9

Анонимен

преди 8 години

Понеже българите сме късогледо племе, виждащо само черно-бели цветове, ето единствените възможни варианти за генерал Луков: доброволно даваме спасения от него град Кюстендил на Сърбия и го забравяме; кюстендилци му издигат паметник и стават единствения фашистки град в света :)..Освен ако просто не свикнем с мисълта, че всичките ни владетели и военни са били противоречиви личности, правили добрини, но и извършвали грешки. Историята не може да се промени за кефа на някои..

8

Анонимен

преди 8 години

Съвременните фашисти са либералите - те не търпят други ценности освен либералните и подлагат на гонения несъгласните с тях. Колкото до комунистите, такива никога не имало (освен някои вярващи дребни хорица). Имало е, има, и ще има, само търсещи келепира номенклатури и партийци.

7

Анонимен

преди 8 години

Защо не направят Лукойл-марш ?

6

Анонимен

преди 8 години

един ред за Луковмарш и сто поръчкови дрънканици за някакви новопоявили се анти маршируващи. сега, като обикновена българка, която не ходи по подобни прояви, мога да ви кажа две неща: 1. Генерал Луков е убит от същите тези антимаршируващи, защото е българин 2. Щом ДСП са против, значи аз съм този марш.

5

Анонимен

преди 8 години

Не на нацизма! Вижте до какво доведоха факелните заигравания в Укропия. Да живее българският патриотизъм! Смесването на нацизъм и патриотизъм е убийствено.Помнете уроците на историята!

4

Анонимен

преди 8 години

Platen Lukov marsh! Hi hi hi.....

3

B.трол на Am vs BG

преди 8 години

Луков кой го е бастисал *** или масоните?

2

Дяволското Огледало

преди 8 години

В днешно време е спорно кой са повече нетолерантни и расисти

1

АНТИ

преди 8 години

Вместо фашизъм ние пък си имаме бойковизъм, пък!Сега, ако си млад Борисовец Герберчук, то живота ти е лесен.