51

васил

преди 8 години

Когато има БЪЛГАРСКА армия, тогава , синът ми няма да служи за *** на нато !!!!

50

Анонимен

преди 8 години

Сайдеров ще си отбие ли редовната военна служба която ската на времето?

49

ODESSA

преди 8 години

И на кого му пука във какво се съмняваш? Аз моите синове съм ги осигурил и е крайно време наистина да се върна във Сибир. Моят свят.

48

Анонимен

преди 8 години

До без норма ДА русначе видяхме за твой ужас

47

без норма

преди 8 години

Видяхте ли поне един от войниците и офицерите на парада, без наднормено тегло?

46

БОЯН

преди 8 години

вече и МОН ли ви плаща за статиите бе? това е пълна лъжа.

45

ODESSA

преди 8 години

*** е произведението на индивидите от които си произлязъл.

44

Анонимен

преди 8 години

Статистика-стъкмистика. Не съм чул от един млад човек да иска задължителна казарма освен Call of Duty хаховци :)

43

Джедай Мастър

преди 8 години

ген.-майор Златко Златев е лъжец. Но то какъвто министър председателя, такъв и заместник командващия на съвместното командване

42

Петърчо

преди 8 години

Аууу този ген.-майор връз основа на коя анкета изказва подобно мнение че все повече младежи искали в казармата? Или ако 3-годишния му внук казал "деде ишкам и аз да съм волник като теп" и хоп господина направил анкета и разсъждавал върху резултатите от нея. Или по случай празника да подгреем манджата че взе да се разваля? Има много други начини как да се гарантира че България винаги ще има добро обучени хора които да я защитават. Казармата е най-лошото решение като се има предвид каква беше.

41

Анонимен

преди 8 години

Все повече и повече...До миналата година - никой, тая година един искаше да стане артелчик и да пази салама и кашкавала, а един друг се чуди дали армията има цистерна с гориво.

40

Анонимен

преди 8 години

До ODESSA аре по бърже не ни трябваш болшевишка сволачч

39

ТЪП като руснак

преди 8 години

До от ЮАР окупационна ссср ска е ИМАЛО ФАКТ НАТО Е СЪЮЗНИК

38

ODESSA

преди 8 години

Преди 16 годии се изнесох във Германия. Но май наистина ще се изнеса към Русия.

37

М да

преди 8 години

Сега имаме няколко пъти по-голям Дълг от тогавашният. Освен това българия имаше активи за стотици милиарди които после бяха ограбени от подходящите бизнесмени които се отчитаха на посолствата на Западните държави

36

от ЮАР

преди 8 години

Ха Ха Ха . Интересно защо в България сега имаме окупационна армия на САЩ

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен50 БНА от соца не бе нито модерна нито голяма на ФОНА на Царската щом питаш

34

от ЮАР

преди 8 години

Глупости на търкалета и елементарна пропаганда. Наборната служба е измислена с цел да осигурява пушечно месо. Всички велики империи са имали ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ. Наборната армия е също начин за индоктриниране на масите. Хубаво е всеки да има военна подготовка, но затова не е необходима наборна армия. Едно истинско ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО не се нуждае от наборна служба. Това е отживелица от 19-ти - 20-ти век.

33

сс

преди 8 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ -Ако трябва не 2 години ами 7 ще е с още 14 години резерв по 3 месеца в годината а след това още 21 години запас по 1 месец Пруската система що ни занимаваш с комунистически лиготий на ссср

32

Аха

преди 8 години

Да бе,умирам от желание да отида 1 година в казармата,да се науча да стрелям и да бръсна на Левски портрета,също така да правя сапунки и най-вече да пера на стария чорапите.Толкова е готино,там ще стана истински мъж,ще ме научат на дисциплина,ще козирувам на *** по цял ден.Даже съм на път да напусна хубавата ди платена работа и да се върна в БГ да служа на родината,на Боко,На Цвъко и на всичката *** из.м.ет която управлява тая съсипана държава.Фак ю бичес!