89

Анонимен

преди 8 години

БРАВО ГърцияВие сте народ

88

Анонимен

преди 8 години

Отлично провалите не ЕС и капитализма не са провали на гръцкия народ олигарсите и капиталистите скоро ще затягат коланите.

87

БГ - не гледай тъпо!

преди 8 години

Гърците и много българите наивно вярват, че след вчерашния референдум повече няма да връщат заемите и ще си живеят щастливо. Да, ама не! Никой не им е опростил заемите и си има надеждни механизми тези пари да бъдат върнати заедно с лихвите. Второ, Гърция имат изкуствено висок стандарт заради заемите, които вземаше. Сега те секват и стандартът автоматично пада. Чака си отново беднотия, простотия и презрение.

86

ЯСО

преди 8 години

АБЕ И НИЕ ИМАХМЕ БЕЗСЪННИ НОЩИ ОТ РАДОСТ И ИГРАХМЕ ХОРА КОГАТО ДОЙДЕ СДС НА ВЛАСТ , АМА ПОСЛЕ УСЕТИХМЕ РЕАЛНОСТИТЕ ! ТАКА ЧЕ ГЪРЧЕТАТА СЕ РАДВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО . ХАЛ-ХАБЕР СИ НЯМАТ КАКЪВ ГИ ЧАКА. НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ ВЪРТИШ БРОЕНИЦАТА И ДРУГ ДА ТИ ДАВА ПАРИТЕ. ТАКА ЧЕ ВЪН ОТ ЕВРОПА.

85

Анонимен

преди 8 години

до 128 - Изводът е да си избираме неграмотни управници - крадат значително по-малко.Или не те разбрах правилно? (там се падат по 50 милиарда на премиер)

84

до 122

преди 8 години

Точно така е 122.Те ще лаят още много щото за това им плащат, до момента на спирането на доларчетата в сметките им.Тогава ще видите магията на 180-градусовото обръщане.Каролев го е првил няколко пъти, Иво Минджев и другите сипещи проклятия.Когато няма какво да кажеш илиобективната истина е срещу теб,единствения вариянт е обиди,злост,заплахи,...

83

Анонимен

преди 8 години

до 124. Няма значение кой може да дава заеми. Ако аз взема 100 хиляди на заем от теб и кажа, че няма да ти ги върна и всички останали разберат, че не си връщам дълговете и че не мога да си ги връщам и не мога да изкарвам пари, кой ще се навие да ми даде още пари? Фалита е загуба на доверие. А при кредитите доверието е важното.

82

Анонимен

преди 8 години

До 555 "Народите са опасно глупави" А ТИ ли *** си умен дойде от село да даваш акъл.Задлъжняването Е класически похват на пиндосците (притиснатия от дългове е лесна плячка),ЗАТОВА дават охотно ХАРТИЯ необезпечена с нищо в дълг на по слабите.Включете си мозъка.

81

Мунчо от село

преди 8 години

"Ох", гърците трябва да приемат и "кривите краставици"по стандартите на ЕС.

80

защо?

преди 8 години

Защо си мислите, че само УСА и ЕС могат да дават пари на заем?Някой чувал ли е за БРИКС?Китай по малко пари ли има от ЕС-гейовете и УСА-солджерите по прашки?Сега всички педофили в ЕС се държат като уплашени ученички.С тази надупена политика към УСА,сами си го направихте ЕСИдавт скоро избори във Франция,Испания.....Треперете Юнкерси,Месершмити,Шулцове,Сталинки Георгиеви,Станишеви?

79

без заблуда

преди 8 години

Шулц е един бивш продавач в книжарница. Какво искате от него? Той е тотално некомпетентен. И както всеки некомпетентен, той не вдява, че е некомпетентен и се надценява. Изразих ли се разбираемо?

78

Сороси последователи

преди 8 години

По Нова Бойкова телевизия , капиталиста и народомразец -Каролев с още няколко Сороса начело с Цолова и Николаев разправяха колко много бил сгрешил гръцкия народ и как щял да си изпати ако не застане на четири крака пред Европа! Толкова бяха ядосани всички на решението на Гърция ,че хвърляха огън и жупел! Нещастни европодлоги!

77

браво Ципрас

преди 8 години

Браво на гърците - вече ще са по-бедни и от българите! Поздравления Ципрас - трябва да му дадем оредн Стара Паланина.

76

Анонимен

преди 8 години

***,които управляват ЕС ако изпуснат Гърция ще изпуснат целите Балкани накрая. ***,и прости напарвате предложение,което гърците да приемат. Така се прави сделка ,с взаимноизгодни условия. Гърците не искат да напускат ЕС, живяха са добре в ЕС, но ако се наложи няма да живеят като бг под геноцид, ще напуснат. После Испания, Италия и Португалия...И ЕС умира.

75

АНТИ

преди 8 години

Меркел:Варумфакис?!Варуфакис:Нагъзакис!!!

74

Анонимен

преди 8 години

Гърците винаги се оринтират правилно за разлика от нас примери-Първа световна война, Втора световна война, Студена война, сега отново правят правилния избор. А и не забравяйте, че те САМИ се освободиха от турско робство, а не като нас-да чакаме руснаците да ни освободят.

73

Анонимен

преди 8 години

Да го свирят глобалистичните банкерски КРАДЦИ , всяка нация със своята валута обезпечена с ЗЛАТО. НЕ на загробващата евроЗОНА на корпоративния грабеж.

72

555

преди 8 години

Народите по принцип са опасно глупави и гърците го доказаха. Затова не по всеки въпрос трябва да се прави референдум, тъй като народът не осъзнава последиците от глупавите си решения. Гърция е типичен пример за опасно глупав народ.

71

Анонимен

преди 8 години

Какви мостове,какви 5 лева.Това е начина да излязат от тоя порочен кръг,а другото е отлагане и утежняване на мизерията.Освен това Европа не е ЕС.

70

bravo

преди 8 години

Браво Гърци,затворихте устата на всички *** по света.Ще лаят,ще пишат апокалиптични сценариино след 2-3 месеца,когато пак половината българи отидат там да работят като чистачки,строители и болногледачи, ще млъкнат.Абе еврооптимисти,как така стана,че в европарламента и управляващи и опозиция са на едно мнение?Това се е случвало само в най-диктаторските режими по света.99% единомислие!