30

Емилия Ковачева

преди 9 години

Аз съм от партия ГЕРб и не съм луда те ще ме защитят!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Прочетено във Блиц от г-жа Кали Петрова-цитирам:"Аз познавам въпросната Емилия Ковачева,покрай моя леля.Жената никак не е луда но не е и без проблеми!Дъщеря и е наркозависима и последно търсеха варианти за изпращането и в Испания за лечение с идеята като се оправи и да остане там да учи!За всичко са нужни не малко пари,които Ковачева търсеше назаем от къде ли не!Болницата и отказала заради всичките и нарушения а това изобщо не и повлияло добре" ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО. ПРОСТО НАРКОМАНКА.

28

Анонимен

преди 9 години

По-скоро е била незадоволена със тази си нощна работа и не е издържала!

27

===

преди 9 години

31, Сашо, точно така! Ето за това иде реч! Много добре схващаш драмата. Къде са родителите на детето, пита възмутеният зрител? Сигурно жълтурестите *** са проявили морал и са ги оставили на мира и не искат да ги притесняват? Майката била изпаднала в депресия? ОК! Къде е таткото?! Хм...

26

Край

преди 9 години

Психиатърът - ДРОЗДОСТОЙ Стоянов. А стига бе - тоя кога има имен ден.

25

Росен

преди 9 години

Не знам дали е изтрещяла, обаче прилича на поръчкова акция. Явно са и платили от конкуренцията, за да дискредитират Софиямед.

24

Sasho

преди 9 години

Много ми е интересно от цялата ситуация, как родителите не бяха намесени в случая. Не че я оправдавам и т.н., ама на починалия Петьо, блъскаха микрофони в лицата на родителите, а тук дори не се съобщава, кой са родителите

23

===

преди 9 години

Два въпроса- Къде е бащата на детето и защо не искат мнение или никъде не видях възмутен баща, баби и тем подобни рода на детето?- Защо има камери в тъпата болница, когато беше казано, че превъртялата МНОГОКРАТНО е удряла детето, по време на смяната си? Някой гледа ли в тези камери или СПИ?

22

===

преди 9 години

28, да бе? Верно, къде е бащата на детето? Ами ако няма баща? Ако е от онези, големите бащичковци, които не признават децата и въпреки това майките ги раждат? хм.... къде е бащата?

21

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ СИНДРОМ БУРНОУТ КОЙ ГО ИЗМИСЛИ И КОГА? ТАЗИ САМОКОВСКА *** НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ С МОЗЪКА. КЪДЕ Е БАЩАТА НА БЕБЕНЦЕТО? ЗАЩО НЕ СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА И ПОКАЖЕ НЕГОВИЯТ БУРНОУТ? АКО СЪМ НА НЕГОВО МЯСТО ТАЗИ *** ОТДАВНА ДА СА Я ЗАРОВИЛИ 2 МЕТРА В ЗЕМЯТА.

20

555

преди 9 години

С тази дивотия за някакъв бърнаут искат да оправдаят колежката си. Тя е само на 40 г. и работи в родилно отделение - работата изобщо не предполага прегряване. Ако се проследи назад във времето, хващам се на бас, че тя е имала и други психиатрични изпълнения.

19

Анонимен

преди 9 години

Тоя където слага минусите, дали е гледал видеото с издевателствата на това чудовище над детенцето. Докато го гледах, като майка едва издържах..разтреперих се от ужаса който гледах! Душеше го и го биеше като садист........няма оправдание за постъпката й! Като се е чувствала уморена , да си е взела болничен,а не да души и бие чуждите деца.

18

Анонимен

преди 9 години

всички изродщини от америка и европа веченеса чужди на българите

17

Анонимен

преди 9 години

това е американски сценарии нали българите на там са се запътили

16

Анонимен

преди 9 години

НЕ казвам че това или психично заболяване с подибни симптоми е със сигурност причината, но ето ви изповедта на млад татко, употребил "соли за баня": "Усетих силно демонско присъствие в стаята. По стените плъзнаха тъмни сенки и бързо излязоха от стаята. Последвах ги, те влязоха в бебето . Демонът беше влязал вътре в него. Усетих силна нужда да го разтръскам яко, за да излезе демонът. В този момент осъзнах, че съм шмуркал оня ***..."

15

Буре

преди 9 години

Или и е платено. Как така напада едно конкретно дете, а не всички плачещи

14

Анонимен

преди 9 години

грешката й е че не е потърсила съвет от специалист за състоянието си

13

Анонимен

преди 9 години

Не, просто план Ран-Ът.

12

Анонимен

преди 9 години

Като й е прегрял мозъка, що не хвана за гушата дъщеря си, а души чуждото дете.....да изгние в затвора тази гад.....ако аз съм на мястото на родителите на бебето, ще я изнамеря и ще я бия докато диша.

11

момък

преди 9 години

Сега я вкарайте в мъжки затвор с 20 съкилийника да прегрее и на друго място