16

Анонимен

преди 8 години

""Борисов: Не искам да говоря за сценарии, за конспирации"Хаха Германия си диверсифицира доставките на руския газ от "Северен Поток" с нов "Северен Поток 2" отново с руски газ,но за сметка на това Борисов успя да диверсифицира зависимостта от руския газ като спря "Южен Поток" за сметка на несъществуващи газови хъбове от несъществуващия дори на хартия "Турски Поток".И защо за разлика от Б.Б. германците,французите,холандците и австрийците не крещят "руската газ е отрова за нашите икономики" "

15

Анонимен

преди 8 години

изгоден момент за подписване на договори, когато всеки е ангажиран с посрещането на новата година

14

Анонимен

преди 8 години

Тъй де, сега ББ ще ревне, че трябва от държавата да се плащат увеличените доставки, защото частната Овергаз няма възможност. Това е добър предтекст да се вземе нов външен заем.

13

стоян

преди 8 години

В 12.00 ще вдигна наздравица за моите мили близки хора. А на целия български народ ще пожелая през тази година да се отърве от тиквата и тиквениците й, да се появи един нормален и почтен лидер, който да го поведе към по-добър и светъл хоризонт! Амин и Бог да ни пази!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Газ, Булгаргаз, Булгартрансгаз, Овергаз, Усрангъз...

11

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ех тия двигатели на МИГ-овете... - не му излизат от главата на Путин - добре, че Борисов го парира...

10

james hetfield

преди 8 години

Ey balkanski seljani vizdate li kolko ste zhalki:)))

9

Анонимен

преди 8 години

А Овергаз дали ще плаща на Булгаргаз?

8

БЪЛГАРИН

преди 8 години

СЛАВА НА ЕС И НАТО!!ДОЛУ РУСИЯ И ПУТИН!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Путин работи за хората, не за правителствата. Правителстватацса временни. Това са негови думи. Молодец и красавчик!

6

Анонимен

преди 8 години

"На 15 ноември 2012 г. "Газпром" и "Булгаргаз" подписаха нов дългосрочен договор за доставка на газ..." Ми що Баце реве тогава, че руснаците ни продавали най-скъпата газ, 2012 г. той беше на власт, не знае ли какво е подписвано?!?!?!

5

Анонимен

преди 8 години

нагласена работа да се изкара вожда по вожд и от баш-вожда

4

ЧНГ

преди 8 години

През Новата година пожелавам на Бойко да спре да лъже. Така ще си спаси душата, ако още има такава.

3

Анонимен

преди 8 години

кьорфишек е тая работато така за 5 минути се прави договорче то аз за 5 минути не мога да ида до тоалетната да се изпикая даже

2

Даааа.....

преди 8 години

Русия трябваше да каже че не сте в рамките на срока за въпросния договор, и да ви остави да си биете главата. Нали така отказахте прелитането на хуманитарния руски самолет за Сирия и не го пуснахте- не бил поискан коридор в рамките на правилата. Путин за разлика отжвас има чиста душа и добро сърце. Затова ви уважи договора, подаден както се казва в 12 без пет. Толкова сте оправни. Пу!

1

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Точно този НОВОГОДИШЕН номер на руснаците е още от времето на социализъмъ, но тогава бе времето на "БРАТСКАТА ДРУЖБА" И ТАКИВА НОВИНИ НЕ СЕ ПУБЛИКУВАХА. Тогава с газ от хранилището в Чирен карахме криво-ляво до новите цени наложени след "ПРЕГОВОРИ".