110

до 177

преди 8 години

Защо ООН САЩ и ЕС си затварят очите да Кипър?Севернокипърска турска република и до ден днешен не е призната от нито една държава в светът.Така че не говорете за Крим.Путин не е виновен за пришълците в ЕС.Това е естествен процес предизвикан от Сорос и продажните политици от Брюксел с промити мозъци.вече е късно.Корабът бавно но сигурно потъва.Като пукне пролетта още пет милиона полу човеци ще залеят старият континент.

109

Анонимен

преди 8 години

западни издания не се уморяват да бълват лъжи.Кризата в Близкият изток,последвалият бежански поток,който удави Европа,са дело на САЩ и алчни олигарси подкупили европейските политици.Докато американците и европейците купуват евтин петрол и продават оръжия на джихадистите войните няма да спрат.Не можеш да критикуваш Путин за Крим,а да си затваряш очите за Косово и Северен Кипър.С 10%от милиардите за Ердоган можеш да затвориш европейските граници и ислямиста да се задави от бежанци.

108

Анонимен

преди 8 години

Значи, каква е основната идея на санкциите? Да се създаде обществено недоволство в Русия, народа да протестира, олигарсите да понесат загуби и да се катурне правителството на Путин. Нищо от това не се случва и няма да стане. А от колко време има санкции срещу СКорея и како? Едно голямо нищо!

107

Анонимен

преди 8 години

За да станеш истинска европейска държава, трябва да изгориш няколко десетки рософили, били и те истински руснаци! Не е истина какво представлява днешната демокрация, отвратен съм! Този който е писал старията имали майка и баща, него ли е срам от родителите си, как е възможна такава пропаганда в стил 1984!

106

Анонимен

преди 8 години

до 169-168-169...Айде стига спами бе-даже не е нужно и сам да си отговаряш...

105

Анонимен

преди 8 години

Статията е показателна -жално *** на болни западноатлантически мозъци!Не моете спрете гората да се разлиства а!?

104

Един Българин

преди 8 години

Една малка част от информационната война срещу Русия. Както и срещу всеки от нас. И нека не се заблуждаваме, на Англо-Саксонския елит им пука за Европа или България.

103

Аз съм за

преди 8 години

Да оди, бизнес да има...

102

Анонимен

преди 8 години

Много точно казано : Путински неоимпериализъм!

101

Анонимен

преди 8 години

Путинландия е заплаха за световния мир!

100

Селянин

преди 8 години

За всички беди е виновно правителството на РОТШИЛД,РОКФЕЛЕР И СОРОС или така наречения департамент на САЩ!е-ба-х м еврейката м-а-й-ка нещастна дето объркват света...

99

33

преди 8 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ са Соросоидно издание, плюят жестоко по Русия, без значение дали трябва или не... Не, че обичаме Русия или Германия, или Сащ, но платеното журналистическо изопачаване на информацията е ПРЕСТЪПНО!!!

98

Селянин

преди 8 години

Почвам да се чудя на редактора! Колко ли му плащат отфондация "Америка за България" за да злослови срещу нашите "братски славянски народи"?...Имаше една песен на ЪПСУРТ дето почваме с текста:БИ БИЛО ПО ДОБРЕ ДА СЛЕДВАМЕ НАШИТЕ "БРАТЯ"ОТАТЪК ОКЕАНА, С ТЯХНИТЕ блага(ГМО),БИ БИЛО ПО ДОБРЕ.... И сега ядем *** и сме на ръба на оцеляване щото следваме еврейската алчни общност ОТАТЪК океана... И на редактора майн-а-та му..

97

Анонимен

преди 8 години

До Шоп...За ЕС опасностите са много-и то точно заради абсурдната им политика.В петък излезна новината,че в Дания бежанците са поискали да се премахне от знамето кръста--защото видиш ли--ги оскърбявал...иииии НАЙ_лошото е в случая,че това предложение ще се разглежда в тяхният парламент...Това е показателно,до каква степен политиците на Европа са неадекватни...

96

Шоп

преди 8 години

За ЕС има само една опасност - да се простуди на погребението на Фашиска Росия...

95

Анонимен

преди 8 години

В крайна сметка се оказа, че от санкциите ползата е минимална; че срещу Русия силовите методи са непродуктивни; че много европейски политици са против, общественото мнение също. И аз мисля, че анексията на Крим е незаконен международен акт, но какво от това, свършила работа, няма път назад. За жалост такъв е света - големите и силните мачкат малките и слабите. Иначе можем да си дрънкаме за демокрация, ценности и пр.

94

Анонимен

преди 8 години

Смешници, мечката играе във вашия двор! Вижте хаоса в Европа, ежедневните убийства в САЩ. България е на път да изчезне като нация в резултат на евроинтеграцията. За да не ви бодат очите тези проблеми, вие сте се захванали да разнищвате руската политика.

93

Анонимен

преди 8 години

До Шоп......Шопе,пак се изказа неподготвен--оказа се че ти си по-умен от Путин и Зеехофер...--едва ли ...Това че ти см паталогично болен от русофобия,НЕ означава че другите са винаги грешни.....Просто с омразата си към рашаните ставаш пословично жалък

92

Шоп

преди 8 години

От време на време някой като Кисинджър или Зеехофер си няма работа и ходи да *** Путин и да апне това-онова на кьорсофра в Кремлин. От това не произтича абсолютно нищо, само русифилите си мислят, че такива посещения ще отърват Мада Раша от вълчия капан.

91

Анонимен

преди 8 години

Добре усукана статия в стил Дойче Веле, ама явно на господина Зеехофер му е през онази работа за "сигналите на времето" и писъците на меркелистите. Бавария е провинция с население над 12милн души и един от моторите на германската икономика. А тази работа със санкциите се оказа напълно ялова иколкото по-бързо ЕС намери начин да приключи с това, толкова по-добре за всички (без САЩ, разбира се).