133

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен258Тази кухавелница може само и единствено да е... мамата на изключително простия си президент Перушанко понеже тепърва ще съжаляват че изобщо са я освободили -не случайно руснаците я пуснаха -да им гледат сеира -иначе ако искаха щеше да си изгние за 25 г. в руските затвори.

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 258И как точно? Или като се събуди и краката ти в контакта?

131

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишат русофилите-българомразци за Савченко едно нещо прозира зад изкривените им от злоба физиономии. Една жена е.ба мамата на Путин и великата му въздушно-космическа военна империя.

130

Анонимен

преди 8 години

Тази Надка наистина не е наред с главата .Слязла боса от самолета ,разкрещяла се журналистите да не я доближават,изкъпала се в един фонтан,изпила литър водка и обявила че пак ще ходи да се бие в Донбас и ще става президент на Украйна .Ще чакаме нови изцепки .....е как да има човек някакво съчувствие към такива хора и техните "каузи" ???!?

129

Путин

преди 8 години

Ако ня бях е писнал да си ходи ....щях да съм виновен .....сега я пуснах да си ходи ...пак съм виновен .....на баба ви фърчилото ...

128

Жокей-маниак

преди 8 години

Искам да обуздая Савченко ))

127

до 246

преди 8 години

"Желая да му кажа да спре да издевателства над руснаците, да си обира крушите от всички нападнати от него народи и държави,"Е той спря издевателствата над руснаците в Крим, остана да обере и донбаската реколта круши, зa да изпълни второто условие. :D

126

Анонимен

преди 8 години

До Су 34С уникалния луд Путин може да се комуникира само по този начин, той друг език и обноски не разбира.

125

Анонимен

преди 8 години

Окосмение ли забелязвам в деколтето?

124

Анонимен

преди 8 години

По-късно може да благодари на г-н Путин, че не я обесил на върбата и е предоставил тази задача на укропитеците и краварските им приятели.

123

Анонимен

преди 8 години

Още не ги е стегнала инфлацията кви евтини храни, после ще гледаме как се изнизват по терлици с Потрошенко . А туй момченце, що не ще да воюва с г-н Путин май му се изпариха от главата военните намерения та се вре у политиката.

122

Анонимен

преди 8 години

В тая умряла държава и една фекалия е необуздана нова сила :)

121

Анонимен

преди 8 години

Tъпия руснак не може да измисли и една лъжа като хората. Вижте какви глупости твърдят руските господари на българските русофили."Савченко, която е пламенен националист, беше заловена от сепаратистите през юни 2014 г., докато действаше като артилерийски наблюдател"Много странно занимание за един офицер летец от украинската армия е да стане наблюдател на артилерийския огън на пехотата. Вероятно руснаците са и свалили самолета и тя докато се е чудела какво да прави е минала към пехотата. Тъпотии

120

Анонимен

преди 8 години

ТО И ПРИ НАС Е ИМАЛО ЮРТИ, ХЕ- ХЕ

119

Анонимен

преди 8 години

Ислямистите придобиха опит с хамериканската идиокрация, сега и укропите могат да си стягат партенките и напред към ЕС има място за още бежанци.

118

Едно и едно наум

преди 8 години

Руснаците я освободиха Савченко,но да внимава да не я обесят в Украйна украинците.

117

Анонимен

преди 8 години

Тази Савченко прилича на истинска европейка, ако я изрусиш става и за скандинавка.

116

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантическите националисти са най-убавите на света доразбиха страната си, ако тоя момък от снимката вземе да нахрани и бедните може и да не яде сопата.

115

Анонимен

преди 8 години

ПО ВРЕМЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ НЕ Е ИМЧАЛО НИКАКВА УКРАЙНА. ИМАЛО Е МАЛОРУСИЯ, НАСЕЛЕНА С МАЛОРУСИ, КИЕВСКИ ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОРСТВО И ОСТАНАЛОТО ВКЛ. И ОДЕСКА ОБЛАСТ И КРИМ Е БИЛО НОВОРОССИЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЕЗИКА, ЕДИНСТВЕНИЯТ ТЕХЕН ПОЕТ, КОЙТО Е ПИСАЛ НА УКРАИНСКИ, СНЕШНИТЕ УКРАИНЦИ НЕ МУ РАЗБИРАТ ЕЗИКА, НЕ МОГАТ ДА ГО ЧЕТАТ В ОРИГИНАЛ И ГО ПРЕВЕЖДАТ НА УКРАИНСКИ. КАКВА ПАРОДИЯ. НЕЩО КАТО МАКЕДОНСКИЯ ЕЦИК.

114

Анонимен

преди 8 години

Савченко като нов популист може да бъде интересна само за медийни истории. В реална политика на сложни и многобройни глобални и локални конфликти на интереси тя не струва нищо. Дори няма за какво да говорим. Владимир Исаченков може да измисля много фантазии, това обаче няма нищо общо с реалността.