32

Анонимен

преди 9 години

нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Цветанов, МЕСТАН

31

Анонимен

преди 9 години

След сделката с дълга вече никого не можете да излъжете!

30

Анонимен

преди 9 години

това е все едно с комшията да имате общ бизнес, но да говориш че си против него защото не одобряваш че е назначил чистачка - която не одобряваш ... така де за важните решения сте заедно а за незначителните неща тръбите че сте против

29

Анонимен

преди 9 години

ПАДНАЛИ АМИ .....ТАКА ТИ СЕ ИСКА ДА МИСЛИ НАРОДА ,АМА ВИЙ СТЕ ЗАМЕСЕНИ ВЪВ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИЕ ЗАДКУЛИСИЕ И БАНДИТИЗЪМ !

28

Българин

преди 9 години

Аз плюя всяка партия която прави далавера с ДПС , и като започнете да ми защитавате и леви и десни все едно ви плащат за това ... или ви плащат. Баси колко е *** тоя народ всички лъжат като съдрани, а вие тука ги защитавате по един или друг начин.При кого било положението по хубаво????? ПРИ НИКОЙ, САМО ЛАПАТ!!!!Продават ни за жълти стотинки на Руснаци, Европейци и Американци. Тяхните ценности били по добри ... ами нашите къде ги изгубихме. Всеки който защитава чужда кауза е продажен ***.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Местане, докога ще се правиш на луд ?Задругата на Злото - ГЕРБ+ДПС крие истинския убиец на студентката във Велико Търново.ГЕРБ така се е овъртоил дв чаршафите на турците в Търново, че всички работят за техните интереси и загърбват тотално истината.Това е само един пример за БОСТАНА !Навсякъде из България има още стотици такива.Вижте КОЙ сече българските гори ! ГЕРБ и ДПС са си ги разпределили и вчера гласуваха заедно против забраната за износ на сурова дървесина.ГЕРБ+ДПС = ВЕЧНА ДРУЖБА !

26

Анонимен

преди 9 години

защо ли ми звучи това като някакво евтино оправдание един вид? Както когато малкото дете е изяло сладките, които не са били за него и после започва да се оправдава и да си измисля разни работи само и само да не го хванат, че ги е изяло. Еййй... как не се умориха да шикалкавят тия политически парцали. В повечето общини са на калъп герб и дпс отайките, пък тука за пред хората от парламента се правят на опозиционери. Пълен водевил. При гласуването за заробващия заем си пролича кой с кого спи.

25

Анонимен

преди 9 години

Докога тази чужда за БГ партия ще бъде във Парламента?????

24

Анонимен

преди 9 години

Естественно, че дежурните веднага ревнаха......все повече не ви се получава тролчета...

23

Бостан е жив и помни

преди 9 години

Другари защо плюете сега. Два мандата бяхте коалиционни партньори с ДПС , а като за последно Станишев се целува с Местан на Орлов мост . Срамна и позорна работа .

22

istina

преди 9 години

drinkaite napravete zadiljitelno glasuvane slojete zad.osnovno obrazovanie ta da vidite rezultata kakvo mi djavkate tuka virusi

21

Анонимен

преди 9 години

Хаха добре бе ага.

20

КОЙ

преди 9 години

Кой подкрепи Герб да сложи Плевнята за 'президент'?Кой смъкна правителството на Орешарски?Кой подкрепя Герб в Парламента (когато 'коалиционните партньори ги няма)?КОЙ?

19

Анонимен

преди 9 години

Вие всички партии сте в задкулисие ... създадени от БКП и ДС ... да ви е** м****** !!! За тези , които не знаят инвалида Манол Велев , Весела Лечева и онзи изкуфял миризлив дъртак на гей кръга монтерей управляват държавата .

18

!!!

преди 9 години

papagali ne pisete gluposti taka li rabotite vie fisisti s nezaslujeni zaplati i vinagi izbirasti gresnite ora ovse

17

Анонимен

преди 9 години

Ох, пак му повярвахме.

16

БОСТАН е жив

преди 9 години

Аааа не са паднали!!!!!БОСТАН си жив и здрав ..... и непоклатим!!!!

15

край

преди 9 години

Да бе да. Сега очаквам фирмите на Пеевски да спрат да работят с държавата и да почне следствие срещу него за аферата КТБ и невярна декларация пред сметната палата. Очаквам Доган да върне онзи хонорар и срещу него да започне следствие за "обръчите от фирми" "аз разпределям" и др. подобни. Чакам Борисов чакам.

14

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че няма задкулисие, всичко се случва на аванссцената!

13

Анонимен

преди 9 години

защото сме овце затова вече 25 год МЕСТАНще ни се пеняви