225

учтива молба

преди 9 години

Владимир Путин учтиво помоли украинските войски да напуснат Крим и те сдадоха оръжията си и напуснаха. В Куев нова учтива молба ли чакат?

224

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (300)Ако говориш за Афганистан, просто пишеш глупости. Нямам намерение да споря с тебе за всеизвестни факти.

223

защо?

преди 9 години

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Куев отмениха със закон човешките права в ДНР и в ЛНР?

222

МЕРАКЛИЯ ЗА РУСИЯ

преди 9 години

АБЕ ТЪКМО СЕ КАНЕХ ДА ХОДЯ ДА РАБОТЯ В РУСИЯ ,НО СЕ ОТКАЗАХ КАТО ВИДЯХ ,ЧЕ ЗА ТАКЪВ МЪЧИТЕЛЕН ТРУД ОТ 12 ЧАСА НА ДЕН ЖУРНАЛИСТИ-*** ПОЛУЧАВАТ НЯКАКВИ СИ 800 ДОЛАРА !! БЯХ СЕ ПОДВЕЛ ПО КОМЕНТАРИТЕ ТУК ,ЧЕ ТАМ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА БИЛА НАД 1500 ДОЛАРА !

221

Анонимен

преди 9 години

До не се заяждайтеАгресията в Грузия, анексията на Крим е висша форма на пацифизъм,нали ?

220

не се заяждайте

преди 9 години

Не се заяждайте с *** Василева! Само благодарение на нея всички ние намразихме НАТО, станахме пацифисти и заобичахме Русия!

219

Анонимен

преди 9 години

До под диктовкаА руската журналистка е агент на ЦРУ, нали ? ***

218

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдаващНе си длъжен да се регистрираш с името си и интернет доставчиците не са задължени да сложат черна кутия на службите в мрежата си. Да, доста си анонимен.

217

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдаващТова което руснаците правеха е KoS от безопасна дистанция - хеликоптери. Избиваха предимно селяни, цивилни, жени, деца. След като САЩ помогна с оръжие на селяните, скапаната червена армия се изнесе като бит пеерст.

216

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (296)Да разбирам ли, че според теб мненията които пускаме тук са анонимни...?

215

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (291)Много ми е интересно дали ще приложиш същата логика и за Афганистан, където всъщност точно това и стана. Законното правителство поиска помощ срещу муджахидините - напълно легитимна акция... :)

214

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До НаблюдаващТОВАРИШ ,ТИ ОТ КОЙ КРАЙ НА РУСИЯ СИ ?! ВЛАДЕЕШ МНОГО ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ !

213

Анонимен

преди 9 години

Руската икономика е с 2.4% спад за първото тримесечие. Няма тенденция това да се промени до края на годината

212

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдаващВ Русия ФСБ разполага с 'черна' кутия при всеки internet provider. Там да пуснеш анонимно мнение е незаконно. Това знаеш ли го ?

211

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До НаблюдаващАЗ МИСЛЯ ,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ! ВСЕКИ КОМПЮТЪРЕН ПРОГРАМИСТ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ ПОДОБНА ПРОГРАМА ! ТАКА ПОНЕ ЩЕ МОЖЕМ ДА ВИЖДАМЕ IP НА КОМПЮТРИТЕ ,ЩЕ МОЖЕМ ДА ВИЖДАМЕ КОЙ С КОЛКО НИКА ПИШЕ ,ЩЕ МОЖЕМ ДА ВИЖДАМЕ ГЕОГРАФСКИТЕ КООРДИНАТИ ,И АКО НАПР. 500 КОМПЮТРИ СА ЛОКАЛИЗИРАНИ НА РАЗСТОЯНИЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 50 МЕТРА ЕДИН ОТ ДРУГ ТОГАВА ЩЕ СЕ ДОСЕТИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ! ТАКА,ЧЕ ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ *** ,ПОНЕЖЕ НИЕ ХОРАТА ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ И ТАЗИ ФАЛШИВА ПРОПАГАНДА НА РУСИЯ ЩЕ УМРЕ !

210

Анонимен

преди 9 години

До До 273Другарю Рашист, искам да ти кажа че Мариците плащат десетки милиони данъци и такси на държавата, докато Лукойл плаща 0 /нула / лева данъц и такси.

209

Наблюдаващ

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯВъзможно е, има го откак има форуми, не е необходимо да се измисля никаква "специална гениална американска" програма затова. Просто зависи от правилата и политиката на сайта, собствениците, спонсорите и законодателството на съответната държава - за конфиденциалност на личните данни и т.н. Прилага се изключително рядко. Ако някой реши да провери и разследва даден пост - може да го направи и сега. Big Brother rulz - пак отчасти благодарение на твоите идоли американците :)

208

Анонимен

преди 9 години

Сигурен съм, че опорната точка на троловете е : Руските *** са за борба с американската манипулаця на всичко. Да вземем например Виетнам. В виетнам избухна революция и законното правителство поиска помощ от сащ - напълно легитимна акция. За руските *** обаче, САЩ е агресор.

207

Анонимен

преди 9 години

С други думи - всеки който защитава *** и плюе по САЩ е ***. Няма нормален човек който да го прави, освен ако не е тотален ***. Тоталните *** обаче не ползват интернет - не могат.

206

Анонимен

преди 9 години

Вече е установено със сигурност, че малайзийският самолет е свален от проруските терористи.