23

razgradski pop

преди 7 години

"на французите им писна"...либерализация, демократизация, човешки права и свободи....всичко си има граници...

22

Анонимен

преди 7 години

Когато арабите (общо казано) приемат руси бели жени да се разхождат по бикини в техните държави, тогава и ние ще приемем техните увити в парцали мюсулманки да се разхождат в Европа. На мен лично тази гледка ми е неприятна и никога няма да го възприема.

21

Анонимен

преди 7 години

наскоро по Bulgaria ON AIR слушах поредния експерт по бежанци араби и ислям който каза че никаде в корана не пише че жените трява да ходят увити в чаршафи и докколкото помня това го има само при радикалните ислямисти и в суадитска арабия на истина данс трява да се самосезира и да обарме внимание каво точно прповядва главния мюфтия на софия

20

Анонимен

преди 7 години

Малко се преекспонира това с буркините. Бил съм на плаж, където имаше жени с буркини. Не ми направи особено впечатление и се сетих сега, когато се повдигна въпроса. Те по-скоро са за съжаление. Вземали ли сте си душ с дрехите? Е това е!

19

един друг

преди 7 години

То не беше фередже, то не беше бурка, то не беше никаб сега пък буркини..... още колко имена ще им измислите не тези чаршафи. Да си ги взимат и вън от Европа!

18

Анонимен

преди 7 години

до 20 от монахиня до християнка има голяма разлика прочети малко преди да се изложиш следващия път

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22С какво право ще им се дава привилегирован плаж, където да се събират радикали? Правилно постъпват французите - или интеграция, или марш в пустинята. Не може едните да сме равни, а те по-равни щото видиш ли религията им. Европа е егалитарна, не трябва никой да има повече привилегии от другите.

16

Разбира се, че

преди 7 години

е СБЛЪСЪК на цивилизации. Мюсюлманите всячески и навсякъде се опитват да си наложат своята култура, няма две мнения по въпроса. Нека не забравяме историята, как възниква мюсюлманството в противовес на християнството, Мохамед не бил приет и затова си измислил своя религия, Бог му бил говорил. Дрън, дрън, толкова ли е сложно, имаме един обиден човек - Мохамед, на когото Бог му говорел за сепаратизъм и отделение от брат си, а после политиците умело използват разделението на човечеството.

15

Анонимен

преди 7 години

Еййй голяма драма. Просто направете отделни плажове за мюсюлмани. Толкова е лесно. Но нееее, трябва да се ползва за политическа пропаганда и драма.

14

неанонимен

преди 7 години

виждал съм и монахини на плаж,как ли биха процедирали властите,или може би в библията пише че може и по монокини,всички вкл. и този с българското име Фронтера сте предубедени и много далече и от християнството и от изискванията на трите основни религи,чийто създател е единствения ГОСПОД, само плещите по форумите,затова моралът ни е на това ниво....

13

Анонимен

преди 7 години

Съвета на жените бежанки? Това тетористичното крило на БХК ли е?

12

Анонимен

преди 7 години

Космонавтите вън от Европа.

11

Турчина Мехмед

преди 7 години

На корабчето до Принцовите острови имаше едно младо момиче с бурка с мъжа си. Слаба , стройна , бяла и май красива , съдейки по очите. Мъжа й поне беше млад и все я прегръщаше. Може на меден месец да са били. Така или инак това е изродщина. За мен би било крайно неприятно да излизам с нинджа сред хората. Но аз съм атеист и за мене е нормално. Но тия са си фанатици.

10

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно тенденциозно е това поведение. Тези жени го правят нарочно и демонстративно, само и само да се дразни обществото и да има напрежение. Нищо друго. Дошли от майната си и правят демонстрации из Европа. Абе я си ходете там и си влизайте с кожуси във водата.

9

Турчина Мехмед

преди 7 години

Жената в исляма не е човек а жив предмет за разплод. А мъжа е една куха вярваща обвивка. В 21 век да изповядваш религия си е чиста проба лудост. Дори и да има някаква Сила, Бог или кото и да е, тя изобщо не се интересува от нашите действия и съдба. За справка земетресението в Италия.

8

толерантен

преди 7 години

А, обрязването на жени и то ли е личен избор?

7

Анонимен

преди 7 години

"но аз смятам, че това е въпрос на избор. Това показва нивото на религиозност", настоя на свой ред Александра Попова" да избор е избор межу това да ходиш увит като мумия или мъжа ти да те пребива редовно. като се замисля какво толкова крият следи от домашно насили е ли???

6

до Турчина Мехмед

преди 7 години

В същност като се замислиш исляма няма лице. Щото е скрито под маската, дали бурка или фередже или с друго име - все тая. Останалото е гъзене по 10 пъти на ден, кървища и бомби.

5

Турчина Мехмед

преди 7 години

Бях в Истанбул. Толкова нинджи видях че ви е бедна фантазията. Някои с черни очила за да не им се виждат очите. Доста бяха арабкини. Изобщо луда работа. Това е грозното лице на исляма. Всъщност той хубаво така или иначе няма.

4

мераклия

преди 7 години

Абе, по колко се плаща да носиш "бурка"? Питам за един приятел.