19

Анонимен

преди 7 години

Ако е бил завислива , алчна , подла , корумпирана гад , ще се прероди в БГ , да го управляват такива като него ! Божието наказание е тук !

18

do 18

преди 7 години

И какво искаш да кажеш? Че човекът е една торба кокали и черва? Това че човечеството не е намерило доказателства за душата, защо трябва веднага да значи, че няма душа, няма прераждане и няма други паралелни светове. Защо си мислиш, че човекът е връх в нещо и връх на нещо, че чак почваш да изключваш неща, които не са ти ясни, нито пък на човека са ясни. Доста смотаноо разсъждаваш.

17

Анонимен

преди 7 години

23, ей такива като тоя вярват и до безпаметност в Тиквата!

16

Демограф

преди 7 години

Тоя рай не се ли пренасели от безсмъртни души бре?!

15

Анонимен

преди 7 години

"Дейли мейл".... с други думи вестник "Шок"

14

Ма мунио

преди 7 години

Защото душата най -често напуска малко преди неизбежната смърт.Ако не беше така нямаше да ги съживяват и след това да разказват.

13

Анонимен

преди 7 години

Е как пък все при краварите се случват тези работи? Излитат души отвличат ги извънземни виждат летящи чинии и тем подобни щуротии. Има само едно обяснение. Тези които са правени в задният двор на бежавият салон имат тази дарба!

12

Анонимен

преди 7 години

Нито едно научно доказателство не съществува за наличието на душа. Нито едно. Такива ала-бала истории, че като умрете, тялото ви олеква с тежестта на душата....приказки за малки негърчета. И за лъжливи брадясали попове да опяват, да строят големи хотели и да крадат. Алилуя!

11

до 15

преди 7 години

Рогатия винаги е долу....освен ако не става въпрос за някой рогоносец или бръмбар-рогач :)

10

Българин

преди 7 години

"Заснел е душата" с помощта на фотошопа. Да, всеки един от нас има душа и това е ноуспорим факт, който признават дори и учените. Но човешката душа е нематериална, и не може да бъде заснета и уловена с материални предмети, какъвто е GSM-***!

9

СалвадорДалиВали

преди 7 години

А виждате ли горе в ляво /на 10 без 10/ как чака Рогатия.

8

Видял и препатил

преди 7 години

Душа, безсмъртие .... глупости и простотии. Лъжи измислени от една шляйка шарлатани, попове, "духовници" и лицемери, за да ви ограбват, лъжат и манипулират.Няма душа, няма вечен живот. Умреш ли, край на мача! Носете си новите дрехи, яжте, пийте и се веселете. Другото всичко е лъжа.

7

Анонимен

преди 7 години

На тоя му е мръсен джама или има проблясък от самото стъкло. Миналата седмица направих снимка от автобус и се изненадах какви ефекти се получават от отражението на стъклото. Ефекта беше поразителен. ако някой иска , мога да му пратя снимката за доказателство...

6

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости! Това е или измама или спиритизъм. Когато човек умре, просто заспива и нищо не се случва, просто чака да бъде събуден за живот или за вечна смърт в зависимост от живота който е водил. В писанието всичко е обяснено, за да не сме в неведение какво ни чака

5

смях

преди 7 години

Виждаме "душата му" , но иначе е починал по-късно в болницата.. Мх.Типична жълта статия, колкото да има.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Те много по-срамни статии пускат ;)))

3

OMG

преди 7 години

Ами може и да е "Смърта" дошла да си го вземе.Може и да е ангелът пазител, изостанал в догонването на моториста.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами това са газове...нали се казва "изпуснах си душата"?

1

Анонимен

преди 7 години

Тоя е гледал прекалено много Патрик Суейзи