52

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо всичките тия индивид щяха да чукат камъни доживот в Белене. Който плюеше по България или вършеше гадости, идваше една джипка на ДС, хвърляха му 100 кила бой и го караха с 100 км в час в Белене да *** камъни и да стане фураж на добитъка. Затова ромите, престъпниците и антибългарите не смееха да гъкнат при бай Тошо!

51

башмайстора

преди 7 години

КЪДЕ СА ПОДКУПНИТЕ СТРАХЛИВИ И РАБОТЕЩИ ЗА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ВМЕСТО ЗА ДЪРЖАВАТА, Т.Е. ЗА НАС. ИЗОБЩО ЗАЩО ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ. ЗАЩО ТОВА МИНИСТЕРСТВО Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЮДЖЕТ. ЦАЦАРА ДА ГИ ПОЧВА АКО МУ СТИСКА. НАЛИ ОБЕЩА. А ББ КЪДЕ СЕ КРИЕ СЕГА.

50

Кольо-Бъбрека

преди 7 години

Румяна Бъчвата добре ли е ?

49

Анонимен

преди 7 години

Пак ще трябва да влизам в чуждата преса за да чета НОВИНИ! Тази тема, която с месеци ще бъде разнищвана надълго и нашироко НЕ МЕ ВЪЛНУВА!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Божо - премиер!

47

баце

преди 7 години

Баце е неадекватен както винаги при първо проговаряне

46

55

преди 7 години

И аз се сетих как *** предлагаше да оправи Гърция за 2-3 дни. Такъв комедиант е, че чак ми е жал като го гледам. Но не за него, а за бързоизоставащите, които гласуват за него.

45

Анонимен

преди 7 години

Тиквата щеше да праща спецчасти в Гърция, според него нашите спецове щели да разчистят там за броени часове! Интересно кой за колко време може да се справи с нашите апаши?

44

Ето защо...

преди 7 години

С мръсното чалгарско Черно море приключих преди 10-тина години. Ако нямате пари за почивка в чужбина, ходете на планина в България - пак не е ОК, но не може да се сравни с *** на Черноморието. Черно море не става за нищо. Сравнено с Гърция, Хърватска, Италия, Испания... е тотална нула. Евтин мизерен чалгарник. В чужбина е доста по-скъпо (в пъти), но наистина е почивка. На Черноморието може да си "почине" само чалгар с IQ под 90.

43

Анонимен

преди 7 години

Ако зависеше от мен - всички божовци, можовци, очи, уши, магарета, пожарникари. Всички мутрагени по едно куршумче в слепоочието, ама преди това да си платят и куршума, щото животът им и толкова не струва. България няма нужда от тия престъпници. Трябва да се очистим.

42

Анонимен

преди 7 години

И кой е Митьо окото че да се мисли за някакъв си 2-3 калайчета решават пробема нека си мисли.

41

Анонимен

преди 7 години

Каква такса спокойствие като махнаха лепенките и лепките се появиха от името на тия и ония,я да дойде някой от името на супер ония от далеч газ ще пикаят и на маратонките ще натискат да се изнесат на 100 км и по далеко,за мр.ъсна газ на 200 км. ще натискат на *** кат инструктори на тия дет карат,че ония ще се сбъркат кво става,как сбъркат и натиснат спирачка ще има чукане по предно стъкло и покрив за знак на другите наоколо,че карача е карък,но спрял екстремно като на червено,отвсякъде идват

40

Анонимен

преди 7 години

Тия отдавна трябваше да са на електрическия стол, не да ходят със брадви и бронежилетки ама държва няма всичко е на самотек. Да живее демУкрацията.

39

ганьо

преди 7 години

защо и 50-те участници не са арестувани

38

Анонимен

преди 7 години

няма ли сега някой от феновете на динку да се изкаже тия какви родолюбци са?

37

Реклама

преди 7 години

Комплекс Слънчев бряг кани всички самоубийци и мазохисти да го посетят. Останалите градчета по Кафяво море също могат да ви веселят подобаващо - мазна чалга, кофти храна, обслужване стил "Балкантурист", престъпност, липса на контрол, замърсена с фекалии вода - просто перфектно. Заповядайте на Кафяво море !

36

Анонимен

преди 7 години

Ангелкова, включи гангстерската война в рекламния каталог за почивка в България ! Само тук западняците могат да гледат екшън на живо !?

35

Insider

преди 7 години

Работил съм за Божо в едно от заведенията му, те са 15тина човека групировка - все стабилни момчета и всички са готини като хора (дори няколко от тях са семейни с деца) , макар и да не им е много чист бизнес модела хаха. Постепенно завзеха Слънчака и Банско и сега Очите иска дял от пая ама както виждаме нещата няма да се получат по лесния начин..

34

Анонимен

преди 7 години

Това е новата АТРАКЦИЯ на Слънчев Бряг - гангстерски туризъмТуристите имат възможност да наблюдават наживо мафиоти, престрелки и бой с брадвиИнтереса е огромен, туристите са очарованиЗаписванията за сезона растат главоломноХотелиерите потриват доволно ръце

33

туристически агент

преди 7 години

Заповядайте на Слънчев брягпредлагаме наркотици марихуана качествена кока бронежилетки се раздават на входа в случай на нужда за вас ще се погрижат специалисти от траурна агенция