176

Анонимен

преди 9 години

За Левски и българи и турци са били братя. Според него в България и българи и турци трябва да живеят като братя. Важното е българите да бъдат против Русия. Левски е убил дете - удушил го е собственоръчно за да спаси кожата. А априлското въстаие е било напразно - пълен провал. И после Русия идва освобождава България от османско иго и дава независимост на България.

175

Анонимен

преди 9 години

316.Не опетнявайте името на Левски бе мюслю !За свободата на България е ОБЕСЕН !

174

Анонимен

преди 9 години

311. Добре че има българи и руснаци , не са всички Яничари като теб .И не се пиши наЗахари Стоянов !Колко ни е било добре под Отоманско , е ходи в Ирак сега да ти режат главата !

173

Анонимен

преди 9 години

Левски е прав за Русия - който ни освободи, той ще ни пороби. Трябваше да слушаме Левски - сега щяхме да сме щастливи мюсюлмански граждани на Турция и щяхме да говорим турски. За Левски не имало значение дали си турчин или българин, важдното е да стоим далеч от Русия.

172

Анонимен

преди 9 години

Кой освободи България от турско и я направи независима държава. Русия, или Левски който плюеше срещу Русия?

171

Анонимен

преди 9 години

Кери,не се прави на умрела лисица а кажи чиии го търсите на руската граница за да те разбере бедния българин

170

Анонимен

преди 9 години

Когато Русия иска да установи контрол над съседна нация организира проруска партия в тази държава. Сетне заявява, че тази партия е потисната. И тогава изпраща войници, за да й окаже братска помощ и да я освободи.Така постъпва в Полша през XVIII в., когато превзема тази държава късче по късче. Тогава Русия защитава полските свободи и поддържа православното население срещу потисничеството на католицизма. После нахлува в Унгария през 1848 г. и отново през 1956 г.Чехословакия през 1968....

169

Захари Стоянов

преди 9 години

Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, брей аман! Лошо нещо било московлука... То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

168

Анонимен

преди 9 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Георги Раковски, Любен Каравелов, Васил Левски, Христо Ботйов, Ангел Кънчев, Панайот Волов, Георги Бенковски, и прочие, са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския...

167

dp

преди 9 години

Ами поне е научил това, което е очевидно за всеки живял под руския ботуш в съветския блок - приказките с руснаци са загуба на време.

166

Анонимен

преди 9 години

Русия свали Ал. Батенберг, българския княз, като организира преврат, защото беше неудобен за Русия, защото той бе за силна съединена България! ! !Русия никога не е била "бртаска" към никого, дори към Украйна! ! ! Това за "братска" Русия го насадиха червените комунисти.Русия си гледа интереса - да създава сателитни, подчинени дъражави и сфери на влияние, които да експлоатира и ако не слушат им праща танковете! ! ! Справка: Унгария, Чехия, Латвия, Молдова...

165

Горо

преди 9 години

А това, че този с ботокса и всичките преди него лъгаха в очите целия свят, че Ирак имал химически оръжия и избиха стотици хиляди заради това НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ! САЩ не знаят ли, че България на която страна е, тя неизменно ГУБИ! Обречени са!

164

Анонимен

преди 9 години

А ти каква работа имаш в Украйна? Седемдесет години ги анатемосвахте, докато бяха част от СССР, а сега лицемери такива им се правите на първи дружки. Пикая ви на лицемерните американски мутри, само териториалния контрол над Украйна ви е целта.

163

Анонимен

преди 9 години

Православната църквата отказва да канонизира Левски за светец. Левски собственоръчно е удушил невръсто дете за да не го издаде.

162

Левски за русия

преди 9 години

Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийТозъ, който ни освободи, той ще ни пороби. - В. Лъвский

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен289 България има нужда от вяра (измислен враг), че някой мечтае да я нападне. Най-страшното ще стане когато осъзнаем, че на никой вече не му трябваме. Нито на братушките, нито на който и да било. По-голямо наказание от безразличието няма.

160

Анонимен

преди 9 години

До ФактитеТия "факти" кой старейшина Боб, Джон и тн ти ги набиваше в канчето?Приличат като от американски комикс :)Историята обаче е наука, базираща се на доказателства...

159

Анонимен

преди 9 години

До СандоИ от какво сме защитени мили ми Сандо? Лумпенизацията на нацията не е спирала...

158

Фактите

преди 9 години

Русия се обявява против Съединението на България през 1885 !!!Русия бомбардира Варна 14 октомври 1915 г. (по стар стил)На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в ДобруджаРусия кара Сърбия да ни нападне по време на балканските войни, когато армията ни съвсем не очаква.Русия е наш "приятел", едва когато ни превръща в сателитна държава с подчинена армия и икономика ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

157

Анонимен

преди 9 години

До ото фон БимаркЗатова подписания от ото фон Бисмарк договор му е натъпкан през задния отвор до гърлото!