37

Анонимен

преди 8 години

Форумни ***, спрете с тази *** кремълска пропаганда как ЦРУ запалило черги, арабски пролети и т.н. В тези държави живеят милиони. Ако те са с акъла си и не са обхванати от злоба и допотопност никой няма да може да ги въвлече във война. Все едно ЦРУ да отиде и да запли война в Холандия и Норвегия. Оневинявайки *** показвате, че самите вие сте ***, които си търсите просто повод и оправдание да бъдете ***. И стига говорили за бежанци. Това са икономически мигранти искащи пари.

36

Анонимен

преди 8 години

Странно.Защо тия типове от Днес са пейснали снимка на ислямисти,а не на мънички дечица утрешни джихадисти ?Не искат да дразнят ли ?Що ли?

35

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ЗАПАЛИ ЧЕРГИТЕ НА ЛИБИЯ ИРАК СИРИЯ И АФГАНИСТАН ТОЙ ДА ХОДИ ДА ГИ ГАСИ. НЕ СМЕ НИЕ КОИТО ИМ ЗАКАРАХМЕ АРБСКАТА ПРОЛЕТ А СА КРАВАРИТЕ ОТВЪД ОКЕАНА С ПОМОЩА НА ФРАНЦУЗИТЕ. ТАКА ЧЕ КОЙТО ПАЛИ ТОЙ И ДА ГАСИ.

34

Анонимен

преди 8 години

До да даАко си забравил, американците и НАТО запалиха част от Балканите само преди няколко години. И ние намазахме малко от екстрите - в Горна баня върху къща падна отклонила се ракета, а хората във Видинско не 1 и 2 лета имаха ядове със селскостопанската продукция.За съжаление, под невинната маска на човешкото страдание все по-ярко започва да се очертава нещо, говорещо и за сценарий, а не само за спонтанност. След вчера, снимките на деца вече ме подсещат и за хвърлянето им през оградата.

33

Генерал Гадорян

преди 8 години

Историята има странното свойство да се повтаря. В случая ще падне поредната империя в кавички а именно т нар ЕС. За сефте това ще стане не с пограничен сблъсък, а чрез наводняване с емигранти и впоследствие война. Кой кого, не знам. Такава война е по страшна от всичко познато. Вече не живеем в села и крепости. Има вече и саботажи и партизански действия. Няма край. Не виждам начин да се избегне. Все едно да затворите лъвове и антилопи в един двор и да няма екшън. Хайде де!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Честно казано според мен сте си позволили да се филмирате малко повече от разумното :) Че сащ има за цел да наводни европа с хора без образование и да забави и затрудни икономиката и е факт, ама повечето да са джихадисти е преувеличено :)

31

Риторичен ?

преди 8 години

А, къде бяха тези "акад" през цялото време на обезлюдяването на България ?

30

Кукувица

преди 8 години

Ай стига глупости! Какви джихадисти? Жени и невръстни деца.......- Питайте Меркел да ви обясни.Травматизирани били, нещастни били, гладни били (само дето хвърлят храната и искат само сухо), изморени били, спели с малки деца на студеното през нощта. Хора........война иде! Ванга го е казала жената. ВОЙНА ИДЕ! С бързи крачки иде.

29

Анонимен

преди 8 години

predlagam koito ne iska da raboti v polza na balgariq da bade svalen ot vlast i izpraven na sad

28

Аграрен Хулиган

преди 8 години

На българина, както и на сенилния европеец все му е тая че ако не той, то в най лошия случай внуците му ще бъдат заклани от тия азиатски орди. Интересни времена. Само допреди 70 години за всяка педя земя се е ляла кръв нон стоп. А сега всичко се поднася на тепсия. Нищо, и без това станахме много маймуни на клона. Много бързо ще намалеем с 1, 2 милиарда.

27

до 32

преди 8 години

не мисля ,че пишещите тук /поне не и повечето/ мразят бежанците просто НЕ ГИ ИСКАМЕ ! НАЛИ ЗНАЕШ ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА !

26

Aleko

преди 8 години

Balgari sabudete se ot Simnija san - Da sprem Putinskija faschisam!!

25

до 30

преди 8 години

Ами те, оня Брайвик, нищо чудно един ден да го реабилитират и да признаят, че каузата му е била патриотична.

24

вземайте пример

преди 8 години

от унгария !! какво чакате бе , затворете границите иначе ще осъмнем някоя сутрин със хиляди бежанци накачулени по оградката , *** ги сваляй после с добро...

23

да да

преди 8 години

До тези, които толкова много мразят бежанците: Молете се американците да не запалят Балканите по същия начин, както Близкия изток и изпаднете в положението на бежанци! Тогава пак ще ви питам дали така, ще е отношението и разбирането ви към тези хора!

22

Анонимен

преди 8 години

Стига Европа и Нато, искаме свобода! Не на робството!

21

а стига бе

преди 8 години

Работата отдавна е изтървана. Утопията наречена равни права, свободи, феминизъм, хуманизъм и др. загива. Замислете се за демографското самоубийство на Европа, на какво се дължи? Докато европейките си пазят оная работа за удоволствие, африканките, арабките раждат по пет, по десет. Краят е близо, единственият изход е тотален патриархат, масово въоръжаване с цел самоотбрана, крумови закони...и който оцелее. Натам отиват нещата

20

Анонимен

преди 8 години

Напълно подкрепям! Време е да се събудим и да започнем да решаваме собствената си съдба!

19

Анонимен

преди 8 години

Може да е имало много престъпления след 9 септември и преди това ноНай-страшните престъпления в цялата история на България бяха извършени след 10 ноември!

18

probodi se balharino

преди 8 години

Hora sabodete se, prochetete predslazaniata na Vanga I Sava Sevrojukova I shte razberete che tabotite otivat na zle ako GI tarpim Tia upravnici-izednici