84

Ники

преди 8 години

Момчето си ги казва поне нещата както са. Всеки знае, че е така. Може да се направи нещо - например да се приеме закон като в Америка, че който ти влезе в двора или къщата да краде може да го застреляш. Това автоматично ще разреши наполовина проблема.

83

Божил,до Анонимен 92

преди 8 години

Там е проблема драги,че нашата държава не я изпокрадохме ние,а вашите ортаци в краденето- комунистите! Комунистите не са Българи но вие сте им нужни,защото крадливия комунист лесно ще се скрие сред цяла тълпа крадци,а много трудно- в общество на честни хора,каквото беше Българското през времето на царизма! 70 години стигат!!!

82

Анонимен

преди 8 години

Вече започвам да си мисля, че се опитват да ни отвлекат вниманието от нещо с тоя Гърмен! Нали имаме МВР и Румянка бе, да се оправят, това е тяхна работа! Или да си свършат работата или вънка!

81

БПФ

преди 8 години

Джамбазки е прав, но проблемът са простите Българи, които не могат да проумеят, че масово трябва да гласуват за ПАТРИОТИЧЕСКИ ПАРТИИ !!!

80

Анонимен

преди 8 години

"А това, което виждаме, са едни непрекъснати оправдания, ..."___Който може - го прави, който не може - търси оправдания.

79

:)))))

преди 8 години

Държавата няма да гръмне но ГЕРБ и шестте им патерици със сигурност!

78

Анонимен

преди 8 години

Гласуване да,ама където има Демокрация.Това нащо тука е хибридно-уродлива форма на частен монопол подпомаган от властта и закрепостяване на работещите бедни.Демокрация е когато за всяко нарушено право се протестира от всички.Колко от законите са подплатени с наредби и противоречат на Конституцията?Та дори и за ромите,не ги защитавам,но първо да им се осигури фургон или нещо за пребиваване и тогава да им бутат постройките.

77

no comment

преди 8 години

Къде да се запишеме

76

Анонимен

преди 8 години

Джамбазки,къде виждаш държава и къде освен това виждаш правителство.Аз виждам само пъчещи се политици и управленци,които са абсолютно неадекватни и некадърни да разделят на три магарета две купчини слама.Май се върнахме в годините на три синджира роби.

75

морски

преди 8 години

Това с *ните е за отклоняване на вниманието от главния въпрос,новия заем от 1милиард лева който ГЕРБ ще теглят през юни!Ха да ни е честит!

74

до 83

преди 8 години

За който и да се гласува все тия са си,дето си бяха и преди 1989.Същите фамилии,ама техните деца вече.Нима Бойко е десен политик?Кой ще му даде да охранява бай Тошо ако не е убеден комунист?!Всички са партийци от БКП !

73

Геренбахче

преди 8 години

Не се бой,ВОЙВОДО !!! Ти си далеч в безопастност...Лапай брюкселско зелье со месо и кроти....

72

Влаха

преди 8 години

Пускайте газта.

71

Божил

преди 8 години

Да- по време на комунизма (ромите) работеха: затова броят им се увеличи трикратно! Да- тогава не крадяха толкова,щото имаше диктатура! А през царско време нито работеха,нито имаше диктатура,но те нито смееха да крадат,нито броят им се увеличаваше- ето генералната разлика! 70 години стигат!!!

70

Анонимен

преди 8 години

И кой е виновен за това положение, бе народе?????? Бездействието и слугинажа на всички управляващи през последните 25 години. Другия път внимавайте за кой гласувате!

69

Yoan

преди 8 години

Мрачна картина описана много точно. Картина нарисувана от лакомията на политици и управляващи, загърбили в името на собственото си благополучие интереса на държавата и народа си. Социалната БОМБА цъка, фитилът е запален. Останалото е въпрос на време! АМИН!

68

Анонимен

преди 8 години

Който работи в България за него всички закони се налагат с пълна сила!Муха да убиеш-глоба!За властимащите,богатите и най-бедните роми не се прилагат.Едните се откупват с пари,другите няма как да бъдат санкционирани.

67

Анонимен

преди 8 години

Е има закони,ама не се спазват за всички.Някой умишлено не разрешава на полицията и другите контролни органи да действат,а само в краен случай се намесват.Иначе по брой чиновници и полицаи сме в челните места...

66

да

преди 8 години

Добре айде отново.Всеки мошеник иска да купи за две кюфтета въпросните гражданиТе горките нямат друг шанс освен да си продадат гласа на който даде повече.Лесно е. Плащаш с кюфтета, ставаш Лидер. Уреждаш си животеца и внуците и правнуците.А за Българите има два пътя Аерогара София или Мизерията.

65

Анонимен

преди 8 години

ТЛЕЕ НЕДОВОЛСТВО СРЕЩУ РОМИ И СРЕЩУ ПОЛИТИЦИ ! В ЕДИН КЮП СТЕ. ЕДНАКВО НИ КРАДЕТЕ И ТАКЪВ КОЛ ВИ ТРЯБВА И НА ДВЕТЕ БАНДИТСКИ ГРУПИРОВКИ АКО ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА Я ИМА !