15

(-_-)

преди 9 години

Тая ако ми я дадат за един час ще си спомни всичко! Записът не бил автентичен.. айде, де! До живот, без право на замяна, а за болницата това, което предвижда закона за нарушаване на трудовите норми.. аман от ***!

14

Анонимен

преди 9 години

Тази с бой да и обърнеш колената, малко ще и бъде!

13

Анонимен

преди 9 години

Ако съм баща на детето, ще убия този смахнат *** с шутове и юмруци.

12

Анонимен

преди 9 години

Със специалните ефекти е възможно всичко. Виждал съм обикновен потребител на Ютюб да полита. Нека назначат експерт по видео обработката и той да каже. Дотогава няма как да се твърди че има манипулация.

11

Анонимен

преди 9 години

Това е ясно, следващата стъпка, е да обвинят бебето, че е посегнало на акушерката.

10

Младен Петров

преди 9 години

" По-добре е танковете да дойдат ! "

9

Анонимен

преди 9 години

Адвокати-мадвокати! Тази и да се измъкне, майката на бебето ще я побара и ще раздаде правосъдие, както си се полага.

8

Анонимен

преди 9 години

Аз гледах видеозаписа от камерата най-съвестно, както мисля, че трябва да направи всеки гражданин.Нито веднъж не видях тази жена Емилия Ковачева да изпълни професионалните си задължения на акушерка - тоест - да преповие ако се налага някое бебе, да го нахрани, да го гушне и успокои.Вместо това видях следното: Емилия Ковачева съвсем ясно се вижда - пуснете си клипа на тв-то, системно, изключително хладнокръвно и с отработени движения преби едното бебе. На няколко пъти. В рамките на два часа.

7

Анонимен

преди 9 години

Може детенцето от клипо да не е детецето ликувано вТокуда.Варианти болкс

6

Анонимен

преди 9 години

Да не ви пускат записи на майки в следродилна какво правят с децата си.......

5

Big brother

преди 9 години

Трябва да се сложат камери във всички неонатологични отделения в България и да се наблюдава от населението. В специализиран сайт да има денонощна наблюдение от доброволци от страната и чужбина. В това отделение никой не е следял камерите - просто са записвали. И ако има проблем тогава са преглеждали записите. Това са записващи камери, а не за пряко видеонаблюдение, защото няма кой да ги следи. Тогава да видим как лекарите ще издевателстват над бебетата, родилки и болни в безпомощно състояние.

4

Анонимен

преди 9 години

Направо не можах да догледам записа. Как може да удря така зверски това малко бебенце. :(

3

АК-47

преди 9 години

Ами, пускайте й записа от видеото денонощно, да види как трепе беззащитно 4-дневно бебенце, с такива отмерени и рутинни удари, та дано да си спомни накрая. Но ужасяващото според мене е, че тази жена се е отнасяла така и друг път, но сега просто е прекалила, та всичко излезе на бял свят. Да си проверят записите и от другите й дежурства. Не ти трябва нацистка лаборатория...

2

(-_-)

преди 9 години

Да не се прави на луда, ами да си признава бързо!

1

Big brother

преди 9 години

Акушерката удря бебенцето което плаче. Удря го с премерени движения в тилната област и в коремчето на слънчевото сплитче. Тези удари целят да го приведат в безсъзнание, за да спре да плаче. Това акушерката прави напълно съзнателно и с отработени движения с цел да го приведе в безсъзнание напълно "професионално" вкл го задушава, напълно професионално му дава и биберон и го завива после пак го бие.Разбирате ли, че те така работят, защото тя никак не се притеснява, че върши това пред камерата.