59

Анонимен

преди 8 години

Защо сирийците бягат от Алепо, а не стоят там да прегръщат на рашките

58

Анонимен

преди 8 години

61 Мъжкаро има ли поне малко мозък под ниското ти чело. Не си ли научил до сега , че ИД , или ИСИС или ДАЕШ са СУНИТИ като Садам и в основата на организацията като иделози и полеви командири са все бивши членове на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БААС на Садам , те създадоха тази организация и като реванш срещу САЩ за загубата на Садам .Това не го ли знаеш , само не казвай че го научаваш от мен

57

налудничави идеи

преди 8 години

Укротете Обамата, с неговите налудничави идеи да владее и да управлява света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

56

до 59

преди 8 години

Интересно как като щатите са най големият враг на ИД за три години "бомбандиране" терористите превзеха много нови територии а зо няколко месеца руснаците им таковаха майката в сирия. Как ще ми отговорите , другарю разберач?.

55

Анонимен

преди 8 години

Къде са щатите, къде са ИДИЛ? Големи врагове, голяма опасност за щатската национална сигурност. Всички дето се бият срещу Асад са ислямисти, врещят Алаху акбар и където стъпят въвеждат Шериата. Няма умерени, няма неумерени,

54

ген. Во Нгуен Зиап

преди 8 години

Какво рискуват Сащ в Сирия? Да ги подуят от бой, както във Виетнам!

53

погр ебален агент

преди 8 години

Русия ще спре да бомбардира позициите на ИДИЛ в Сирия, когато диктаторът Ердоган спре да бомбардира кюрдските градове и села в Турция и да убива стотици цивилни кюрди.

52

Анонимен

преди 8 години

57 Наистина стига с глупостите , защото докато слушате *** Европа ще се напълни с бежанци

51

до 56

преди 8 години

Бъртвежи на силно прекалил с дрогирането евроатлантически мозък на индивид с обратни наклонности. Другарю "нежен" защо не си сложите край на жалкият си живот който така и така е увреден от наркотиците и СПИН.

50

Анонимен

преди 8 години

58 Преглеай си в лудницата пак записките за цитираните от теб събития Генерале

49

Анонимен

преди 8 години

56 Слагат ти минуси з.омбитата , но не могат да обяснят как така били ги създали Щатите ИДИЛ и в същото време най-големият враг за същите ИДИЛ са пак Щатите Това раздвояване при к.омуноидите не е от вчера , при тях вече е генетично раздвоението им.

48

ген. Во Нгуен Зиап

преди 8 години

Ако операцията в Сирия ще бъде под американско командване, поражението е гарантирано. Както ги биха във Виетнам, както ги биха в Ирак, както ги биха в Афганистан, както ще ги бият в Сирия!

47

Анонимен

преди 8 години

Стига глупости, след като американци и васали видяха, че Асад ще се разправи с така наречените бунтовници, създадоха ИД и от Ирак я пуснаха в Сирия. Видимо е, тия не нападат нито една друга държава, даже и по Израел не са изстреляли една ракета.

46

Анонимен

преди 8 години

Русия е създала ИД това са бивши Иракски офицери Затова бобандират опозицията АЛО РУСОФИЛИТЕ НЕЩО СИ ПРАВИТЕ ОГЛУШКИ

45

Анонимен

преди 8 години

54 Че какво би могъл Китай да направи в Близкия изток . Та той е на другият край на света

44

Анонимен

преди 8 години

"САЩ,ЕС,ОАЕ,Саудитска Арабия,Турция всички дуднят за Сирия и се заканват,но защо ли имам чувството,че една държава,която все я пропускат в международните новини,която все още пази мълчание относно Сирия,ако тропне по масата ще се разцепи коалицията под варварското водачество на САЩ и не става въпрос за Русия.Май ще има "номера на китайката" скоро и всички дето се барат за Гоуемите играчи в Близкия Изток и все правят партнър-преговори с ИДИЛ-ДАЕШ за Сирия ще се чудят накъде да хванат."

43

Анонимен

преди 8 години

3 млрд. евро от Великобритания, 1.04 млрд. евро от Норвегия, 2.3 млрд. евро от Германия и 3 млрд. евро от ЕС това засега са обявените дарения на международната донорска конференция за Сирия в Лондон.Не чух мадър Рашата колко дава

42

Анонимен

преди 8 години

51 Колония на САЩ , колко колонии на САЩ можеш да изброиш , т.ъпако

41

Анонимен

преди 8 години

оае са протеже на сащ,успеят ли да отцепят територия и петролни кладенци от сирия това става колония на сащ.Този път щатите играят с посредник,не искат да се изправят директно срещу руснаците

40

Анонимен

преди 8 години

Та не разбрах *** ще дава ли пари за Сирия и за бежанците Ко , не чух , ко казахте