24

Анонимен

преди 7 години

Реджо да анексира Гърция, така и иначе половината турци са гърци, другата половина българи. Не, че няма и 50 милиона роми, но никой не ги зачита за хора.

23

Анонимен

преди 7 години

При съвременна война числеността на армията не е решаваш фактор, най важното е кой какви поражения може да нанесе на противникова територия. Незнам гърците какво имат, и едва ли някой тук знае, знам че ние си нарязхме ракетите, защото сме заобиколени само от " приятелски" държави и не ни трябваха.

22

един там

преди 7 години

До анонимен 19,То и източното крайбрежие на днешна Турция е било гръцко, ама гърците са се примирили и с въпросната война турците си спечелват крайбрежието на егейско море, но не и острови! Пък и островите(като изключим нелегалните емигранти) са си населени с гърци, а не с турци!

21

Факт

преди 7 години

И ние може да оспорим Ньойският договор, освен че НЕЗАКОННО са окупирани и до днес Западните Покрайнини и Струмица имаме право на 3 кв км излаз на Бяло море според този Ньойски договор. Разбира се най-добре е да си върнем Беломорието, но и тези 3 кв км са все пак нещо, позволяващи ни търговия и излаз на Бяло море.

20

Анонимен

преди 7 години

Грък да тръгне с пушка да воюва е все едно арменец да тръгне да връща "намерени" пари.Затова е хубаво, че сме членове на ЕС и НАТО, защото другата алтернатива предполага всеки да тръгне да реализира претенциите си както виждаме стана в Крим.

19

Анонимен

преди 7 години

"турция не знам за какви територии ***, след като е дошла последна тука."То и Русия е отишла последна в Крим, ама си го взима. Нали?Даже не е и последна. Последна е Украйна.

18

до врабче

преди 7 години

Не бъди националист, а реалист. Турция има втората или третата най-голяма армия в НАТО, ако решат за една седмица ще стигнат до адриатическо море, и само Гърция би ги забавила малко, не спряла, а ЗАБАВИЛА. В момента в този световен калабалък не съм сигурен че някой би се заел да води война с Турция заради балканите.

17

Анонимен

преди 7 години

"разрушаване на православни църкви"Преди българите да станат православни християни, са били тенгристи. Нали така? Това е неоспорим факт!Всички обаче после са си сменили религията. Значи са предатели! Всички вие, които сте православни християни, сте предатели! Нямате право да се наричате българи!

16

Су 34

преди 7 години

И твоят дъх мирише на атентати, но си се загрижил за спикойният и си живот на българина!

15

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа. Гърците да им дадат някой друг остров. Без това са пренаселени с пакистанци. Гърците по островите са малцинство.

14

Су 34

преди 7 години

Видяхме какво е турската армия вече. След код оранжево през януари веднага обяви код кафяво!

13

Анонимен

преди 7 години

Казусът Крим показва, че турците имат напълно законното право да окупират островите, понеже са били техни.

12

Су 34

преди 7 години

Турция и преди и сега е била некадърна във външната си пилитика. Съвременното доказателство - шамарите, които ядат всеки ден в Сирия!

11

Бай Иван

преди 7 години

Хубаво е Хвърлите един поглед на този договор , най-интересното което пише на последния ред в Уикито е:"Любопитно е, че договорът определя границата между България и Турция, макар България да не е страна по него.". Демек може да имат и претенции към Българската граница.ПС: Иначе на Балканите всеки има претенции към всеки.

10

Тъп Гущер

преди 7 години

Умният Гущер е Елтън Джон ;)))) Хаха. А Ердаганеску е Бин Ладен и е мноо гладен за чужди земи и народи

9

Професор

преди 7 години

Мачкай Ердогане! Само ПСР!

8

гяурина

преди 7 години

абе братя българи недейте мисли за ердоган мислете за българия и за народа а вие де то коментирате сигурни дъха ви мирише от глад ама се занимавате с чужди проблеми

7

Анонимен

преди 7 години

Простите манерки си мислят ,че света трябва да е техен.Те са бетер македонците.Добре ,че Русия седи като гаранти само си чака по основателна причина да смени името на Истанбул пак на Костантинопол.А колко джамии отново пак ще станат църкви.

6

Бай Иван

преди 7 години

И ние не сме съгласни с Ньойския договор, ама това е положението. Румъния едва ли е съгласна с договора от Париж през '47 с който ни връща Южна Добруджа, ама това е положението. Граници се прекрояват с война.

5

Анонимен

преди 7 години

Днес оспорват Лозанския от 1923, утре ще оспорят и Санстефанския от 1878.