99

АНОНИМЕН

преди 7 години

Цецка може да е проекция на Боко ,но той е мъж .А този никому неизвестен пишман мъж е проекция на две гъски = курнелка и илиана .

98

Радев

преди 7 години

Честито,госпожо президент!

97

Анонимен

преди 7 години

Гербаджийте да си погледнат кандидатката и после да коментират останалите!А в какво не е прав!? Че ГЕРБ са едно недоразумение!? Че кандидатурата им е един черен скеч!? Единственото, което правят ПП ГЕРБ е конкуренция на цирк Балкански!

96

Жибор

преди 7 години

Доколкото разбираме от откровенията на Олег Калугин,една от най-строго спазваните директиви на КГБ е била: всички руско-съветски агенти да остават безпартийни,за да не пада подозрение върху тях. Затова не хвалете този пенсионер,че е бил безпартиен: това е по-скоро негов минус отколкото достойнство!

95

Анонимен

преди 7 години

До 45 годишенЗначи пак са те купили! За колко заобича Цецка? За тоя дзвер трябва да е доста!

94

Анонимен

преди 7 години

Честито на Президента Румен Радев!

93

жо

преди 7 години

личните нападки са признак на слабост от ограничени хора ;)

92

88

преди 7 години

Точно този ли ще ми говори чия проекция била Цачева. Този който името си не може да каже без разрешение от Корнелия и този който поднася венци на 9.9 на окупаторите. А уж бил БЪЛГАРСКИ генерал.

91

Анонимен

преди 7 години

Интересно, всички днес дават оценки на Цачева, а не виждат че те самите за *** за каца не стават. Могат само да слугуват на своите господари комунисти и ДС активисти! Точно защото прилича на Борисов, затова ще бъде избрана!

90

Анонимен

преди 7 години

До USA THE BESTНе знам кой е The Best, но с руския си добре! Иначе, sh"t happens every day! Та и днес, дори в повече беше!

89

Анонимен

преди 7 години

Добре,че сложиха Цецка за кандидат,та Радев да си спаси достойнството и вместо 20% да вземе цели 40% на балотажа!

88

45 годишен

преди 7 години

Навремето, при първите демократични избори бях някъде 20 годишен. Тогава помня, баща ми ми даде 20 лева, да гласувам за СДС. Това бяха първите ми и последни избори, за които съм гласувал. Сега обаче, 25 години по-късно ще отида да гласувам срещу този бухал, срещу тази социалистическа отрепkа, и ако ще някой да ми даде сега 100 000 лева, пак няма да си дам гласа за този античовек и антиджентълмен

87

луцифер

преди 7 години

тик так тики таки

86

Джони Кеш

преди 7 години

МAЧКAЙ,GENERAL!!!!

85

USA THE BEST

преди 7 години

Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила, а ти си проекция на Серж гея, ***, свинаря Гергов и вся останала сволoч, дето сте се събрали на Позитано

84

Анонимен

преди 7 години

PRISEMI SE VREME TI E!

83

Анонимен

преди 7 години

Дамата е равнопоставен кандидат с Радев за президент. Така че "силата" на пола в случая не се зачита.Може да си говори за нея ,каквото си пожелае, както ГЕРБ , оплюват него

82

Маърдич Халваджиян

преди 7 години

Този може и да е бил летец, ама отдавна не може да вдига самолета

81

някой

преди 7 години

Не ме интересува как ще се казва президентът /за мен е една излишна институция/.Искам да чуя виждания за наболелите ни проблеми - незаконните имигранти, опазване на границите ни, сигурността на гражданите, огромната тциганска престъпност и лентяйство, много са проблемите.Искам да чуя мнението на кандидатите, за да си направя преценка кой от тях отговаря на моите очаквания и да гласувам за него.Ако ще си разменят махленски приказки, значи, че нито един не става.Това в момента е цирк, но тъжен

80

смях в залата

преди 7 години

Здравейте другари и другарки пенсионери. От много години съм в този форум и не спирам да се дивя на упоритостта ви и вярата в бъдещето. Това като ви чете тук човек сте голяма сила - БСП и БАтака винаги печелят, Колхозия е най-великата страна на света, а то какво? САЩ, НАТО и Европа си управляват света, *** като някакво *** хленчи: "Аз не беших, не виноват", само и само да му паднат санкциите, ГЕРБ винаги печели и вие бавно, но необратимо измирате :) Сега пак натам отиваме, нали?