13

Агньо Овчедушев

преди 8 години

*** що бе? Що протест? Ми те цените на винетките не са се вдигали от години. Така казват управляващите. Ние трябва да ги слушаме. Сигурно е така щом ТЕ казват така.А същевременно са заделили едни милиончета за тях си. Да си купуват електромобилчета - загрижени са за екологията видите ли. Те тия електромобилчета са освободени от данъци изобщо. Не знам за тях винетки нужни ли са...Недейте да протестирате бе, беееее! Мееее! Мууууу!

12

Анонимен

преди 8 години

Има нещо гнило в тези "протести". На практика "протестърите" които днес ще обикалят с колите си ще изгорят на бензин "увеличението' на винетките. И тази "спонтанност" гарнирана със стикери и плакати/ едни и същи в цялата страна/ смърди на рубли до небесата.

11

Анонимен

преди 8 години

*** пак искат да бутат Бате Бойко, ама този път няма да стане. Народът е с ГЕРБ. Видя се на изборите по категоричен начин - смазваща победа.

10

Анонимен

преди 8 години

Браво, български граждани!

9

(-_-)

преди 8 години

Ако крадяха по-малко всичко можеше да се направи. Става въпрос за некадърност. Акъла им стига до толкова, до колкото да уредят себе си и родата, та и 200 лв. Да стане тая виетка - пак ще караме през полуразрушени пътищата!

8

художника

преди 8 години

Не само винетките, протест трябва да има и за МАЛОУМНОТО решение на правителството за задължителни ЗИМНИ гуми в периода 1 октомври - 1 април. Зимата става все по-топла, тия искат да слагаме зимни гуми от есента до пролетта. Ако трябва да има срок, поне да е от 1 декември до 1 март.

7

Peter

преди 8 години

Абе тия нормални ли са ? Е как да има хубави пътища без пари ? Забравете ГЕРБ, БСП и т.н глупости - за хубави пътища си трябват пари.....с 67 лв нищо не може да се направи. Аз лично предпочитам винетата да е 400лв, но пътищата да са идеални - ще си избия парите от ремонти по ходовата част. Оставам на страна , колко живота ще се спасят, ако има маркировка, котешки очи и др.

6

лол

преди 8 години

Българи, нека протестът прерастне в нещо по-голямо. Време е да се събудим от 25 г. робство.

5

Членска карта №7

преди 8 години

До До кимАми, има! Тя също е част от модела Тиква пробутван ни от Посолството!!! Този модел върлува из Родината ни от 2003 година!!!

4

дебелогъз депутат

преди 8 години

Никаква аванта гърч до дупка за българина,гръцките пенсионери стачкуват че от 1 януари 2016г- минималната пенсия им ставала 400 евро, а тука пенсионерите трябва да се гордеят че пенсията им скача рязко от 157 лв на 161лв.

3

Анонимен

преди 8 години

Не говорете срещу затлъстелите хора от власттаОбидно еА винетките поскъпват за да намали войната по пътищатаСамо каналджиите ще могат си я позволят и после - право във войта по пътищата. Хак да им еПенсионерите да ходят пеш боси

2

Анонимен

преди 8 години

Да, ама вчера тия хиляди бяха на ЧЕРЕН ПЕТЪК по моловете ! Ай кажете после, че българина няма пари ? Винетките че няма на какво отгоре да поскъпват няма...ама извинете !

1

анонимен

преди 8 години

Ха-ха не така бе хора как иначе тиквата ще ви прави пътища и ще реже лентички с онова кръглото до него.