13

турчина

преди 7 години

Откакто Ердоган е на власт се промениха много неща. През далечната 1998 когато ние имахме сателит на село национални частни турски ТВ. излъчваха еротични филми като Емануела след полунощ. Сега единствено Платформите Дигитурк и Д смарт излъчват такива програми но са кодирани и платени. Д Смарт даже има 8 свои еротични : Galeri 1, Galeri 2 - и така до 8 които излъчват от 00:00 до 06:00. Но по свободните канали няма еротика а хомосексуалността си е абсолютно забранена.

12

Анонимен

преди 7 години

Да беше дошъл/а в България щеше да си е жив/а и здрав/а и дори щеше да стане звезда. Тук такива са на почит.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11"като ви са толкова мили..поканете ги във България и си ги гледайте."Че защо да ги каним в България? Ще ги оставим в Турция да се избиват с ислямистите. Перфектно за нас. Там си им е мястото.

10

Доктор

преди 7 години

Хомосексуален е индивид,който има полово влечение към индивиди от същия пол.Такива индивиди могат да бъдат и хетеросексуални.Трансексуален е индивид,чийто психически пол е обратен на генетичния,външен и вътрешен генитален пол.На такъв индивид ако не се смени пола е обречен на тежки страдания,защото много често близки и обществото ги тикат за сексуални връзки с противния на тях пол,а техния мозък приема тези връзки за хомосексуални.Голяма просттия е да насилваш такъв човек към " правия път".

9

Анонимен

преди 7 години

и пак седят и пишат глупости..като ви са толкова мили..поканете ги във България и си ги гледайте. По целия свят едно постоянно натрапване на нови ценности ..Мъже като жени, Жени като мъже. Тогава въпросът е защо сме създадени двуполови. Да отменяме половете и кой когото иска.. него да натиска. Натрапва се едно *** на homo sapiens..Навярно целта е да направят всички..просто HOMO..

8

Членска карта №7

преди 7 години

И какви са тези права, дето се различават от правата, които имат хората! И защо трябва да имат повече и различни права от хората!????

7

Анонимен

преди 7 години

До Спартактурция защитава семейството, жените и децата и затова се развива

6

до неукия

преди 7 години

До Анонимен 4Ами това е жена с която излизаш на среща и в леглото го вади по-голям от твоя. :)))

5

Спартак

преди 7 години

Турция е пълна с пещераси които си пускат мустаци за да приличат на мъже и да заблуждават обществото. Иначе тайно си мечтаят да смучат здрава тракийска цепеница. Нещастници.

4

Анонимен

преди 7 години

СВОБОДАТА НЕ Е ИЗВРАЩЕНИЕ, ИЗВРАЩЕНИЕТО НЕ Е СВОБОДА.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво е транссексуален?Преди малко попитах и го изтриха.Наистина не е ясно какво е това транссексуален

2

Анонимен

преди 7 години

"Дори най-либерално настроените хора в в южната ни съседка нямат волята да говорят за правата на хората с различна сексуална ориентация."Имате грешка. В южната ни съседка преобладават хората с различна от нормалната сексуална ориентация. Там да си хетеросекуален значи да си либерален. Знаите това е една "различна" държава.

1

Анонимен

преди 7 години

Едно добро начало.