60

Шоп

преди 7 години

Бе те и тия на снимката не са много нормални. Какво ми пропагандират мъжът да е с една глава по-нисък от жената, това е извратено. Нормално ли е да те е страх, че жена ти ще те набие и да трябва друг да я държи, докато я бараш за циците? Егати резила и да си разправят срамотиите баш на Черешова задушница, когато трябва да сме смирени и безполови! Аре, бегай бе, баси морала!

59

Анонимен

преди 7 години

Като започнеш от Нерон и стигнеш до наркомана Джордж Майкъл,виждаш ,че всичките гейове са луди и артистични. В Търново има един гей-цветар ,все интриги са му в главата.Евгени Минчев,Денди....все интриганги.

58

Божил

преди 7 години

Смърт на войнстващата гейщина- свобода на народа!

57

Да бе!

преди 7 години

Респект на възрастната двойка!

56

Един от многото

преди 7 години

Бъдете си такива, каквито сте, но защо трябва да натрапвате на останалите хора "различията" си. Аз не викам и не крещя, че съм хетеросексуален, защо вие трябва да крещите, че сте хомосексуални.

55

Анонимен

преди 7 години

Тези хора имат дълбоки психически проблеми. Лечение им е необходимо, а не паради. Хомосексуалността е доказан психичен проблем. Отношението към такива хора трябва да е като към инвалидите - разбиране и приемане, но не и безумна търпимост към тежките антисоциални прояви на заболяването им.

54

Анонимен

преди 7 години

Дедето е сондирал за черно злато на младини.

53

ОХ_КОТИО

преди 7 години

Това деденце както се подхилква не е сигурно дали не е четкал някое мажко дупе с тези мустаки.

52

Богослов

преди 7 години

Дори и Господ е унищожил градовете на пошлостта и греха Содом и Гомора.

51

Анонимен

преди 7 години

какво ли си мисли Волгин хем гей хем русофил като повечето синчета на БСП

50

Православен

преди 7 години

Тая болна част от обществото точно в деня за почит към мъртвите ли трябва да излиза и да крещи по улиците на София, демонстрирайки с френетични вопли неизлечимите си заболявания. Отнасям се с разбиране към болестта им, но тя не е повод за тормоз над останалото население.

49

реалист

преди 7 години

Прави са хората. Хомосексуалистите затова ги наричат обратни, защото това което вършат не е нормално, а дълбоко грешно. Трябва да потърсят помощ, а не да се радват на състоянието, в което се намират. Чиновниците трябва да се активизират и да защитят децата от риска, в който са поставени децата от тези двойки. Не става въпрос за телесното, а за душевното и духовното им здраве.

48

Анонимен

преди 7 години

55 - ами родете си ги дечицата. Кой ще забременее пръв?

47

?

преди 7 години

Че защо на село и в градовете сме на същото мнение , товае чиста провокация и пеперудките ще си понесат последствиятарано или късно.

46

Анонимен

преди 7 години

На Ердоган ще му дойде от там, откъдето не очаква. Гит сиктир и край на империята и на султана.

45

Анонимен

преди 7 години

Те горките така си избиват комплекса за малоценнос.

44

Анонимен

преди 7 години

Хора, не разбирам защо се възмущавате - та нима ако един ***.дал не се изс.ере върху християнски празник, то той би бил истински ***.дал? Най-нормално е ***.далите да се държат като ***.дали, мисля!Особености на породата, нищо повече и нищо чудно! Описано е отдавна!;)

43

Анонимен

преди 7 години

утре ще млъкнете и по тази тема

42

Оху

преди 7 години

Ако питате един гей дали иска да стане шеф на Текезесето,той ще иска. Ако го питате дали иска да стане директор на КТБ,и това ще иска! Ако го питате иска ли да стане председател на БСП и ДПС- и това ще поиска! Затова изобщо не го питайте,а ако трябва насила му наливайте акъл в празната балка!

41

Анонимен

преди 7 години

християнски норми ....всички сте извратени по един или друг начин,полът няма значение,когато душата е к...а