35

Миша От Булгаристан

преди 8 години

Епа прават нали скоро, че ни присъединяват към Османската империя. То хората с нещо трябва да ги возят *** чак па с 200 км на час...

34

подозрителен

преди 8 години

Тоя да не е на гъбки? Надали изобщо има представа за трасе за скоростни влакове и че почти нищо от досегашните трасета може да се ползва без мноооооого сериозен ремонт.

33

Анонимен

преди 8 години

Тоя трябваше да излетииии отдавна с 200 амааа нямааа . Тъжна картина.

32

M

преди 8 години

Откога вицовете са на челната страница???

31

Танкист

преди 8 години

Между другуто ел страпоня на бокачо да не е на турбо режим така изглежда на снимката че се едно нещо го човърка отзад пък може и *** да има

30

прокто лог

преди 8 години

Най-добре е, пожарникарят да се заеме със здравето си, защото все по-често губи чувство за реалност и живее в някакъв негов си параноичен паралелен свят!

29

ии

преди 8 години

...тате каза че ще ми купи колело ама друг път.и те така 25г ги разправят едни и същи приказки.Тежко на България

28

Tankist

преди 8 години

еми южна щото е по близо до турция и резнаците като решът да си покрият загубата от кщрдистан юе дойдат тук затова нали бокачо се разбра с местаня ама Доган им секна въжделенията. Ама да не им излезе крива сметката и да ядът паламарките още около стамбуля

27

Анонимен

преди 8 години

Това се прави защото скоро Южен *** ще премине към Северен Туркистан.Затова гледат да го поспретнат преди официалното предаване-я магистралка я жп линийка и т.н.

26

Фалито де Гербани

преди 8 години

Москов не спомена Ако има държава до 4г. Защото скоро ще затваряме кепенците.

25

Анонимен

преди 8 години

Тия неща ги слушах преди 20 години.А 4 години са прекалено малко за такъв амбициозен план, ЖП трасетата трябва да се построят наново, сегашните не позволяват такива скорости.

24

ббг

преди 8 години

Пак Южнас България! А Северна кучета я яли. Не разбирам защо се прави това?

23

Професор

преди 8 години

Не съм аз.

22

Анонимен

преди 8 години

Ако искат Бдж да е на печалба първото което трябва да оправят е Разписанието на влаковете КОЛКОТО ПЪТИ СЪМ ИСКАЛ ДА ПЪТУВАМ С ВЛАК НИКОГА НЕ МЕ Е УСТРОЙВАЛО РАЗПИСАНИЕТООще повече че пътуването се превръща в АдКогато влакът пристига два пъти по бавно от Автобус до крайната точкаТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ИСКАТ БДЖ ДА ФАЛИРА ЗА ДА СЕ РАЗПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА

21

Анонимен

преди 8 години

Отново ще се работи в Южна българия. А ние от Северна какво да правим? Да направим стачка ли?. В страната има опасно разминаване между развитието и инвестициите в северна и южна България, което рано или късно ще ни излезе скъпо.

20

Дете на демокрацията

преди 8 години

И тати каза, че ще ми купи колело, ама... друг път !

19

началото на края

преди 8 години

Пожарникарят: За какво са ни влакове? Като си имаме магистрали? Че асфалтираме и бедежето! И влаковете че фърчат с 200 километра в час по асфалта!

18

Хахахаххахахаха

преди 8 години

Баси смехО. Това нема какд а стане просто. Хахаххахахахааа

17

БЛА БЛА

преди 8 години

Те и сега правителствените джипове хвърчат с 200 км/ч по магистралите.Само лозунги, които не водят нищо след себе си. България има нужда на първо място от качествено образование, здравеопазване, правосъдие и законодателна власт, другото е прах в очите на хората.

16

Професор

преди 8 години

до 18Айде бегай да обираш мандри. Не си ми на нивото да се занимавам с теб.