25

tsotsomanski53

преди 9 години

Мъка, мъкааа... комунист да не си на днешно време!

24

Анонимен

преди 9 години

ZAR BOIKO DA I POISKA OSTAVKATA NA POVLEKANATA GINKA.

23

Антон

преди 9 години

Че тя тази няма строително образование, строителите и се смеят на глупостите дето ръси. За втория път е пробутват, че чак и рейтинга и качили.... прекалено тъпо е даже за *** хора.

22

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези лъжи и измислени статии.. Народа не харесва нито един от двамата на снимката!

21

РБ

преди 9 години

Да земем си пожилайм Хубава Вечир,пък кой кой ще да аресва!Тъй де!

20

boc

преди 9 години

Акъла ми не го побира, че има толкова много българи, които вярват на Бащицата Борисов, на този американоду**лизец, на този троянски кон на САЩ в Европа!Няма една нормална европейска държава, която да приема този европредател-ни Чехия, ни Румъния, Унгария, Гърция, Франция, Испания, Португалия, даже вече и Германия отсвири този американски дупел**ец.Е, не случайно българите сме на опашката на Европа!

19

не не манипулацията

преди 9 години

абе какви проучвания, какви глупости, какви евтини манипулации ???? точно тия народа преди две години ги изхвърли с ритници от управлението, сега пак ги харесвал ? кого лъжете бе, кого се опитвате да правите на маймуни ???? това, че тия са пак на власт, просто защото няма алтернатива в тая мафиотска скапана прогнила държава, не значи че някой ги харесва ! Нито избирателната активност е повече от 40% нито народа харесва някой особено от тая крадлива пасмина !

18

Анонимен

преди 9 години

Интересно социологическо проучване. Кого са питали не мога да си представя. Може би в затвора. Или в централата на ГЕРБ. Аз защото с когото и да говоря и стане въпрос за гореизброените субекти разговора приключва бързо бързо

17

Соц

преди 9 години

Лили, нито теб ни то Бойо нито който и да е кадър на ГЕРБ РБ ПФ ДПС и АБВ не харесвам !! Некой от тази 4+1 коалиция. Никога няма да гласувам за тях. А вие хора които гласувате за тях си гласувате като с краката !!

16

баши бозука

преди 9 години

как може човек не живеещ в софия да харесва фандъкова или да има мнение за нея и да е меродавно в национален мащаб. така просто се обработва масата за следващия велик пост на гербаджииката? все едно видинчани да имат мнение за кмета на търново или търговище или на село дупница???? бул шед са тези новини. *** готви резевни планове за заместници женички дето го слушат като кученца, щото цв цв видя че не слуша. като стане президент, ако стане! тези две *** ще го наследят, ама на дали!

15

Прост народ!

преди 9 години

Не му трябват 160 години за да се затрие...с такива вкусове и 50 са му много.

14

Анонимен

преди 9 години

*** журналист и агенции лъжат *** българи за *** управници

13

Обожател

преди 9 години

Лили и аз те харесвам!

12

Анонимен

преди 9 години

Голямо Ф има от талията надолу,може цял валяк да влачи!:)))))

11

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

До Анонимен3Дифереренциала е голям но липсва карданкойто да завърти пирона и короната

10

Анонимен

преди 9 години

Karakachan oznachava na Turski! Cherniq beglec! Zashto e s turska familiq interestno?

9

45

преди 9 години

Абе,какво толкова е направила тази ,та я хвалтотят толкова!

8

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Тези 16 млрд ще побъркат поръчковите агенции да помпат имиджа на некадърниците от правителството

7

Анонимен

преди 9 години

И Лилието харесвам, обаче повече харесвам дедо й, партизанина. Не знам само дали не е от тия същите, дето е убил другия дедо-партизнан, този на Кратунко.И как си го слагат, като знаят че са отцеубийци, или го правят на тъмно и само на задна.Как гледа Лилето Премиера в очите - не знам.

6

Ку

преди 9 години

*** изтрешелия и загубен народ..