6

do teo

преди 7 години

абе мълчи бе! Такива *** "патриоти" само навяват омраза каква религия в българските турци? ти добре ли си? По религиозни причини ли го е направил тоя бахар!? Ако смяташ, че е така сигурно живееш на Антарктида а не в България. И не ми прави аналогии на българските турци с афганистанските *** и кюрдските ви събратя в анадола.

5

Тео

преди 7 години

До do teoНима когато хванем жена в изневяра публично я заравяме до кръста и я пребиваме с камъни? Нима когато жена не желае да се омъжи за два пъти по-възрастен от нея я отвличаме, мъчим и я запалваме жива? Да - прав сте, че и тук има много ***, колко хора застреляха жените си и се самоубиха после, но това е в 90% от мизерия или психически проблеми. При вас това си е религия. Никой няма право да отнема човешки живот! Никой! Дори и вашата религия наказва за това!

4

Анонимен

преди 7 години

На който оная работа не върши работа жена му тръгва да си търси някой по работлив. Тази истина я знам от един много умен и начетен човек. Той казваше. Няма лоша жена има незадоволена жена. Този вместо да я ръгаше с ножа да беше я ръгал с оная си работа и щеше и той да е доволен и тя. А сега тя ще гние а той ще лежи в затвора и ще се чуди каква стана!

3

Тео

преди 7 години

Бахаре, и сега какво? Остави син първокласник сирак, зачерни семейството на жена си и ще лежиш в затвора? Защо бе, джанъм? Ей това вашето не го разбирам - да третираш жената като ***. Намираш се в страна, където мъжете и жените са равни, повтарям, РАВНИ, и ако единият или другият се прави на интересен или просто не си пасвате - развод и това е. Ако искаш по този начин да си решаваш проблемите добре - пускаме те безплатно без право да влизаш в България да си живееш в анадола на воля! ***!

2

готин

преди 7 години

еееееееее какво прави ревността,и сега ще размишлява мн дълго в затвора и ще каже защо го направих,ама когато се преобърне каруцата птища 100

1

Момо

преди 7 години

Бахар, Джейлян и едно БМВ... Класика!