12

Анонимен

преди 8 години

Защото не са "просто хора", а са навлеци, седнали неканени на софрата ми, ядат ми яденето, искат леглото ми, налагат ми "културните" си особености!!!! Защото реално сриват икономиката на приелите ги страни за години напред, и не са никакво разрешение на никакви проблеми, напротив - създават ги! И без тях имаме безработица и икономическа криза!!! Това е армия, армия, която минира и взривява Европа, армия изгодна на янките. Всъщност, те работят по въпроса за нашествието им активно.

11

NOrd

преди 8 години

Странна работа!!! вече "народ" създаван няколко столетия нищо ли не значи. Всички медии ми повтарят как трябва да съм само много "хуманен и милосърден" и да не мисля че утре вече народа към който мисля че принадлежа вече няма да го има или ще е малцинство в държавата, която сам е създал. Обществото в Европа ще е смес от араби африканци и малкото оснали местни, които последните впоследствие съвсем ще изчезнат и ето ви честита Еврабия.

10

:)

преди 8 години

Пука им на англичаните :)Те живеят на остров :)Минавали бежанци от Франция за Англия по тунела, Сега запушиха и тунела,И ГЛЕДАТ СЕИРА на ЕС, и поощтряват хаоса :)))))Английска работа :)))))

9

Анонимен

преди 8 години

Много са двулични англичаните !Пазят си тунела , да не влизат мигранти , а като се изсипат в друга държава , били просто хора ! И какво ще работят и къде ще живеят , като и за местните няма работа ! Това е проблема и още много скрити ...Или местните ще си напуснат страната ?

8

Анонимен

преди 8 години

До 11"Лаеш" ?Според вас аз куче ли съм?Аз знам вие кой сте,знам и къде се намирате,не сте куче ,но нямате нищо общо с англичани,британци ирландци и така нататък.Всъщност дори не можете да говорите правилен английски.

7

учуден

преди 8 години

Бе, когато трябваше да пускат, нас, българите, друга песен пееха!?

6

английски балама

преди 8 години

НАСААААМ, НАРОООДЕЙЙЙЙ!!

5

Анонимен

преди 8 години

А защо англичаните не спрат да ринат пръст върху руснаците? Християните се дават жертва заради терористите мюсюлмани. Ама мюсюлманите нямат мозък и се командят по-лесно затова

4

Анонимен

преди 8 години

До за 2Ти представител на британците ли си ?

3

Анонимен

преди 8 години

Като взрияват няколко бомби в Лондон и отрежат няколко английски глави, друга статия ще напишат

2

Анонимен

преди 8 години

тези хора /мигранти/ изповядват религията ислям, която се характеризира с рязане на глави, взривяване на бомби, дупене по джамии и викове "Аллах акбар"

1

Анонимен

преди 8 години

Като им думнат редакцията ще разбере.Или като фанатизирани маймуни ги вземат за заложници.