24

ИЗБИРАТЕЛ

преди 8 години

БРАВО НА НАШИТЕ! РУМЪНИЯ НАМАЛЯВА ДАНЪЦИ, ГЪРЦИЯ ОПРОЩАВА ДЪЛГОВЕ НА ГРАЖДАНИ И ФИРМИ, А НАШИТЕ УВЕЛИЧАВАТ ДАНЪЦИТЕ! ЕДНИ БЪЛГАРИ ЗАБОГАТЯХА БЕЗУМНО И ПРЕСТЪПНО, А ДРУГИ ЗАТЪВАТ В МИЗЕРИЯ ОТ ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ!

23

Анонимен

преди 8 години

На Мария-Антоанета нищо друго не са и отрязали, само главата с гилотината.

22

Кристиян

преди 8 години

Искаме политиците да не крадат, за да може със сегашните 68лв. винетки пътищата да се ремонтират адекватно.

21

СОКРАТ

преди 8 години

Кажете на Б.Б. приказката за Султана.Вдига данъците,а пратените очи и уши докладват-народа роптай.Тогава пак вдига и така докато един ден съгледвачите идват и казват "Султане народа го е ударил вече само на ядене и пиене.Вече никой не роптай. Тогава Султана казал:Това вече е най-страшното.Веднага върнете пак данъците каквито бяха.Минало се време и съгледвачите отново докладват.Султане хората хората напуснаха пивниците и всички отново се захванаха за работа.Бойко царят е ГОЛ,а Ти НЕПРОСВЕТЕН.

20

Путев

преди 8 години

Боко е като Мария-Антоанета... *** с по-големи мици от нея.

19

Бъдеще

преди 8 години

Ама толкова се оси*ат последните няколко месеца,че направо вече ми мирише на февруарско-мартенска оставка и не само на тях ами и на много кметчета .И отново алтернатива няма .Честито на целия глупав народ,който ще плаща новите данъци !

18

WEST HAM UNITED

преди 8 години

*** човек от село с козичките сламата виси от джобовете му !Б.Б.

17

Жоро

преди 8 години

Ами ромите вдигнаха ГЕРБ на власт , така че тук са си , по гетата.

16

В,Василев

преди 8 години

Стига сме говорили глупости , или се вдигами да искаме нещо , или си мълчиме , , ,

15

Ред арми

преди 8 години

Защо щом не е голямо увеличението Борисов не се хване на работа за 500лв и да започне да си плаща сметките сам, а не да му ги плаща държавата. Да видим дали и тогава няма да са много?

14

Анонимен

преди 8 години

Фалшива държава, фалшиви управници, фалшиви стотинки в магазините, фалшиви севизи, на където и да погледнеш пак тази мъгла.

13

Елемаг

преди 8 години

Прасе не проверява за винетка.Някои хора освен Винету,друго не са чели,като историята на сухия режим например.Единственото последстиве от това вдигане,ще е по-малко средства и закупени реални винетки.При цена 100 лева доста хора ще си купят фалшиви!!Тоя никак не иска да си ходи.А това със сланината беше върхът днеска.

12

поговорка

преди 8 години

Когато въшката се наяде излиза на челото.

11

Тончо

преди 8 години

А бе Мартине, а бе Димитров, нали нямало инфлация. Нали НСИ изкарва все или данни за нулева, или за дефлация! КАК ТАКА ВИНЕТКАТА ПОСКЪПВА ЗА 5 ГОДИНИ 30%, според инфлацията? Коя е тая инфлация??? Тази от магазина, която показва, че хората реално стремглаво обедняват или тази на НСИ???

10

До 4

преди 8 години

А защо трябва изобщо да плащам винетка, като с колата си ходя само на работа - всеки ден 40 км в двете посоки, по междуселски пътища, а когато ще пътувам изобщо накъде го правя с автобус защото колата ми е все разбита от кратерите по третокласните пътища, по които пътувам и не е за дълъг път!! За 10 години откакто пътувам до работа (понеже и автобуси до града има само по 2 на ден) съм сменил 3 коли и всеки месец съм на ремонт!!! И защо винетката е за календарна година, а не от дата до дата?

9

Дедо Гого

преди 8 години

Някой д си спомня, как е свършила истинската Мария-Антоанета ?...

8

Botev

преди 8 години

Доволен ли си от Маздата . И аз си взех двойка преди 1 седмица .

7

Иван

преди 8 години

Когато има протест на бездомниците, Боко ще прати Цецо да протестира и ще вика - вчера там имаше и такива с по 6 апартамента.

6

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се научи тъпия Българин да плаща. Трябваше 150лв да е винетката.

5

Чекист

преди 8 години

Не искаме комунизм в България. Кви са тез евтини комунистически винетки или евтин ток. Я веднага 200 лв винетка и тока да скача. Искам демокрация. По-скъпи цени на всичко. Бойко, Бойко, Бойко...