32

браво!

преди 9 години

Политиката на гърците била правилна и много патриотична - глупост, доходите им намаляха двойно само за няколко години! А сега Ципрас само за няколко месеца ще им свали доходите двойно. Скоро ще ни стигнат по-доходи. Макар БВП на Гърция на глава да е двойно по-висок отколкото на БГ, повечето пари отиват за връщане на заемите, което означава свиване на реалните доходи, стагнация на икономиката...

31

Анонимен

преди 9 години

нищо, той другаря путин ще им направи газопровод по които ще текат мед и масло и злато и газ едновременно. Защото другаря Ципрас е велик стратег,

30

Анонимен

преди 9 години

" Гърция на края на пътя. Готви се за дефолт "Неграмотна работа! Толкова ли не могат де преведат този "дефолт" на български?!Банкрут, фалит ...

29

Сиртаки

преди 9 години

Да бе много са добре гърците 30% безработица, сред младите хора е дори 45%. Масова емиграция към западна европа, никаква работеща администрация, *** народ. Само за пет години икономиката им се срина с една четвърт! Да много са добре гърците!!! Ама само в главите на някой тук.

28

честито на гърците

преди 9 години

Тъй като гърците не искат сами да се оправят, сега германците ще ги оправят!

27

до 34

преди 9 години

НАЙ МАЛКИЯТ ВЛОГ НА ГЪРКА Е 300 000 ЕВРАКА.-На човек, който вярва в такива дивотии и психиатър няма да му помогне!

26

300000 ойро

преди 9 години

Всеки грък с влог от 300.000 евро, боже колко психично болни хора имало тук... да се смееш ли или да плачеш?

25

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ ВЧЕРА СЕ ВЪРНАХ ОТ ТАМ. ЯДЪТ ПИЯТ СИРТАКИ МААТ И ХИЧ НЕ ИМ ДРЕМЕ НА ДЕДОВИЯТ. ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ ГЪРЦИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ НАРОДА НА ГЪРЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА ФАЛИРА. А НЯМА ДА ФАЛИРА ЗАЩОТО ИМАТ ТЛЪСТИ БАНКОВИ СМЕТКИ. НАЙ МАЛКИЯТ ВЛОГ НА ГЪРКА Е 300 000 ЕВРАКА. ТАКА ЧЕ ВИЖТЕ СИ ВАШИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ И УПРАВНИЦИТЕ ВИ И ТОГАВА СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ.

24

antiES

преди 9 години

всичко е просто и ясно.ЕС или ще играе по свирката на Ципрас или няма да види и лев,като своевременно се подсигуряват като стоплят отношенията си с Русия,което им гарантира пазари за износ на стоката,което е добре дошло за руснаците при тия икономически санкции срещу тях.Гърците няма да фалират защото са хитри.

23

Тео

преди 9 години

Трябваше отдавна Гърция да обяви или дефолт или правителств(ата) да наложат наистина жестоки лишения.Тъй като второто беше равносилно на политическо харакири, както Ципрас,така и Самарас само топаха топка,но някак си успяха да отпишат дълг,равносилен на 10 пъти външният на България.И въпреки това изхода беше ясен.Още от начало смятах,че най-правилното беше дефолт,излизане на Гърция от ЕС или поставяне под карантина,връщане на драхмата и когато сами решат да се оправят,ако се оправят - обратно.

22

Анонимен

преди 9 години

Бойко ги предупреди, а те се перчеха.На ви сега комунизъм, нали все това сънувахте... ама те досега в комунизъм живяха, все чужди пари харчеха, и бедните имаха прислужници от България и руски републики, на големи богаташи се правеха.Сега надуха тръбата от двата края, няма вечни тарикати.Путин ги отсвири, щото и той няма пари, руснаците гладни, а гърците вече няма кой да молят за пари ...

21

Анонимен

преди 9 години

До опс - Ципрас не играе никаква умна игра.комунист, държи здраво - както *** държи кръгла гайка

20

Иво

преди 9 години

Ти си болен - виж за какъв *** комунист гласуваха !Много са глупави, само дето бяха отрано в ЕС и крадоха много.

19

:)

преди 9 години

Готов съм да се обзаложа, че Гърция няма да фалира. Не защото са много работливи или умни, а защото са хитри и за разлика от нас не гласуват за "интелектуалци с чисто минало" като Боко Тиквата и "почтени хора" като Съсела. А и дори да "фалира", Гърция ще е в пъти по-добро място за живеене от България и то по същата причина.

18

що бе?

преди 9 години

Нали подписаха велики проекти с Русия!Ще им пращат домати,краставици,лимони...А пък ушанките газ,петрол,тръби ще слагат и ще снабдяват полвин европа с газ.Ще потече мед и масло.Ще смажат всички банки в ню йорк,лондон париж.

17

нищо ново

преди 9 години

Нищо трагично няма да се случи - просто гърците още ще обеднеят, но имат и бонус - ще бъдат управлявани от Германия. За гърците е нещо нормално други да ги управляват - в продължение на хиляди години не са имали собствена държава. Гърция е основана едва през 1820 г. Преди това са били в рамките на Османската империя и на Източната римска империя. Сега ще ги управлява Германия и отчасти еврокомисията.

16

опс

преди 9 години

Ципрас не играе никаква умна игра. Той е един покерджия, който заложи цялата си държава(изкуствено създадена и уголемена на север) в някакъв безмислен геополитически покер. Винаги съм мислел, че от Станишев няма по-голямо дъно, само че Ципрас сложи СЕРЖ в малкия си джоб и удари ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ДЪНО! Всичко ще приключи като обесят Ципрас с главата надолу в Атина!

15

Анонимен

преди 9 години

Много оплаквачки се събрали да реват тука. Гледайте си колоаката, не знам защо наречена държава и не се притеснявайте за гърците.

14

ne viarvasht

преди 9 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ПОД КАКВА ФОРМУЛА ЩЕ ИМ ДАДЪТ ОЩЕ ПАРИ ? И ПОД КАКВА ФОРМА ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ ОСТАНАЛИТЕ МИЛИАРДИ КОИТО ИМАТ ДА ВРЪЩАТ.

13

Анонимен

преди 9 години

Колкото видяха от Путин пари...толкова ще видят и газопровод.