78

ГРИША ГАНЧЕВ

преди 8 години

Не бе той се интересува само от мойте захарни заводи и аз вече му ги дадох

77

28 МЪРТЪВЦИ

преди 8 години

ще свидетелстват в ЧИСТИЛИЩЕТО, че като СИКаджия и Главен Секретар на МВР ЛИЦЕТО БМБ е пряко отговорно за техните убийства

76

Анонимен

преди 8 години

Колко мило братушките чакат пари нашти си расписали нули,нули,и т.н. нули и то на смесено дружество сякаш от смесените никой не докладва на гормия етаж за нулите на долния,че най-отгоре бият тревога кво стана с партера,никой се не обажда,естествено Путин ще е мил и ще ги подканва-на нет суда нет,пък и на крайна гара не може да каже нищо-нема го влака,що ще се товари.

75

МАДЖО

преди 8 години

Ай, какви лъжливи думи! Нали се знаем отдавна как продавахме КАТАГОН

74

Цар далеко

преди 8 години

Много интересно след като разби всички опозиции, кой ще е визновен за погрома на България предстоящ 2016г.?! То остана само ГЕРБ?! Боко пак е преял с мас

73

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа говориш цял ден против Борисов е голяма простотия и наглост. . . . Льохмане, наглост е да говориш ти, щом 85% народа на тази страна взима по 500 лв. заплата, че и по-малко, а пенсионерите ни кретат с 200-250 лв. пенсия !!! Наглост е да осъдиш над 500 хил. работоспособни българи над 50 г. възраст без работа и препитание ! Наглост е да вдигаш цените на всичко за да се облагодетелстват крадците от ГЕРБ ! Това е наглост !!!

72

BGStat

преди 8 години

"Това са данните на Евростат, а не са наши данни"..."Eurostat does not collect data. This is done in Member States by their statistical authorities. They verify and analyse national data and send them to Eurostat.";)

71

Анонимен

преди 8 години

Да говориш цял ден против Борисов е голяма простотия и наглост от страна на червените каскети . На последните избори ГЕРБ победи във всички големи градове и там има кметове . А мини партийката БСП няма нито един кмет и загуби катастрофално . Сега кое е наглост , а др. червен и злобен *** .

70

Анонимен

преди 8 години

До без илюзииПожелавам на народа на България още най малко 10 години ГЕРБ и Борисов да са на власт , за да просперира нашата мила Родина .- - - -Зависи коя е вашата родина ? Защото в нашата не го искаме !!!

69

Emo

преди 8 години

Сутринта гледах тютюнопроизводителя Сюлейман. Той гласува за ДПС. За Пеевски. Пеевски му изкупува тютюна на 4 лева. Той не може да живее с тези мизерни пари и протестира. На изборите отива и гласува за... ДПС. :)Кой е виновен?А: Държавата.Б: ПеевскиЦ: СюлейманД: Сорос.

68

Ред арми

преди 8 години

Наглост е управлението ти Борисов. Наглост е това, че обрече народа на мизерия заради престъпното ти и некомпетентно управление

67

без илюзии

преди 8 години

Пожелавам на народа на България още най малко 10 години ГЕРБ и Борисов да са на власт , за да просперира нашата мила Родина .

66

Анонимен

преди 8 години

Народ , който търпя Тодор Живков един неграмотен овчар от с. правец 35 години на власт какъв др. червен каскет .

65

светец

преди 8 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

64

До 7

преди 8 години

Как няма да е работещ примиер. Работи само за себе си. Колкото повече, толкова повече го харесвате. Ку-ку.

63

без илюзии

преди 8 години

Пожелавам на народа на България една безборисова Нова 2016 година!

62

Анонимен

преди 8 години

Народ,който гласува за този полуграмотен човек два пъти,не заслужава да има държава!Аз,територията България,лето Господне 2016.

61

Спас

преди 8 години

До Анонимен 77Наздрве, явно не си изтрезнял от празничното напиване още.

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 78Който е слушал интервюто на Борисов тази сутрин да си зададе въпроса имаме ли сме досега по добър Премиер . Не нали .- - - -Чудя се кое не е в ред у тебе - очите или с акъла си зле ? Май и с двете !!!

59

Анонимен

преди 8 години

доста бизнес е иззет и това е факт отвсякъде.