55

Анонимен

преди 9 години

Много интересно.. Журналяата като изтърсят някое тъпо интервю с някой доказано самопровален министър или политик.. Че кой му вярва на този и какъв авторитет може да има той че чак пък интервю да дава и та да се публикува.. Ясно някой си го е платил ей така да не го забравят. Но медийте само паричките ли гледат. Все пак като пускаш интервюта на провалили се и доказано некадърни политици компроментираш и медията..

54

Анонимен

преди 9 години

За сектор "Юруш" е по-добре да си държи спестяванията в рубли или в драхми.

53

ист

преди 9 години

Дянков, не разбра ли, че на КТБ и беше все едно дали депозите са в евро, долари или левове. Ако имаш пари, яж, пий и си носи новите дрехи. Спестяването е майка на мизерията - на всеки 10 тодини другарите ви обират паричките.

52

Анонимен

преди 9 години

За съжаление това изчдие може и да е право, защото още като започна номера в Украйна си мислех колко много гори ЕС от тези санкции. Просто те няма накъде и трябва да купуват евтина суровина от Русия, за да произвеждат. Това което произвеждат няма на кой да го продадат, докато Русия пак ще си купи но не от ЕС. САЩ си продадоха оръжие на Украйна, което Украйна плати с пари дадени им от ЕС. Ха-ха тука имаше такива дето казваха че Русия губи много, а ЕС тази г. си напечата билиони евро.

51

:)

преди 9 години

Щом този *** ни съветва да купуваме долари, значи трябва бързо да се оттървем от всеки наличен долар. Този човек има дарба да дава само грешни съвети.

50

Тъпак грозен

преди 9 години

Това нещо на снимката, дето твърди по интервюта че баща му е починал, а той го нарича издънка в същото време, исра *** в България, отиде в Русия и от там тръгна да дава акъл! Единственото полезно нещо което някога е правил тоя плазмодий е, че срина Герб с неадекватността си! Пожелавам на Бойко все такива министри!

49

до 61

преди 9 години

Ти обаче нямаш логика? Как китайците ще си поискат дълга? Ами нали дълга е фактора с който една държава държи друга държава зависима.Чувал ли си,че когато искаш да погасиш предсрочно заем изтеглен от банка Те те наказват с наказателна лихва за предсрочие.Те от това печелят.

48

Анонимен

преди 9 години

Къде са парите на здравната каса, г-н бивш министър?

47

Бате Дянков, защо

преди 9 години

не обясни на българите елементарното правило,известно на всеки икономист?За да има просперитет,капиталът трябва да носи ПЕЧАЛБА.Недвижимите имоти са вид капитал. БАН има такива, които бяха оценени на ПЕТ МИЛИАРДА при международната атестация преди няколко години.Но вместо да печели от тях, соса издръжка от държавата, а това, което дава като "научен продукт" или е интерпретация на отдавна осъществени открития, или е с малък ефект.Ти пък искаше да продадеш тези имоти само за 200 милиона. Защо?!

46

Анонимен

преди 9 години

Ако китайците си поискат дълга но Америка, Китай ще изгубят най големия си пазар. Така че ако имаш да вземаш не си в добра позиция.Според мен Дянков е прав и най вече в това че никой не е длъжен да го слуша, Всеки има право да разполага със своите пари по свй избор

45

zoom in

преди 9 години

Гледам разни шарани тука тръгнали да купуват най-добре представящата се валута тази година, че щяла да става все по-скъпа ... ?!? :-)Само да вметна, че валутните резерви, с които РЦБ крепи курса на рублата ще се изчерпят още тази година есента. А нови долари няма откъде да дойдат, че рашата реално нищо не произвежда, а петролът ще си остане под 100 доста по-дълго време още. Реално - най-лошото за рублата тепърва предстои, уважаеми разбиратели.

44

Чичо Скруч

преди 9 години

В Европа най-опасната валута е британския паунд. UK е държава с изкуствено надути цени на имоти, изкуствено поддържан стандарт на живот и гигантски дефицит точно като Щатите. Но докато долара е използван за резерв почти в целия свят, паунда си е само за острова. UK е една голяма КТБ и е въпрос на време балонът да се спука. Но засега го надуват за да може собствениците на големи имоти да забогатяват от нищото. Заплатите там нямат ръст а всичко останало като цена на живот, расте. Европа е в много по-добро състояние защото са далече от американската система на трупане на безкраен дълг.

43

vesko02

преди 9 години

Долари добре ,но спестяванията са кът

42

Анонимен

преди 9 години

Колко негативи донесе на българина ,а сега тръгнал да дава съвети.Точно по негово време българите се наредиха и след румънците.Но никой не говори за неговите грешки ,а и на останалите държавници.Хората безропотно приемат всичко и търпят ,но докога?!

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25САЩ да стане роб на Китай ? Не ставай смешен. Две приятелки се срещнали на кафе. едната казала на другата:- Моя мъж по цели нощи не спи.- Защо, да не е болен ? попитала приятелката.- Не е болен, но има да връща голяма сума пари на мъжа ти. Неможе да му ги върне защото няма от къде да ги вземе.Върнала се жената в къщи и казала на мъжа си:- Скъпи, ти лякай да спиш спокойно ! Оттази нощ твоя приятел няма да спи.Така и американците с дълга си към Китай. :)

40

Анонимен

преди 9 години

След като убеждаваше руснаците, че няма да претърпят абсолютно никакви загуби от санкциите, сега шаманства на тема валутни курсове. Не е лошо занимание, но обикновенно не се увенчава с успехи се практикува от студенти по икономика 2ри курс.

39

Как да ти се доверим

преди 9 години

Хубаво съветваш, но едни пръдливи феодални старци успяха да ти надвият и БАН продължава да тежи на бюджета и да се стабилизира като хранилка за цели фамилии.Ако беше успял да ги разриташ по висшите училища, поне щяха да се видят принудени да си изкарват хляба с труд - щом работиш като преподавател, щеш не щеш, трябва да четеш лекции на студентите и да водиш упражненията им.Който може да прави наука, ще я прави и работейки в някой ВУЗ.А сега? 95% от БАН-аджиите дремят по институтите на заплата

38

до 47

преди 9 години

Не бъркай Любовта със Политиката! Говорим в момента за политика а там има вечни интереси,говори се за пари,за умствен потенциал и т.н.Сайта не е любовен.Любовта ще си я изкажеш на любимия човек а не в политически сайт.Прави разлика!!

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49Миналия месец го съкратиха от една руска банка където беше в надзорния съвет. За сега е само в РИШ от еврейската квота.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Верваш ли, че франсето ДеПардьо си е трансферирал еврото в рубли и си е извадил съветцка карта?