26

АТВ

преди 7 години

Защо полицаите го пазят ? ЗАЩО ?

25

Анонимен

преди 7 години

М.Карбовски пита в интервю нашият герой - ,,Добре де,и откъде това състояния,караш Ламборджини?'' Той отговаря - ,,Аз съм честен човек,когато бях по млад се гмурках за рапани и изкарах някой лев''

24

Анонимен

преди 7 години

Така е при евроатлантизма и "демокрацията" - престъпниците се лекуват в 5 звездни спа центрове а пенсионерите като си купят животоспасяващите лекарства от пенсията не остава нищо и се налага да ровят в контейнерите с отпадъци за огризки от храна.

23

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Е ТОЗИ НА СНИМКАТА С ГОЛЕМИТЕ КАТО НА КРАВА ОЧИ ТРОВИ ДЕЦАТА ВИ С НАРКОТИЦИ ,А ВИЕ СТЕ СИ ЗАРОВИЛИ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА ! И НАЙ-УЖАСНОТО Е ,ЧЕ МАЙКА МУ КАЗА - НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО НА СИЛА ДА КУПУВА НАРКОТИЦИ ,ТЪЙ КАКТО НИКОЙ НАСИЛА НЕ ВИ КАРА ДА СИ КУПУВАТЕ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ ! Е ДА АМА КОГАТО КУПУВАМЕ АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ МНОГО ДОБРЕ СМЕ НАЯСНО КАКВО КУПУВАМЕ ,А КОГАТО ХАРА НА МИТЬО ОЧИТЕ НИ ЗАРИБЯВАТ С НАРКОТИЦИ НИЕ НЕ ЗНАЕМ ,ЧЕ В КАФЕТО НИ ИМА НАРКОТИЦИ !

22

всъщност станал 19,

преди 7 години

до плевен де как да е

21

.

преди 7 години

Веганите ще протестират ли сега? Или щом няма пържоли - живота е прекрасен.

20

ДС

преди 7 години

Защо полицията охранява тоя престъпник. Аз като данакоплатец, който плаща заплатите на полицаите съм против това. И после защо ги е страх от народа да ИЗБИРА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ШЕФОВЕ.

19

до 20

преди 7 години

караш ме да се "гордея" че съм българин. А ако можеше и да пишеш на български, щеше да си мой идол , кумир и герой...заедно с Учити

18

Българин

преди 7 години

Колко радостна новина. Децата ни медалисти от олимпиади по математика, физика, спорт ... нямат средства да си платят разходите по участието си. Болните и възрастните хора изнемогват а наркотрафикантите и селски биячи пръскат милиони сакън да не се гътнат. Тоя тъ...р на никого няма да липсва. Питайте битите и тормозени от него хора. Имам приятел датчанин, който се опита да инвестира в Слънчев бряг. Заради такива като Митьо The eyes се отказа. Каза, че са го изрекетирали още преди да започне.

17

Анонимен

преди 7 години

Наркопласьор на свободаЦацарооооф

16

не трийте

преди 7 години

ами вдигнете се на протести и срещу българската престъпност би ! Кво ми организирате протести само срещу ромската престъпност ?!

15

Анонимен

преди 7 години

Смърт и изтребление на всички наркопродавачи, пък били те и представящи се за светци.

14

СА

преди 7 години

До Плевен обича Бургаса ти спри да вярваш на глупости-сигурно и той не знае колко пъти си е сменял кръвта!Ама ти що да ги знаеш тия работи,нали?!

13

Мафията

преди 7 години

Рехабилитация в затвора трябва и тези които го пазят

12

гордоста

преди 7 години

на България, Митьо за президент, орден Стара Планина, почтен гражданин на Европа...инак у нас полицията пази бандити, ама тва друга тема

11

Хейтър Тролев

преди 7 години

този ще влезе в историята на великите постижения на българската медицина , всички го отписаха , а парите и най-вече заплахите от рода , "ако не го спасите , семейството ти ще му прави компания в отвъдното" - дадоха фантастични резултати. МОЖЕЛО ЗНАЧИ.

10

ined

преди 7 години

В държавата на мутрите пресъпниците като Очите са на почит

9

Анонимен

преди 7 години

Загубена дьржава добре ,че не живея там

8

SA

преди 7 години

Долен ***-в Сливен щеше вече да си пътник!!

7

Анонимен

преди 7 години

Явно Цацаратурата не смята да повдига обвинения. Очите си е член на Герб и не се пипа.