45

Анонимен

преди 8 години

Хан Тервел, тука ли сте?

44

Анонимен

преди 8 години

Целта е да се избегнат въздушните инциденти - да загубим безценни самолети на НАТО!

43

Боби

преди 8 години

До Ха-ха-ха-хаааааааа 37 прод4. Крайцера Москва има 16 крилати универсални свръхзвукови ракети с ядрени бойни глави обсег 800км5. Средиземноморския флот на РФ има носители на дозвукови стратегически крилати ракети6. Крим Обстрелва със стационарни свръхзвукови крилати ракетни комплекси Босфора и Инстанбул както конвенционални така и ядрениХАХАХАХ Умнико Турция е в ЯДРЕНИ КЛЕЩИ няма да мръдне само на корабите на Средиземноморския флот вероятно има повече бойни глави от колкото тия в Турция

42

Анонимен

преди 8 години

американците си трепат докторчетата по болниците и хич не се притесняват ..... ФАЩ са истинските ТЕРРОРИСТИ

41

маде от уса

преди 8 години

Смешника Картър:,Картър изрази разочарование, че Русия, след като е призовавала за преговори със САЩ, е допуснала да мине толкова много време, преди да излезе със становище за американските предложения.Демег не били упорити в опитите си щатите да мецнат по въпроса :)

40

Анонимен

преди 8 години

на коленца ли ги чакате ---------"Чакаме руснаците. Дължат ни отговор", каза пред репортери американският министър на отбраната при посещение в авиобазата Морон де ла Фронтера в Испания. "Трябва да отговорят и то веднага".

39

Анонимен

преди 8 години

Разположена е вече в Сирия руската система КРАСУХА 4 .Правилата са ясни и за турци и за американци.Сирийското небе го затвориха вече руснаците.Някой да е чул за полети на американци в Сирия от седмица?Ако могат да летят на височина 300 километра да се пробват да летят над Сирия.Турците и натовците защо пръскат лиги и *** - 4 Ф-16 са летели 4.30 минути покрай Сирия без грам радари и даже не са разбрали кой ги е заслепил.

38

Боби

преди 8 години

До Ха-ха-ха-хаааааааа 37Страшно неориентиран си.1. Пейтриот са воювали само на полигон, "Свалили" са няколко СКЪДа модерна версия на Фау-2 и два Английски съюзнически самолета2. Рашките са дислоцирали поне два кораба с ФОРТ комплекс(С-300М) в района и Според Евреите има наземен комплекс за пво С-400 или поне С-300В(по ВИП цели до 400км обсег иначе нормално 150км)3. Су-30 е създаван като ТЕЖЪК БАРАЖИРАЩ ПОЛЯРЕН изтребител носи 8 ракети Р-27(АЕ версията 160 км и стреляй и забрави) и 4 по-леки

37

СУ-1234

преди 8 години

Правилата са ясни : фалшивите борци с тероризма си вдигат партакешите, остават тези, които наистина се сражават със злото.

36

135

преди 8 години

Не им вярвам на правилата на краварите, щом бомбят болници, въпреки изричното уведомление! То и кой ли им вярва вече?

35

до 45

преди 8 години

Търси "екстази" или нещо по твърдо.

34

Илко

преди 8 години

До 42 Ми какво правиш тука?

33

до 37

преди 8 години

Може да започне да пада "нещо" но сто процента сигурност няма да са самолети. Между другото след това падане свободната зона ще опре в българската граница.

32

Анонимен

преди 8 години

Че руснаците бомбят терористи, краварите лекари без граници, целите им са различни,.....какви конфликти на интереси може да има?!?

31

Илко

преди 8 години

До 37 Май бързо забравихте какво се случи със Иджис?

30

Анонимен

преди 8 години

Да участват във войната в Сирия е необходимо да има Резолюция на ООН или искане на президента на Сирия. Но коалиция (САЩ) нямат нито едното, нито другото. Те се ангажират агресия срещу народа на Сирия. Русия не провежда преговори с агресорите!

29

до 18

преди 8 години

Съвсем човешки и с неподправена почуда те питам,наистина ли вярваш в това,което си написал?Но бъди честен най-вече към себе си!

28

Анонимен

преди 8 години

Tova djudje shte zapali sunitska shiitska voyna i posle treta svetovna ,no to v bibliyata pishelo ,,rusnaka pak shte se varne na ribolova shte sa nay golemite bednqci,,

27

Анонимен

преди 8 години

Админа е доста добре подготвен по руски език,включително с жергонната му форма.Да му повишите заплатата!

26

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Анонимен 25 Пубер пъпчасъл онанизмът е вреден за младият неукрепнал организъм *** сега си измий ръцете и спри да пишеш глупости. най добре си лягай че утре си на училище.