315

Анонимен

преди 8 години

най после истински Български президент

314

Анонимен

преди 8 години

вече има яснота кой стои зад хакерските атаки срещу българските държавни сайтове-руските служби и руската държава. позволиха си и едно нагло високомерно имперско говорене.по добре да се видят че са една загиваща разпадаща се държава.след ссср предстои и разпад на русия.кавказ башкирия татарстан карелия якутия заявиха желанието си за свободно независимо бъдеще

313

(-_-)

преди 8 години

Дедо, исках да кажа, че политиците ни не бива да обслужват нечий чужд интерес, ами да имат собствено мнение. Да защитават нашата страна, а не да ни набутват в словесни битки, от които България няма никаква полза.. Поузкуфял си, дядка!

312

Дедо

преди 8 години

До 539. Браво момче ,когато едно правителство работи за чужди т.т. РУСКИ интереси това винаги е в ущръб на страната ни.

311

(-_-)

преди 8 години

Нашето правителство е съставено от хора, които работят за чужди интереси. Очевидно не сме никакъв фактор в момента, но иначе имаме мнение и позиция, които вредят на България.. Жалко!

310

Striker

преди 8 години

Още веднъж поздравления за министър Митов, че защитава българската позиция пред Мужикистан! И на Президента, че набива канчето на азиатските партенки.

309

Ala_Bala

преди 8 години

Нефертити, заради такива приказки газта ще мине през Турция. Американска ***!

308

BG

преди 8 години

Спокойно, другари - не се косете ! На следващите избори като изберем Сидеров за президент :))) ще падне едно целуване на руски .... и ще бъдете напълно доволни !Ей това е шизофренията на русофилите - обвиняват други в угодничество на чужди интереси а пък те си умират да бъдат роби на Русия !Вижте тона и действията на руснаците - не САЩ а точно за руснаците, българите винаги са били колониални роби !Били "освободили" България - водили са война за проливите плюс колонията "Заддунайска Губерния"

307

Анонимен

преди 8 години

Дали не наближава момента пак да ги посрещаме с хляб и сол...

306

Джона

преди 8 години

Митов, Митов, пред кого се перищ бе момче, слуша ли те някой изобщо

305

Ф.С.В

преди 8 години

Митов уточни, че действията на България са насочени в едно - защита на националния интерес на страната, който правителството разбира като гарантиране на достойни доходи и сигурност на българските граждани,__ ХАХАХАХХАХАх - какъв цинизъм двуличие безпардонност и арогантност в тази гадна отвратителна лъжа излязла от устата на един крадец -сигурно с еврейско потекло - Ужас !!!! Колко години народа трябва да чака тези ДОСТОЙНИ ДОХОДИ И СИГУРНОСТ??? 26 г малко ли бяха ???

304

$%#

преди 8 години

Ако даваш пет пари за държавата си - точно това е тон и начин по който не трябва да разговаряш с никоя друга страна. Особено с такава която е близо и е голяма и е военна сила. Това не е до русофилство/русофобство, това е до това да си нормален, и поне мааалко патриот. Продажник.

303

$%#

преди 8 години

Съдейки по арогантния надменен тон, това изказване са му го написали съветниците от посолството. Подобни приказки звучат неадекватно от устата на американски политици, но казано от български е направо жалка картинка - все едно въшка се напъва да пръдне за да уплаши слона. Кой си ти да казваш за какво може и за какво не може да се говори с Русия? ***.

302

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен511 не знам защо си си въобразил че хората нищо не си взимат от Англия? Тогава какво правят милионите руснаци и мамини детенце на руски милиардери и бивши *** в Лондон? Образование и по Добър живот ? Иначе ?

301

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен515 ти не се срамувай че си българин защото не си , би трябвало да се срамуваш че си русофил, защо бе ? Още ли има такива като тебе ?

300

Анонимен

преди 8 години

До Поп ГруюСергей Лавров да не коментира много българите и кого сме си избрали за президент и за външен министър, ами да вземе да коментира и да обясни на коментаторите във форума ЗАЩО ПРАТИ ДЪЩЕРЯ СИ ДА УЧИ В НЮ ЙОРК И ТЯ ВЗЕ ЧЕ ОСТАНА ТАМ иначе по малко да се занимава лаврата какво говорят българите, можем да говориме каквото си поискаме стига да е истина, защо руснаците се нервят толкова? Защото истината боли а? Загубиха всичките си християнски съюзници и почнаха да се съюзяват с арабите?

299

Анонимен

преди 8 години

Добре ги е подредила Мария Захарова.Като чета такива неща и ме е срам, че съм българин!

298

Ра

преди 8 години

Предишният пост е до Анонимен 504

297

Ра

преди 8 години

До АнонименAбсолютно вярно. (По грешка гласувах с палеца надолу, за което се извинявам.)

296

Анонимен

преди 8 години

До АнонименББ също каза на бг селяните които не са си подавали носа извън тяхното село и не знаят че в България е най скъпия дизел, газ и горива в ЕС преди данъците, пак от москва реагираха гневно