77

Анонимен

преди 7 години

Репортаж от срещата на лидерите на матушка рус и бащица тюрк, по едно време лидерите остават насаме, но камерата продължава да снима. Единият лидер се хвърля в прегръдките на другия и започва да хлипа на рамото му:- Вова, не могу я больше так!- Надо, Щирлиц, надо

76

Анонимен

преди 7 години

Шубето, било голям страх ! Със смяната на американския президент се задава и смяна на цялата световна политика. По времето на мюсюлманина Обама Турция успя да засиле ислямизацията на 2/3 от населението си.Ердоган разбира че е разкрит "троянски кон" в НАТО. Днес той бърза да продаде американците на Путин, но куповача не е глупав и няма да се хване на ислямската въдица

75

Pasha

преди 7 години

TURCIA VS RUSSIA NAI MOSHTNATA KOMBINACIA V ISTORIATA NA ZEMIATA!!!

74

Сюлейман

преди 7 години

Скоро българете пак ще бъдете на синджира.

73

Васил

преди 7 години

Поско-президента ни забранява да сме националисти,е това не е вярно.Тоя клоун-президен във всяка страна по земята щеше да е разчекнат и обесен като национален предател а в БГ му се радваме.Имам чувството че българите еволюираме в посока ***.

72

Анонимен

преди 7 години

Срещата ще е в Петербург, а сватбата къде ще е?

71

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента да забраним протурските и проруските партии и движения

70

Васил

преди 7 години

И още нещо Сърбин.Какви националисти да сме ние българите,като на връх нова година в национален ефир в речата си "ВЕЛИКИЯ'',ни Президент Росен Сперменлиев,заявява че да си националист е грешно и не бива.И въпреки това ако,някой като Динко примерно се опита да направи нещо за българския народ и страната ни,държавата го арестува.Е това е България,е това са оправницити които ти си избра народе най-***,който някога е ходил по земята.

69

Анонимен

преди 7 години

Рзни "патриоти" като Болен, Валери и агент Иван-каракачанкатаса особено активни при среща "Ердоган - западен лидер".Но при "Ердоган - Путин" мълчат като... рубладжийски дупцета.

68

Анонимен

преди 7 години

Рублярите ще се радват да се отърват от фалиралата рублаи да минат към по-силната турска лира.Като бивши сороси, нашите рубляри си знаят интереса.

67

Анонимен

преди 7 години

Императора и султана ще обсъждат как да прекарат България! Путинофилите са особено щастливи от това!

66

Пламен

преди 7 години

До СърбинЗа това ли ядете бой всеки път, когато ни нападнете????

65

Анонимен

преди 7 години

Доста глупости са изписани. Как си представяте Путин да си дели балканите с ерджолан. Нали ако направи такова нещо моментално Русия ще загуби цялото си влияние и престиж на балканите и то завинаги.А относно този екземпляр, дето се пише за сърбин. Не му се връзвайте. Този не е никакъв сърбин. Най обикновен *** е. От ромски произход.

64

Анонимен

преди 7 години

Следете рубладжиите, ако масово минат на турска копаня,значи фашистчето ни е продало на султанчето.

63

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата са си лика-прилика!

62

Психично Волен

преди 7 години

Сега всечке *** начело с Волен ще станат и ханъми на Ердоганя :)

61

Анонимен

преди 7 години

Путин има в Задинайската губерния:БСП, ДПС, Атака, ВМРО, НФСБ, АБВ.Явор Дачков, Андрей Райчев, доц. Иво Христов, Петър Волгин.Ердоган има само един Местан.

60

сминдух енд чесън

преди 7 години

Подобни статии част от лечението на определена категория хора въздишащи по миналото ли са ?Желанието за твърда ръка може да ви докара нещо пак твърдо ама отзад и вероятно ще е болезнено,или този вид болка е силно желан?

59

Анонимен

преди 7 години

До С. АнтовДа бе,как гордо бягахте при Сливница,как гордо си плащахте данъците през средновековието,айде пийте си шльокавицата(върла 32 града) и щракайте с пръсти на Цеца!

58

Анонимен

преди 7 години

До С. Антов"Гордият" сръбски народ беше халапал путинския черпак до дъно,с надеждата, че брежневската поцелуйщина не е отминалаи че джуджето Путин ще ги рантути както преди.Но жужето е капиталист, той им поиска държавният телеком.И "гордият" сръбски народ разбра, че искат да го евът.