233

Анонимен

преди 7 години

Подписахте се за този невъзможен референдум защото не разбирате правилата на държавното управление.И защото Слави много лесно ви манипулира.А сега се сърдите, че не става на вашата.Е, всеки *** ако прави референдуми как ще стане тая ?!

232

Анонимен

преди 7 години

Слави загуби.Да отива да плаче в предаването си.Народа спечели, защото номерата на гологлавия предател не минаха!

231

Zlatena

преди 7 години

До 2043 а бойко борисов по известен като боко премирерската тиква е държанка на Сащ .

230

Държавата на мафията

преди 7 години

Филип Димитров-конституционен съдия хахаха,това е нечовешка гавра с Българският народ!ужассс

229

Анонимен

преди 7 години

Тоя чалгаджия хубаво го беше натикал Костов в кучия!

228

Спомнете си.

преди 7 години

Спомнете си че Слави беше срещу комунистите и те паднаха.Показваше наглостта на Костов,и въпреки че Костов го мачкаше ,оцеля,а Костов се срина.За цар и тройна коалиция да не говорим.Имаше и друга подписка и нея политиците я замазаха.Ама не се отказа.Колко от вас плювачи ще го направят и ще издържат?И аз не го харесвам заради чалгата, ама истината си е истина и е имал смелостта да я каже.И между другото гледайте интервюто му с Диков в тубата,можете да си зададете и някой и друг въпрос.

227

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 242: 1.Какво те навежда на мислъта, че 500 ще сторят по-малка беля от 5 човека? 2.Защо ми е да хрантутя 500 дебелака, като начинът им на гласуване ще е все едно са 5?

226

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Реорганизация на такова ниво не се прави с референдум, а от ВНС. Няма условия да се свиква ВНС."...... Естествено, закона може да бъде изкривен,така че да се каже и на "Да" - "Не". Зависи кой поръчва музиката все пак. Глупаво е да смяташ, че референдума е насочен само срещу бате ти Бойко, защото той засяга всички.

225

Говорит Москва

преди 7 години

Славуца е скъпо платената държанка на Доган бей и Маскве

224

Анонимен

преди 7 години

До ЩеревНе смятам,че броят на депутатие е решаващ! понякога пет човека могат да сторят по-голяма беля и от 500.Проблемът е в това,че всичко у нас още през 89 г. до наши дни,беше и е дирижирано!

223

Анонимен

преди 7 години

Реорганизация на такова ниво не се прави с референдум, а от ВНС. Няма условия да се свиква ВНС.Келешундера Слави знае това, но нарочно създава напрежение сред тъъпия народ.Плащат му да се бори с Борисов, но това не става така, защото Слави е двойкаджия. А Борисов е успешен премиер. Успешен за България.

222

Щерев

преди 7 години

Най-смисленият въпрос бе за броя на дупетатите! Сега отпада въобще и смисъла от този референдум. БЪЛГАРСКА му работа!

221

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - и понеже е съставен от комунисти КС, видиш ли ти, той ще пореже русофили. Слагането на епитети е много лесно. По отношение грОмоДнзта ти - ТИ ПА СИ АЛЕМ ДЕЛОМ.

220

Анонимен

преди 7 години

Славуца не искала да се занимава с политика, щото била ***.Предаването му е политическо.Референдума е политика.А уж не искала да влиза в политиката ;)

219

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна подигравка с народа. Това не трябва да се търпи повече.

218

Анонимен

преди 7 години

Защо не проведоха референдума при Орешарски!При царя?При Виденов?При Тройната коалиция?Защото целта е да съборят Борисов!Изобщо не им пука на Слави и ко за народа.Знаят, че нищо няма да направят.Целта е Борисов, но ако Слави беше мъж щеше да се яви на избори!

217

Анонимен

преди 7 години

Порязаха няколко стотин неграмотни продажни русофили.И сега плачат.А КС е съставен от комунистите на Първанов, Бойко няма намеса там.А Славуца е дребно момченце с висок ръст и много комплекси.Плащат му от Кремъл за да играе тази игра. Самият той е Нищо.

216

Анонимен

преди 7 години

Не само Слави, а и всички ние, които подписахме сме порязани. Това е и доказателство, че в България липсва всякаква демокрация!

215

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо прекият избор на полицейски шефове да е противоконституционно.Би трябвало и прокурорите да бъдат пряко избирани, с оппределен мандат и да отговарят на определени условия преди да се кандидатират. Редно е и министри, шефове на агенции и всички с управленски функции в държавни агенции или фирми да имат минимум 10 или поне 5 години опит в областта.

214

Анонимен

преди 7 години

Нагли, нагли та нагли. Какво народно събрание бе, народа е работодател на тези нищо неправещи хора в Парламента. Щом работодателя преценява, че 240 са много е напълно нормално да уволни половината. Явно трябва да излизаме и да им го кажем лично те са тотално безочливи.