25

Анонимен

преди 8 години

До СПРАВКАТе и ромите се навъдиха като мишки. това означава ли, че живеят добре?

24

Анонимен

преди 8 години

Разбира се че е така, нали е диктатор. Няма да е на хляб и вода само.

23

Анонимен

преди 8 години

Е не бе то щото при Тошо немаше клошари, всичките при него се направиха, ама сппред Вас сме цъфтеели

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗатова пък ние сме добре, имаме много *** и цялата еврпоатлантическа *** смърди на бykлyk а пенсионерите щастливо ровят в отпадъците иначе ще умрат от глад. Добра се живее в миризливата евроатлантическа България - навсякъде ***, клошарите, просяците и пенсионерите масово ровят.

21

BURZUM

преди 8 години

Ба ай пак пропаганда добре че на запад всичко е ееееее...бунга -бунга и Моники Люински...па нашичкият нали беше подарил имот на някаква госпожа в Испания....айде няма нужда след зарята на Велик ден викам едно опело за Гергьов да си спретнем....

20

Анонимен

преди 8 години

То в Северна корея няма *** бе, там всичко се консумира, ако изхвърлиш храна отиваш влагера

19

Анонимен

преди 8 години

Оставете с.Корея вижте България! 68 годишната Маргарита Драганова със 135 лв. (67 евро) пенсия рови по контейнерите за смет. Жоро Игнатов.Това е важно. Не някакъв дебелак в далечна Азия!

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Че то било същото като в Кремъл...

17

Анонимен

преди 8 години

До СПРАВКАСеверна Корея е под сакции и изолация от повече от половин век. Там дори петрол с големи мъки успяват да намерят заради санкциите. И пак са увеличили наеселнието си повече от два пъти. А България нито е под санкции, нито изолация, но мизерията е по голяма от Северна Корея а наелението намаля с една трета.

16

Анонимен

преди 8 години

А бе. Тия нали беха бедни, бе! Няма ли някоя сълзлива история как гладуват и пенсионерите им ровят от глад в контейнерите с отпадъците за обелки от картофи да си сварят супичка с тях. Ама изстрелват балицтични ракети, а краварите и Белия дом се пocиpaт като му чуят името на дребния и не смеят и да помислят да ги демократизират.

15

СПРАВКА

преди 8 години

Северна Корея е Държава със същата площ като България , има същия Брутен Вътрешен Продукт като нас . Интересното е че постоянно се увеличава прираста на хората .Нищо лично , Интернет .

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМного са си прилични даже севернокорейския смартфон и таблет, марката е Аrirang - корейса мелодия, и в ютюб може да видят клипове, за страна която живее от десетилетия под санкции добре се оправя. Евроатлантичекската кочинка България нали се сещаш кога ще произведе таблет и смартфон, дори и обикновен гвоздей не може да произведе.

13

Анонимен

преди 8 години

Чуди се какви глупости да измисли евроатлантическата пропаганда защото Северна Корея е независима държава и не могат да я "демократизират" с приватизация.

12

Анонимен

преди 8 години

Ех, да имах влаааааст!

11

веселяк

преди 8 години

"взимани от училищните банки"??? Поне като преписвате от английски новини, превеждайте :)

10

Кочо до коментатор 8

преди 8 години

Не продължавай.Разбрах,че не си пиеш хапчетата и Карлуково те зове.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Daaaaaaa, видях един таблет севернокорейски. Беше с кинескоп от Сони Тринитрон. Двама го носеха а третия пишеше.

8

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение на 8. В по-ново време, в СССР и Русия, това е била стандартна практика също.У нас-вероятно също, особено през соца, много "дами" са вербувани и издигнати по този начин. Как мислите, дали има случайни дами на високи постове у нас преди и особено след 1989-та, на всички нива, без да са минали "по етапния ред"?Партийни функционерки, даже и по-нависоко в общинска и държавна Йерархия,посолства, представителства навън...

7

Анонимен

преди 8 години

До 9 Не знам каква мизерия е в Северна Корея, но на учените там държавата ги е осигурила с луксозни жилища и не ги притесняват Частни Съдебни Изпълнители и Банките за вноските по ипотеката........

6

Анонимен

преди 8 години

Дейли Мейл = в. Шок (Уикенд и пр.) Само за инфо ...