18

Анонимен

преди 8 години

DA JIVEE GERG I VELIKIQ VOJD BOIKO BORISOV!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Абе що така никой не казва нищо за новата цена на тока от 1 август.

16

Анонимен

преди 8 години

Бойко млъкни!Всички сме отвратени от теб и от цирковете ти!

15

Анонимен

преди 8 години

Да търсиш вината в някой ,чиято група цялата е 20 човека , а да се правиш на кьорав, че от твоята ,която е 85 човека за точките на Роско гласуват 55 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Типично за Слънчо! Истината е , че за пореден път натри нослето на Роско показвайки му , че действително по собствените му думи е могъл да посочи за кандидат президент и една позната дългоуха твар и тя да бъде избрана. В коментар 14 поименно съм посочил герберите ,които се изплюха в лицето на собствения си президент. Отделно тези ,които не са били на работа. Това е гредата в собственото ти око !! Сламката в чу

14

Анонимен

преди 8 години

Баце Бойко е най-безочливият политик. Хванали са го здраво за шлифера, той вика: Никой не ме държи. Неговите депутати на гласуват, той вика: Реформаторите са виновни. За два дни отсъствие от медийното пространство, това ли измисли бе, Борисов? Само високата държавна субсидия ще те задържи сред факторите в политиката, иначе знаем вече убедено, че не ставаш.

13

Анонимен

преди 8 години

Скрий се бе, Рапоне! Явно си слънчасал. Оди си пий кафето с агента Павел и ни остави на мира. Защото така си се вживял в ролята си на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, че ти е време вече да ВЛЕЗЕШ В ПАНДИЗА.

12

Анонимен

преди 8 години

Язък.....свърши му кариератаСега остава да се моли всичко да мирно и народа да не го линчува

11

Анонимен

преди 8 години

Абе как ще излезе след 10 ч. Той направи така че кола да не може да приближи до неговата, та ще ходи без охрана. Та той е един страхливец. Българино , гласувай за Боко и ГЕРБ за да получиш Доган и турците.

10

Анонимен

преди 8 години

А бе Боко си е пич! Кой каквото да ми разправя, човека прави нещо за България, нещо което може да се види и пипне!

9

Анонимен

преди 8 години

Пак ревна тоя изтърсак ,ейййй не спира бе да реве . Пак някой друг му е нацапал шортите . Само мрънка , мрънка и не спира .

8

Бънди

преди 8 години

Добре Боко. Играеш го ядосан заради хората, ама сутринта с кафеварката пак си бил при лютви ефенди. Ех *** народ слаба държава.

7

доц. д-р боко боков

преди 8 години

и тази снимка кърти. мутра, а ти какво правеше в предишния парламент, не беше ли саботаж на заседанията. а сега какво правиш в сегашния на парламентарен контрол. аз ви построих, аз ви открих, аз ви финансирах, аз ви разпоредих, обаче за всичко негативно, питайте катерицата беатрис. така ли е, *** и неграмотен ***. и защо се бъркаш от името на изпълнителната власт в законодателната, нали има уж власторазделение. то, вярно, че във винету нищо не пише за това, а и едва ли си чел монтескьо

6

гражданин

преди 8 години

Само вникнете в думите на ББ-ще натиска депутати от друга парламентарна група да си седят на местата,да не напускат парламента.Колко ли още простотии ще видим,но т.нар.демократи,будни протестъри и журналисти отново подминават смайващото изказване на мин.-председателя на България.Естествено,че той за нищо не е виновен-той строи,той не почива,той работи,но хората са неблагодарници и не го съжаляват.Ако на местните избори ГЕРБ вземат много градове,значи няма защо да се сърдим-хората искат мутрата.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойкова работа....изяде баницата без хляб, сега кифла иска

4

Елемаг

преди 8 години

Човек имаш малко акъл,като види кои са РБ просто не би се занимавал с тях.те са конкуренция с ДПС по пумиярщина.Излиза ,че имаме премиер ***!!

3

Aeon

преди 8 години

Борисов трябва да се успокои. Горещо е и с това наднормено тегло и високо кръвно, трябва да се пази завалията.

2

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ И ПЛЕВЕЛА ПРОВЕРИХА ЛИ СИ ГАЩИТЕ ЗА БЛЕК ЕНД ЙЕЛОУ?

1

Анонимен

преди 8 години

Цирк Банкя отново в действие. Всички са виновни, само самовлюбения некадърник отново целия в бяло.