17

Анонимен

преди 9 години

По какво си приличат военните авантюрите в Афганистан и Украйна - по това, че са на 100% загуба.

16

От друг пост

преди 9 години

Бъдещето на Европа- или съюз с Русия или... *** на главата и поданици на Ислямска държава.

15

Анонимен

преди 9 години

Войната в Украйна обезкърви и без това слабата руска икономика. Едва сега, кремъл се замисли, че отнякъде трябва да се намерят пари за разорения от войната Донбас. Заговориха за план Маршал, който да бъде финансиран от ЕС, но Меркел прехвърли топката към Обама, който дори и не отговори.

14

сд

преди 9 години

До ЕСвръщате косово изнасяте си армийките 'демократически' от суверни държави, и отговаряте за мизерийте в либия, югославия, ирак, афганистан.. също така и съд, за създателите на ИД и всички които им продават оръжие в замяна на евтин петрол... Странно, тези създатели се намират в беел доом

13

Анонимен

преди 9 години

До тук прочетох платени коментари написани от индивиди родени след 1989 година, а това ще рече, че те нямат никакъв интелект, използват наркотици и алкохол.

12

ек

преди 9 години

ЕС отдавна чака в Русия да надделее здравия разум.

11

Айде бе!

преди 9 години

Значи в Европа да взима връх разума, а Русия да взима чужди територии?! Много си хитър бе, мазник! Точно разум показват в Европа, защото ако действат като вас, щяхме да сме във война вече! А това означава да се затрие Земята!Изперкали ***!

10

Анонимен

преди 9 години

Харесва ми Путин и Лавров, дори и Медведев, но след 2 месеца заминавам на работа в Австрия

9

Иван Иванов

преди 9 години

Днес явно са изпълзяли само недъгави ***, които се пенят и лаят срещу Русия. Остават си само с лаенето, кучето си лае, керванът си върви. Запада и САЩ са виновни за всички световни проблеми мили, платени соросоидчета. Това че нямате съвст и се продавате е ваш проблем.

8

sd

преди 9 години

Много изнагляха ФАЩ съсипаха прекалено много нормални държави за отрицателно време.. Трябва да бъдат спряни!! западните народи те се пробуждат, не може мафиотски корпорараций да управляват света и да се избиват братски народи заради тяхните ФЍНАНСОВИ интерси.

7

ognyanz

преди 9 години

Взаимните санкции между ЕС и Русия вредят и на България. Ако можехме да си позволим собствено мнение, нашите представители в ЕС щяха да наложат вето на налагането на нови санкции. За съжаление обаче България чака да и пуснат в паничката пари по европейски програми и това е станало основната задача на външната ни политика. Нещо повече - и вътрешната политика по мнението на банкянския премиер с пожарникарско образование също около това се върти: на кого спряха европейските пари, а на кого - не.

6

до 11

преди 9 години

Хи хи хи, вие сте голям циркаджия бе другарю.

5

ЕС

преди 9 години

- Връщате Крим, изнасяте се от Източна Украйна и заповядайте пак да говорим!

4

ш6

преди 9 години

до гост, хйде марш в Украйна, *** недоразвит.

3

Анонимен

преди 9 години

Този, който изпраща терористи в Украйна говори за диалог! Какво лицемерие, каква наглост!Само санкции за руската ***!

2

гост

преди 9 години

Крайно време е разума да вземе връх и Русия - Империята на злото да бъде изхвърлена от всички международни организации!

1

гост

преди 9 години

Съд в Хага за *** и Лавров!