32

БХК

преди 7 години

БХК,това е хубава новина.Трябва повече училища да се затворят.

31

Анонимен

преди 7 години

"Заселване на бежанци, друго спасение няма.Освен това, това са естествени процеси на замяна на лошокачествените народи с по-качествени."В момента няма качествени бежанци, има само долнопробни ислямско-арабски ***, които не са в състояние да поддържат държава.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 30Русия е на светлинни години пред евроатлантическа България !Там има култура ! Стотици театри има само в Москва.Руската държава набляга на образованието. Тя разчита на създаване на собствени умове, а не краде такива от цял свят като Америка.И не пишете глупости, че комунизма бил виновен. По време на комунизма имахме блестяща образователна система. Факт !

29

Анонимен

преди 7 години

Заселване на бежанци, друго спасение няма.Освен това, това са естествени процеси на замяна на лошокачествените народи с по-качествени. Няма да сме първите, нито последните.

28

Анонимен

преди 7 години

Каква демокрация е тука?Червен фашизъм.Глад и мизерия.Комунистически заплати.

27

Анонимен

преди 7 години

То изпразването на селата се започна след 1944 г. с обезземляването. За какво да рабориш за "партията" (БКП). Животни нямаш, земя нямаш, я по-добре в града в панелката.

26

Анонимен

преди 7 години

Кой пък би купил сградата- там не става нито за мол, нито за хотел, ясна е съдбата , жалко!

25

Анонимен

преди 7 години

Ами никъде го няма това в посткомунистическите държави, само в България. Румъния и тя дърпа да се измъкне от калта на комунизма. Само тук има съжаляваши за червената чума. Тя и ще убие България. Като искате комунизъм, ето ви, България загива. Вие вместо да умрете на въжето умира България.Комунизмът е проклет, всичко комунистическо е обречено на гибел.Другите държави се разграничиха от червената секта и сега просперират.А тук? Гея, Алкохолика, Луканков, Виденофф, Орехофски, ***...Народе!

24

Анонимен

преди 7 години

Изчезва пркаженото племе.... Изчезва...Няма да липсва на никого.

23

Анонимен

преди 7 години

Хората не искат да живеят по селата дори да има "работа". Живота е в градовете както и възможностите за развитие. Като искате селата да са добре вдигайте си чукувете и отивайте да гледате овце и домати. Ама не ви стиска нали.

22

Анонимен

преди 7 години

До 29Понеже Русия е във възход всички имигрираха там нали? Смешен.

21

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Защо са ни училища ?На тази евроатлантическа власт и трябват прости хора !

20

Анонимен

преди 7 години

Точно така, България вече не е едно огромно село което да храни русия както беше едно време. Нещата се променят, хората нямат какво да правят по селата вече, 21 век сме.

19

Анонимен

преди 7 години

Комаризъм о посткомаризъм затриха България.

18

Анонимен

преди 7 години

Мечтата ми е такива села да се заселят бежанци, да доведат роднините си, да се женят за българки....Да има живот.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако не се наливаха средства само в няколко големи общини, а се развиваха всички райони - нямаше да се преселват хората към София и нямаше да се закриват училища... А сега градовете стават ненормално големи и се пукат по шевовете ясли, градини и училища, а в малките населени места пустеят и се рушат.

16

Анонимен

преди 7 години

16-ти, какво да правят управляващите? Да ги осеменяват ли там, че да има деца?

15

OMG_Lucker

преди 7 години

Към jhh: в статията не е уточнено, но може би става въпрос за това 320 ученика едновременно да са учили в училището.Тъжна история. Няма значение дали в с. Недан е пълно с ***, това е действителността в цяла България. Докато политиката ни е такава наведена, доходите са такива мизерни, а перспективите никакви- ще е така. След някоя и друга година ще е късно за каквито и да било действия.Ето и днес четохме новината как ЕС иска да ни ограничи добива на мляко. Някой с "т0пки" начело ни трябва.

14

Анонимен

преди 7 години

Къде отиде онова когато учителят влиза, а дежурния на дъската извиква на съучениците си: Клас стани! Клас мирно! Учителя влиза и казва : Свободно!Къде е? Вие за селското училище сте се завайкали...

13

Анонимен

преди 7 години

Недан и региона е пълен с *** и какво от това? Нали трябва да учат, за да станах хора. Без училище няма как да се случи. Наистина много жалко, че толкова голямо училище затваря. До 1-2 г. 0рките ще го обезкостят...