45

Анонимен

преди 7 години

до 45 Пожелавам ти да имаш дъщеря и тя да се ожени за турчин и внучето ти да бъде обрязано. Искрено ти го пожелавам! Стига да си българин/ка, а не турчин/туткиня!Тогава ще те питам за стереотипи и предразсъдъци, приятелю/другарко!

44

една баба

преди 7 години

Живи и здрави да бъдат младите. Господ здраве да им дава да се разбират и обичат, да си отгледат рожбата, която очакват.Безоблачно бъдеще на целия род.

43

Анонимен

преди 7 години

до 41 Самият Стоичков е бесен...има доста материали за това как го приема това с турчина и дъщеря му.

42

Анонимен

преди 7 години

Българино, намери начин да се сближиш с дъщерите си и да поговориш с тях като приятел. Ще се изненадаш колко си изостанал и закостенял и колко неща не знаеш за децата си.

41

Анонимен

преди 7 години

Стига предразсъдъци, тесногърдие и стериотипи! Хората се обичат, не им пука кой как се казва, да се говори за позор е просто смешно! :)Пусти комплекси на тема "робство" - пречат ни да видим по-далече от носа си!Много им пука на Стоичкови кой какво си мисли! ;)

40

Анонимен

преди 7 години

До 37Да бъдеш баща не се изчерпва с иначе приятния момент, когато забравиш да го изкараш. Бащинството е труден и сложен ангажимент. От жена можеш да се откажеш, но да се отречеш от детето си е най-жалкия и комплексарски акт за който се сещам.Обикновенно такива лаладжии като теб или си остават без деца, или ако имат те се чифтосват с някой от близката фафела.

39

Анонимен

преди 7 години

Прочетох доста информация и по темата и за съжаление не Стоичков има вина за тази глупост направена от дъщеря му, а неговата съпруга Марияна мисля че се казваше. Тази същата е съсипала връзката на Мика с Иво Аръков, в който е била лудо влюбена, защото Аръков като момче провинциалистче нямал никакви пари и имоти. Майката го обвинила, че умишлено иска да се възползва от брак с Мика. Накрая скочи в ръцете на един турчин. Жените са така - напук на УЖ голямата си интуиция, накрая в кереча.

38

Анонимен

преди 7 години

Стоичков е живял с дъщерите си по белия свят далече от догми и предразсъдъци. Такъв човек никога не би свързал живота си с индивид изтъкан от комплекси и глава пълна с идеологеми. И двете му дъщери нагледно показват това. Да са му честити бъдещите внуци на модерния ляв, това, че ще са мюсулманчета или католичета по никакъв начин няма да помрачи радостта му като вижда, че децата му са щастливи. Коментарите тук само доказват, че българинът в семейството е "по-турчин" и от турците

37

Анонимен

преди 7 години

До Турчина МехмедЗа малко да се съглася с теб.Не всеки мюсюлманин е терорист, но всеки терорист е мюсюлманин.От там и предразсъдъците.Това е като да кажеш, че ромът е човек. Сигурно има, но аз не съм ги виждал.

36

Турчина Мехмед

преди 7 години

Какво сте се разревали това момиче нито е първата нито ще е последната която си пада по турци. И аз съм имал много българки гаджета някои от тях даже са ме запознавали със семействата си и бяха добри хора по никакъв начин не съм усещал че са недоволни от това че дъщеря им има приятел турчин. Всички сме хора за какво трябва да се мразим само и само заради произхода

35

Анонимен

преди 7 години

Напълно нормален избор. Кой ще предпочете българче бре особено като има избор????

34

Анонимен

преди 7 години

до 34 Точно там е разликата между мен и бащата "турчин", оня може и да убие дъщеря си, ако не му хареса решението й, аз просто ще се отрека от нея, пожелавайки й всичко най-добро за Сбогом! Ъндърстейнд ми?

33

Позор

преди 7 години

Това да се омъжиш за такъв , все едно си връщаш рода стотици години назад!Аз ако съм никога няма да й разреша , позор!!!!!!!!!!!!

32

У жас

преди 7 години

Айкут????!!! Ужас! Тия дори и недосегаемите звезди налазиха!Младо хубаво момиче , свършиха ли се мъжете в Европа ???!!! Ужас !

31

Анонимен

преди 7 години

До 20Ти нямаш дъщеря, най-вероятно въобще нямаш деца.Добрия родител обича и подкрепя децата си в техните решения. Бащата тип "турчин" приема дъщеря си за негова лична собственост и се явява един вид сводник, който решава/разрешава с кой до си го слага зависимост от келепира.

30

Анонимен

преди 7 години

По добре Айкут от Шумен отколкото Дасикане рома/българеещо се ромче от Лом

29

до: 21

преди 7 години

Ама никък не е лесно да си некомпетентен или прекалено глупав

28

Анонимен

преди 7 години

американецът айкут, типичен американец хаха

27

***********

преди 7 години

Момчето е родом от Шуменския край тоест Зетя , като не знаеш поне не се излагай като селски краставичар да те гледа цяла България тука

26

Анонимен

преди 7 години

"Тя заяви, че българският мъж е лишен от кавалерски обноски и маниери и не знае как да се държи с една дама. Още тогава(след раздялата си с Иво Аръков) разочарованата Мика заяви, че не желае да има връзка с българин."Тази ов.ца срещнала един па.лячо като Аръков и си направила генералните заключения за българския мъж. По-проста излезе и от баща си. Оня поне се ожени за българка.