11

Кънчо

преди 8 години

Движа с колело - дреме ми :)

10

гост

преди 8 години

Ясно, че тези промени не са насочени към "баничарките" и подобни лекотоварни автомобили, които в същността си са основен инструмент на бизнеса и тяхната стойност е в пъти ппо - нисканапример от BMW X5 M POWER

9

....

преди 8 години

Тепърва ще се определи методиката...Нищо ново под слънцето...ковем закони, без реална стойност и последващ контрол...бием тъпана и после и калпака....ужас

8

Елемаг

преди 8 години

Отдавна трябваше.Имаш пари, правиш оборот.Ама за да не внасяш или платиш на работника си купуваш скъпа кола.Я малко си плащайте вече!!За биснеса в България и чорбаджиите знаем!!

7

Анонимен

преди 8 години

Нищо лошо, сега нека тиквун си плати разходите през уикенда. Лентите и ножиците ще ги признаем за разход.....

6

Анонимен

преди 8 години

Смешна държавица, само да не спрат на бат сали енергото, че тогава ще стане война. Хайде публикувайте поредния законотворен напън и поради нечие малоумие, след пет часа той е заобиколен.

5

Чекист

преди 8 години

И трябва винетки за пешеходи да вкарат. :)))

4

(-_-)

преди 8 години

Абсолютна глупост! Преливане от пусто в празно. Данъкът ддс сам по себе си е вреден и подлага на грабеж бедните и всички останали, които не могат да си го получат обратно.

3

Гост

преди 8 години

Справедливо е! Колко луксозни автомобили минават фиктивно/документално през фирми за да се спести ДДС! Контрола след покупка е нулев. Да започнат да правят и проверки на недвижимите имоти, собственост на фирми. Уж офис, а то чисто жилище, но без ДДС ; Трябва държавата /без значение от това кой управлява/да си влезне в ролята и да е безкомпромисна срещу далаверите.

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Най...накрая ни хванаха и нас в Кривунделово,да плащаме...данъци,защото постоянно сме на...курорт,или както му викат...уййкенд.

1

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

БОСТАНА смуче, гепи и иска още ! Доенето на раята се развива по план !