65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 172 Ако ще и тати си да викаш, никога не е съществувала държава ... Чечня! Такава, тоест такъв халифат искаха да сътворят Кравария и С. Арабия, ама удариха на камък!

64

Питър

преди 8 години

До AnonНищо подобно - преди Хирошима Япония е направила поне 6 опита да капитулира, но е била отрязана, тъй като янките са искали да тестват бомбата в реални условия. Да не говорим за варварските бомбени килими, изпепелили страната и взели много повече жертви.

63

Анонимен

преди 8 години

Е Вие какво искате бе да седат и да чакат Япония да създаде своя атомна бомба и да я хвърлят над някой анерикански град ли? Известно е чеи Япониия е разработвала подобна бомба, дори Германия в края на март товари подводница с уран за Япония

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 169Ти що не заминеш за Багдад, Триполи или Дамаск!? Там всичко е куул, фешън и дъ бест, щото братята ти кравари са донесли "демокрация"...

61

АТАКИСТ

преди 8 години

до 163Доста пострадали деца и САААМООО 2200 избити софиянци, благодарение на ония хамерикански войни, на които има паметник сега в София!И след това руските паметници били позор в София.....Толкова по темата!

60

Anon

преди 8 години

Ако не бяха пуснали бомбите американците японците и до сега щяха да се отбраняват яростно по разните тихоокеански острови. Атомното оръжие спомогна втората световна война Да свърши по бързо и да не загинат още американски войници. Та един вид- разбирам ги защо пуснаха стомните бомби.

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 155 И кво казваш... много "фанатизирани" били японците и къде "по-демократично" било да им метнем няколко атомни бомби, вместо да бъдат притискани с преговори и евентуално с конвенционални бомби!

58

АТАКИСТ

преди 8 години

до 156Нямам право на мнение за МОЯТА Столица???Нямам право да милея за нея, като част от България?

57

Анонимен

преди 8 години

Използването на боеприпаси, съдържащи обеднен уран, от от САЩ в Сърбия през 1999 г., е благоприятствало за драматичния скок на заболеваемостта от рак в централните части на страната. При бомбардировките над Сърбия САЩ избиха над 3500 цивилни.

56

Анонимен

преди 8 години

До 140Японците по това време са били много по фанатизирани от днешните ислямусти, поинтересувай се как преминава десанта на остров Окинава

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 146Какво го дъвчеш Грозни? Грозни днес е едно добро място за живеене! А приятелите ти от Кравария и С. Арабия искаха да го превърнат в това, което са Сирия и Ирак днес, но Путин не им позволи! И какво е "сринал" - само ти знаеш явно, защото сигурно си бил там по това време или какво!?

54

Сандо

преди 8 години

Обаче не са ли *** американците, а? Това елипса на здрав разум, даже бих казал разсъдък!

53

Анонимен

преди 8 години

Съединените американски щати са фашистка държава.

52

АТАКИСТ

преди 8 години

до 141Над 2000 са българските жертви в София от хамериканските бомбардировачи 43-та!

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 130Стига си дрънкал Опорните глупости шефовете ти от НПО-то?! Въпрос на време е било Япония да капитулира и то без бой, след като е била сама срещу целия Свят! Просто наглите кравари са решили да демонстрират с каква сила разполагат и сътворяват това безумие, което ти оправдаваш...

50

До 127

преди 8 години

Е добрее де, като е била почти победена Япония на 6.август1945, защо Русия и обявява война на 9 август? Наки е била почти победена)

49

Я пак

преди 8 години

До Анонимен 129От кога София стана "твоя" бе, селски?!

48

АТАКИСТ

преди 8 години

Що бягаш от темата?Темата е свързана с хамериканскитре бомбардировки над мирното население по света. Ти плямпай още за къде ходил Сидеров!Защо не говориш по темата, брачед? Питам те- защо има паметник на хамериканските войни в София след бомбардировките имнад София където избиха 2200 български граждани?????

47

Анонимен

преди 8 години

Атомната бомба уБива стотици хиляди, но спасява милиони, тя затова е разработена, който пръв я е направил той я е ползвал за да пообеди, все едно ако Япония, Германия или Русия по това време ако са я имали са щели да я държат на склад

46

АТАКИСТ

преди 8 години

Червеноармеец, къде сме се разбирали с теб за 2000-те избити софиянци от хамериканците в София 43-та година?? М?