149

Анонимен

преди 8 години

Русия никога не е зачитала и нашия суверенитет. Българското съзнание от един век е подложено на историческа дезинформация и манипулация.

148

Анонимен

преди 8 години

На Русия и са присъщи посегателствата!Хибридни войни, провокации, посегателства, поробвания, присвоявания на територии!Сваляйте и това е!

147

Анонимен

преди 8 години

На следващият летящ Москвич който не зачита държавната граница две бързи ракети под опашката!

146

Гарибалди

преди 8 години

Веселинке, нявлязъл ти е в *** руския самолета. Не се пише така....Обслужвате Турция повтаряйки тяхното твърдение..Слага се в заглавието още ,че това е турско твърдение. Не манипулирайте хора..

145

whiz

преди 8 години

Предполагам всички много добре знаем, че Русия няма да използва тази супер технология, , която колегата отговаряйки ми е споменал -докато Турски самолет си лети в Турция (не може чак толкова да са прости) , и също добре си спомняме че Турция при евентуални повторения на нарушения има право и ще свали самолета им, останалото е само чешене на езици..

144

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Анонимен 352- И каква е моща на С400-сигурно колкото на четири С100.Изобщо цялата руска мощ се диржи върху количеството . В качествено отношиние са на нивото на Сенегал...

143

F

преди 8 години

Руски самолет пак бил в пространство на Турция?И предния беше...

142

Анонимен

преди 8 години

До whizНе бате ти не разбираш ситуацията. В момента в Сирия има ракети С400, които покриват огромна част от турското въздушно пространство. Това е много модерна техника. Най-добрите натовси самолети може и да се измъкнат от С300, но срещу С400 нямат никакъв шанс. Да не говорим за морално остарелите турски Ф16. Путин използва инцидента да вкара много тежко въръжение. Като прибавим крилатите и балистични ракети положението на турците никак не е розово - в момента се чувстват като пушечно месо.

141

Анонимен

преди 8 години

Ей затуй руснаците като видят чуждо самолетче, карат 6 метра след него. Съответно самолетчето не гори и не пуши, а само започва да мирише лошо.

140

whiz

преди 8 години

Хахха някои наистина ли си мислят, че е от страх..Не бе хора просто става както предния път,един два пъти предупреждават (за да има все пак и малко оправдание пред света) и после ако продължава да се прави на интересен БУУММ..Естествено следва и удар от страна на Путин.. сериозни заплахи, че няма да купува домати и краставици :)) а да.. и няма да праща рускинките за е...

139

Анонимен

преди 8 години

До rusnakГаза го изпуска газовика Путин, а ти го вдишваш и получаваш оргазъм.

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"А шубето е голям страх!И има от какво да ги е страх."И от какво да ги е страх, от наcpаните руснаци ли, дето ги трепеха като мухи в Украйна? Само в Ростов на Дон разшириха гробищата с 4000 гроба с безименни надгробни надписи от "Солдат 1" до "Солдат 4000" само за месез август 2014.

137

матросчо

преди 8 години

Май ще излезе. че яко трепят техните ора в Сирия и се чудят как да понамалят удара - аааааа, забравих, те сирийските войски са вече на границата и са отрязали пътищата за снабдяване и за това е този шум - Е, мошеннико, беше до тук, сега вече няма нефт по 10$ и за това си се разревал

136

матросчо

преди 8 години

Днес, тук се издънихте, трябваше малко да почакате и нямаше да се хабите, на Ердоган повече не вярвайте и не го слушайте - като е нарушил, защо не са вдигнали самолетите. И ако наистина НАТО се е вързало на тази гнус - я по добре да излизаме, защото сме на първата линия и първо нас ще жертват, както с имигрантите стана.

135

КуКлусКла

преди 8 години

Турция да се моли да не навлезе във въздушното и пространство Топол или Ярс ! Тогава ще има голямо чабук чабук ама няма да има де да се пъхат !

134

Мучачос

преди 8 години

Дааа,наистина от снимката се вижда,че самолета е над турска територия.Около самолета облаците не са сирийски а турски.Путин бърка в амбразурите на Ердоган и Оглуто,защото им попречи на плановете за Велика османска империя.

133

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира.

132

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕвропа старателно измива ръцете си след всеки контакт с Украйна

131

Анонимен

преди 8 години

Европа старателно измива ръцете си след всеки контакт с Украйна"

130

Мишо

преди 8 години

Не е имало руски самолет. Всичко е инсинуация.