23

Анонимен

преди 7 години

Как са децата съпричинители на катастрофата? На колко ще ги осъдят?

22

СА

преди 7 години

Проблема не е за дрегера,а в безнаказаността!!Включително и на тези,които трябва да следят за реда-или може би особенно тях!!

21

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова - ВЪН! нека дойде някой , който ще озапти МВР!

20

Пъзел

преди 7 години

До 13Бакшишите спират на пешеходна ако са с клиент ( апарата си върти сметката ), ако бързат за адрес по добре да се изпречиш на пожарна от колкото на бакшиш :)

19

До Heh

преди 7 години

*** ти вЕрно си неграмотен!Кога се пише със?Моля,отговори на въпроса-защо не си стоя там,откъдето си изпълзял,а си мъкнеш аграрната култура па градовете?

18

Heh

преди 7 години

Как си личите комплексираните човечета. Казвам ти в прав текст какъв е проблема,а той хвърля лични нападки. Къде ги видя тези грешки само не знам. А кой си е купил книжката разбираме всяка вечер по новините със рейсърите и техните 20 годишни беемвета прегърнали някой стълб в тракия. И леко с нервите, че гледам имаш проблем.

17

Анонимен

преди 7 години

Деца са блъснали патрулка ? Затвор за малките гадове !

16

До Heh

преди 7 години

Ти понеже си много културен си направил в четири изречения седем грешки!Сигурно караш и както пишеш, а свидетелство за правоуправление си взел с агнета от село.Да,сигурно и такива шофьори има в Пловдив,но те са като теб-домъкнали се от някъде!Пък що 10г си живял в Пловдив и 15 в София,а не си стоя там,откъдето си изпълзял?

15

Анонимен

преди 7 години

За да неможеш да караш,не е нужно да си нито пиян, нито дрогиран, а просто трябва да караш по-бързо отколкото можеш да мислиш. А както всички знаем, милицията не е известна с това че там работят невиждани умствени капацитети. А може и да му се е спяло, ако цяла нощ е чукал частно, или да му се е премрежил погледа от стрес. Преставяте ли си, по време на сладък сън в колата, да те юрнат на някъде по сигнал. Стрес си е.

14

Heh

преди 7 години

Само не разбрах къде видя завист. 10 години съм живял в пловдив и 15 в софия. Простата истина е че шофьорите в пловдив нямат култура на пътя и все бързат за някъде, нищо че града се минава от край до край за 20 минути, даже и в задръстване. В софия водачите са много по-разбрани.

13

Анонимен

преди 7 години

Чакайте сега, на пешеходна или на кръстовище със светофар? Така неясно се пишат новините, че накрая не е много ясно дали е новина всъщност.

12

Анонимен

преди 7 години

Че то и в моя град полицаите не спират на пешеходна пътека. Отнемат предимство и не спират на знак стоп. Предимно автоконтрольорите го правят. Пътепоказателите (мигачи) са непознати и радко използвани. Спират където си искат, включително зелени площи, но не поради служебна необходимост, а да пият кафе в близкото кафене. За разлика от тях нещо им стана на бакшишите и почнаха да спират на пешеходните пътеки.

11

Men

преди 7 години

Уволнение на *** незабавно!

10

100% съграсен

преди 7 години

До Hehпри майните е така, няма правилник, няма нищо. Ще те бутне на пътеката без да ми мигне окото, ако пък не те сгази всеки втори слиза да те бие. Въобще... трагедия.

9

Dedo Ivan

преди 7 години

"Полицаят, който е бил зад волана, е тестван с дрегер. Пробата му е отрицателна."!?!?!?Ми нали тоя милиционер е бил в режим на изпълнение на задължения, заложени в трудовата му характеристика! Защо трябва да го тестват с дрегер? Взели ли са проба за наркотици? Поредната изцепка на кадър от мутренско-милиционерската оргонизация с неограничена безотговорност- МВР.

8

До Heh

преди 7 години

Не е хубаво човек да е толкова завистлив!Завистта е много вредно чувство за този,който я изпитва!Докато ти е плела терлици на село,баба ти не ти ли го е казвала?

7

Анонимен

преди 7 години

Дали са деца на някой от съдиите, които решиха, че пешеходеца винаги в виновен?

6

Heh

преди 7 години

Щом сме почнали темата с шофьорите- тези в пловдив са големи диваци. Винаги карат с несъобразена скорост, никога няма да те пуснат (без значение ляв или десен завой правиш), паркират като араби в пустиня. Абе заслужават да им е разкопан половината град в ремонти- може да вземат да се вкултурят малко.

5

Анонимен

преди 7 години

По новият тертип на съда децата са виновни!

4

Анонимен

преди 7 години

не са преценили правилно посоката и скоростта на патрулкатасори