262

Unufri

преди 9 години

Ами американците имат хиляди и хиляди войски навсякъде по света!Е, и?Как за Америка това е нещо много хубаво, а за Русия е нещо много лошо?

261

Виктория Нуланд

преди 9 години

...хиляди и хиляди руски войници...***! Сами поднесахме Украйна, като сьомга на сибирската мечка.

260

Анонимен

преди 9 години

*** USA!

259

Боби

преди 9 години

До ukrainec 369Пак и теб и Гари Каспаров който не му липсва логика но изглежда има интереси ви питам:На кой ще навреди убийството на Немцов и КОЙ ще го ползва.1. Путин - определено ще му навреди2. САЩ и неолибералите в Москва - Определено ще ползват всяка капчица политическа енергия за собствени цели.Путин е Олигарх, Диктатор но определено не е *** и за толкова слаба фигура няма да се реши на Убийство. Вашингтон и сие поределено ще го направят на съвеста им колко са убийствата...

258

Боби

преди 9 години

До ukrainec 367Определено нямаш военно обрзование.Спецназ в момента да дивесионни групи за ликвидиране на ВИП личности или особенно важни инфраструктурни обекти.Колко политици/висши военни/опигарси са убити в Украйна или колко ТЕЦ,ВЕЦ,АЕЦ,Мостове и т.н. са професионално вдигнати във въздуха?Това не за групи тип КОМАНДОС за атакуване фронтално на укрепени и добре въоръжени обекти. Спецназ за Опълченците обаче значи точно това.

257

ukrainec

преди 9 години

Руският опозиционер Гари Каспаров призова САЩ и света да засилят изолацията на руския президент Владимир Путин и да въоръжат Украйна, предаде Франс прес.Призивът беше отправен по време на изслушване в Сената на американския Конгрес."С тумор не може да се преговаря. Подобно на тумор Путин и неговият елит трябва да бъдат изрязани", заяви бившият световен шампион по шахмат."Борис Немцов беше убит, защото можеше да бъде убит. Путин и неговият елит смятат, че след 15 години на власт могат да правят каквото си искат. За тях няма червена линия, която не бива да прекрачват", добави Каспаро

256

Боби

преди 9 години

До ukrainec 365Объркал си друже. Новия Крал още не се е накрал и иска висок петрол. Смяната на Властта му беше 8 Млрд$ за празнуване извадени от неговия джоб за цяла САрабия.

255

ukrainec

преди 9 години

Tук някой от перхидролките спомена,че *** трябвало вече да прати спецназовците наистина в Украина.Да отиде в Русия и да попита самите руснаци -има ли руски спецназ в Украина,и да намине в някое гробище-отговорът е там.Как може да има хиляди погребани спецназовци наскоро а да няма живи в Украина? Какво-всички ли ги изтрепахме вече ?

254

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecОбъркал си раздела друже ... История и биология са в раздел Образование

253

ukrainec

преди 9 години

Новият крал на Саудитска Арабия възнамерява да доведе икономическото задушаване на Русия до краяПлахите надежди на Московските сатрапи няма да се сбъдне : новият крал на Саудитска Арабия планира да налее още петролния пазар, като по този начин доубие икономиката на Русия. По-рано властите на Кралство открито заяви, че "бензиностанция" на Путин няма място на петролния пазар.

252

ukrainec

преди 9 години

Време е да спрем да повтаряме руски пропагандни глупости - даже и руснаците не са славянски народ, според проучванията на ДНК състава на европейските народи, защото имат 42% славянски състав, а поляците имат 60% германски състав. Българите имаме под 12% славянски състав, а чехите 14% славянски състав. Гърците имат над 22% славянско ДНК и те ли са славянски народ? . Какво значи \\\"славянски народ - просто няма такъв! Никой не може да назове името и на едно \\\"славянско племе. Българите имаме 54% тракийски състав, който ни прави най-хомогенната нация в тази част на света. Просто се горде

251

Анонимен

преди 9 години

До Навремето когато Сега също е така, ама тоя път козируваме на Вашингтон. Свобода ли? Независимост ли? Мухахаха! От 70 години насам такова понятие тук не важи. Просто сменихме единия Голям брат с другия.

250

ukrainec

преди 9 години

--*** винаги са били враг номер едно на България-още от времето на Стамболов.Е- той им намира цаката през 1886 когато се опитват да направят русофилски преврат.В техните перверзни душици те си въобразяват ,че България и Русия са една държава и чак когато Стамболов ги опира на стената,те разбират,че има малка разлика а тя се състои в това че България е тяхната Родина,а Русия е чужда държава.Ама късно-оловото си казва думата.

249

Нед

преди 9 години

То и Хитлер искаше да марширува в Москва ............ :D

248

Боби

преди 9 години

До Анонимен 357Анонимни пиши си името та да ди се смеем персонално.за 1 година:от 8 гривни за долар в момента са 24Националния неприкосновен запас е опоскан няма запаси от храни и прочие.Социалките се спират, Пенсиите се намаляват Комуналката се покачва250000 фалирали предприятия.с други думи Украйна с бодри крачки е тръгнала към фалит.

247

наблюдател

преди 9 години

показателно кървави сълзи сълзи ронят сащ въпреки колосалните средства вложени в украина плановете им си провалят след опита за братоубииствена воина и дестабилизация на русия идва техният ред на практика в северна корея има 5 милиона руско китаиски воиници които ще накажат сурово световният хегемон когато му доиде времето

246

Боби

преди 9 години

До мрадев 355Прави разлика между Чечня 1 и Чечня 2Знаеш вица - Написно на стената на писоара - Всеки може да опикае стените и пода бъди МЪЖ Осери тавана!В Чечня Елцин и сие *** не само тавана на тоалетната, а и цялата Къща и част от пейзажа. Отклонени милярди. Продадени оръжия на джихадистите и прочие...Малко преди Чечня 2 сожиха на власт Путин. Той каза 4 генерала знаят какво се прави и няма да ви стопирам. Сринаха с артилерия и Авиация всяка съпротива и с много малки загуби спечелиха.

245

Анонимен

преди 9 години

Подкрепата за ваги...аа путин пада ли пада. И без оръжия Украйна ще спечели.

244

кирил

преди 9 години

здравей боби, добре е че си тук ,за да ти се посмеем отново.спора трябва да го водиш с руските медии,които изпращат кореспонденти на място и интервюират руски военни. много от военните са там без всякакво желание. може би трябва да поспориш и с майките на убитите руски военни в украйна

243

мрадев

преди 9 години

навремето в чечня,руски самолети без обозначителни знаци дни на ред бомбардираха грозни. имаше чеченски и руско население. убиваха наред. в същото време от Москва твърдяха че не знаят чии са тези самолети. на всякакви абсурди сме се нагледали и никой не вярва на руската официална пропаганда. разбира се има и честни руски журналисти и хора които изнасят истината