28

Анонимен

преди 8 години

Медните тръби са произведени в КЦМ " Дим.Ганев", старото му име на гара Искър в София.

27

@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Гръцкия народ смени няколко правителства и като видя , че няма да получат тяхното, взеха нещата в свой ръце - протести , блокади и прочие, за да бъдат чути....На нас всичко ни е ОК, ние нямаме нужда от такива неща, защото стандарта ни на живот е няколко пъти над гръцкия.... Ние сме бизнесмени и само ние търпим загуби от блокадата...Осъзнавате ли какви мишки сме! Добре, такива сме, ама не трябва да искаме и гърците да бъдат мишки като нас!

26

Деси

преди 8 години

Може би коментарът ми е ***, ама всъщност Серес не е ли бил български град ? Тъй и тъй шофьорите са там и са оставени да бедстват, нали сега армията охранява границите. Ми да влиза българската армия в Серес и да оправи положението , да осигури коридор до Солун .Или да пратят българска полиция да охранява камионите.А ние ако сме умни, да блокираме и всички европейски камиони които отиват към Турция та да се сетят за нас .

25

akut

преди 8 години

пълна блокада на гърция . трябва да търпят загуби от туризма

24

Кажете

преди 8 години

Лошата Турция, кога е блокирала границата ни.

23

Анонимен

преди 8 години

затваряйте границата и слагайте оградата. Така ще могат завинаги да си протестират и да се обичат с мигрантите. На външен вид и без това нямат разлика :)

22

Анонимен

преди 8 години

До gogoБраво на гърцитеза какво браво бе тъпaнар?

21

2013

преди 8 години

До 15: като имаш резервация, вземи си самолет. После дай сметката на гръцките фермери, да ти я осребрят.

20

gogo

преди 8 години

Хахахаха, хак да ви е! Браво на гърците!

19

БГ ДЪРЖАВА НЯМА

преди 8 години

от 1989 г, а сега се радваме, че гърците, които са завлекли ЕВРОПА с 300 млрд евро също няма имат държава. НЕ, Те си знаят интереса, докато такива като Московски и ТИКВАТА гледат само своя КЕЛЕПИР във власта

18

Анонимен

преди 8 години

До ВойводаСвобода не значи свободия. Принципът е, че всеки може да прави каквото си иска, доколкото не противоречи на закона и не пречи на останалите. Това с фермерските блокади е пълна мизерия и гавра, 100% нарушават един куп гръцки и европейски закони. Защо не отидат да блокират някой главен път около Атина или някое министерство.

17

Анонимен

преди 8 години

Ами нашата граница блокират, защото сме единственият им съсед, член на ЕС. Надяват се по този начин да натиснат ЕС за отмяна на орязването на придобивките им. Обаче на ЕС въобще не му дреме какво загуби търпим ние. И така...

16

Анонимен

преди 8 години

Това си е чисто и просто политика на държавата, маляките искат да не плащат милиардите!Ципрас и фермерите са от един отбор!Каква държава може да е това!Само гледат как да лапат без да плащат!

15

Войвода

преди 8 години

Не Московси,именно защото отвъд границата има държава се случва всичко това.Освен държава,има и гражданско общество от което се страхува държавата и не предприема действия.Тук си знаете ако някой протестира-бой.Там приятелю първата редица полицаи са със щитове,а втората с пожарогасители,да ги гасят като лумнат от някой ***.Ах кога ще стане и тук така,да видя набит политик...Ако бяхме горда нация одавна щяхме да сме премазали държавния апарат...

14

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, вероятно добре звучат такива изказвания в ушите на горките шофьори, ама я да кажат какво конкретно сме направили ние като държава през този месец, за да противодействаме на това безобразие. Колко и какви ноти, писма, някакви реципрочни мерки или разчитаме някой от ЕС да "се сети".

13

Анонимен

преди 8 години

Приканвам всички, които са решили да почиват в Гърция да отменят резервациите и плановете си за почивка там. България не е за два-три месеца а за векове напред. Ние сме жилав народ, но е дошло времето да покажем на нашите съседи, че не сме мекотели. Да. Там е по хубаво, но в крайна сметка и нашето море не е лошо. За една година ще го преживеем. Аз ще закарам семейството на Черно море. И тук при нас се намират хубави и приятни местенца. Писна ми от гръцки номерца. Да си ходат фермерите в Гърция.

12

прости шопи

преди 8 години

Софиянеца *** горкия ! За благодарност , че византийците му фалираха бизнеса ще отиде и парички да му остави на 3 март на малякията аахахахахах

11

Анонимен

преди 8 години

Пияни малаки се уважават най-качествено,к'во им се чудите!?

10

до 15

преди 8 години

Като имаш резервацийка , пийш една студена вода и така

9

Анонимен

преди 8 години

50 пияни гръцки фермери са повече държава от Ивайло Московски и Брюксел, които ОЧЕВАДНО не могат да им се противопоставят. Хората си защитават интереса с мирни средства, а това е Демокрация!