53

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с тези русофили и русофоби бре и вашето обсесивно компулсивно разстройство. Тези които са извършили това ужасно деяние са врагове какво на руската федерация така и на нато. Просто трябва да се съберат да се разберат за интересите си и да започнат да унищожават терористите, клетки, държавата им всичкото. Имат ресурсите.

52

Анонимен

преди 7 години

Иначе ще ми говорят тука разни со.росоидни агенцийки, че българина на 60 % искал оставане в ЕС. дайте да направим референдум и да видим зловещата истина, а?

51

българина

преди 7 години

Нали искате евтина работна ръка, евтиното е винаги по скъпо

50

Анонимен

преди 7 години

До # 79Имаме какво да кажем.. Вие що сте се смълчали, като комсомолски секретар в Лада на германски паркинг..

49

българина

преди 7 години

Кога франсетата ще измислят старата еврейска поговорка толерантността убива. Докато не направят това което трябва да се направим им пожелавам още от същото

48

Анонимен

преди 7 години

За всичко е виновен Путин.Русия е враг номер едно за НАТО.НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО ИМА В МИСЛЕНЕТО НА ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ

47

Анонимен

преди 7 години

Искате още в мюсюлманска Европа? Нима? Я пак се замислете!

46

Анонимен

преди 7 години

До # 78Няма да се противопоставяме на никого! Просто ще спрем строежа на Вавилонската кула... Всеки по пътя си. У дома, да се кланя на който си бог иска.

45

Анонимен

преди 7 години

Кой подкрепя терористите може да се разбере не по това, кой какво говори, а по това, кой споделя ЦЕЛИТЕ им!А целите на терористите са очевидни - разбиване на ЕС; идване на националисти на власт; противопоставяне на християни и мюсюлмани. Всичко това - за да отслабне Европа и да се елиминира като единен фактор, който влияе в света.Кой тук споделя тези цели?

44

Анонимен

преди 7 години

Да ви припомня ли песента на англичанчето за Брекзит-а или няма нужда? Да ви припомня ли и че тия со.ро.соидни ***.оти от ЕС искат да дават по 10 бона евро на емигрант от Изтока за да се устроят в Европа? Хак да им е!

43

Анонимен

преди 7 години

Все по-иновативни взеха да стават, такъв голям брой жертви с толкова малко усилия не са постигали !

42

До Оланд

преди 7 години

Видяхме какъв беше я...ло...вия отговор на французите след първите атентати във Франция!Единственната сила, която реално днес мачка камиларите е - Русия!

41

Анонимен

преди 7 години

Къде е БХК ???????????????????

40

Той е

преди 7 години

Те това е - изчакаха да завърши Евро 2016, и патакламата започна... Или пък терористите са върли футболни фенове, и не им е харесал крайният резултат? Това е техният начин, да изразят емоциите си!

39

БХК

преди 7 години

Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия,незабавно всишчки презеденти веднага да се хванат под ръчичка в Париж и да кажат ние сме против насилието.Веднага в Франция да влязат още 1м имигранти от Близкия изток,северна Африка и Бангладеш.

38

сметката

преди 7 години

Франция си го заслужава.. май не е същото като да разпалваш войни в Африка нали, при които да измират хиляди хора и до днес... разбира се родните ни наведени медии не споменават и дума за това

37

Анонимен

преди 7 години

Лудост. Всичко това ще доведе до избирането на Льо Пен на власт, по-нататъшното противопоставяне между французите и скрошните и не-толкова скорошни пришълци и в най-добрия случай ще добреде до създаването на полицейска държава с ограничаването на свободите в името на сигурността. Ние, българите по-трудно ще получаваме достъп до тази държава просто защото сме чужденци, за работа а дори за туризъм.

36

Анонимен

преди 7 години

Прави ли ви впечатление, че всички терористи са мъже и са високи под 1.80? Проверете, ще видите! Следователно, просто трябва да ликвидираме всички мъже под 1.80 и атаките ще спрат!

35

Оланд

преди 7 години

Няма да им се размине!В отговор на терористичния акт ние ще организираме един грандиозен гей парад!

34

ист

преди 7 години

ВОЙНА Е . Терористи убиват невинни и беззащитни хора. Прави ли ви впечетление, че няма убити политици и крупни бизнесмени. Те никога не са в тълпата.По време на война,мировремените закони не важат.Изхода е - установява се терориста убил 80 невинни . Издирват се 80 негови близки роднини до девето коляно и се убиват. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО И ЩЕ Е СПИРАЧКА ЗА НОВИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ.