди 7 години

"Но 44-годишната Кучар заяви в интервю, че не би гласувала за Тръмп, "защото той мисли, че Путин е умен"."Тоест не би гласувала за президент като Тръмп, който казва истината. Би гласувала за Хилъри, за която дори Обама беше казал през 2008-***, че би се скъсала да лъже само и само да я изберат.