65

Анонимен

преди 9 години

PRESIDENTA E MI60K!

64

Анонимен

преди 9 години

За 10 години със 70% се е увеличила употребата на лекарства. Ядем старо месо, обработено с амоняк, отровни плодове и зеленчуци и фалшиви колбаси и млечни продукти. Не напразно е измислено на запад понятието био храни, за да има богатите какво да ядат. Останалите пълним джобовете на най-богатата легална мафия фармацевти и лекари.

63

волгоградския

преди 9 години

Я василев пак са го пуснали в домашен отпуск от Карлуково

62

!!!

преди 9 години

До Негласуващ 91Затова е добре да отидеш на референдума и да гласуваш против извиването на ръце и против обръщане на изконни човешки права в задължения, като отпреди 25 години. В противен случай и с твоя помощ у нас се завръща явният тоталитаризъм, когато ти удряха печати в паспорта, когато гласуваш и те търсеха "онези" ако дип не си отишъл да подаше гласа си за Партията. Сегашните са също толкова долни, колкото някогашните. Това са същите хора, със същите големи уста, отворени само да лапат.

61

Марин

преди 9 години

Аз съм против задължителното гласуване. Не искам да си давам гласа за някакви *** партии и да си губя времето, за да гласувам като цяло. За мен е все едно кой ще ни краде. Вижте момчето на снимката например. Той е член на КП още от трети курс, в зората на демокрацията развива собствен бизнес. Тези от вас, които знаят за какво говоря ще ме разберат, проблема е че мнозинството 80/100 са *** и овце.

60

До 88

преди 9 години

Ти знаеш ли какви престъпници са НАТО, бе. Ти ли си нормален, дето подкрепяш пускането на уранови бомби. На никого не пожелвам да му се роди дете с деформации, след пускането на такива бомби. Или пък да поговорим за ЕС и МВФ, дето ни докараха доходи, по-ниски от страни от третия свят в Африка

59

до 89

преди 9 години

Ние сме в капан за излизането ни от ЕС, защото нямаме работещо производство за нищо. Съсипаха ни *** и техните господари икономиката, така че да си внасяме и клечки за зъби.

58

gio

преди 9 години

- право на глас да имат само тези с платени данъци- хора не пребивавали повече от 6 месеца в България за последните 4 години да нямат право на глас- хора с поне основно образование да имат право на глас- пълна мажоритарна системана всички избори да има и референдуми както по национални въпроси, така и касаещи местни. При референдум вота да е без право на отлагане, а народното решение да влиза в сила на момента.

57

Анонимен

преди 9 години

европейския съюз унищожи българите и направи политиците ни милиардери

56

Анонимен

преди 9 години

Герб си продължава със старата система да не плаща ДДС-то на фирмите. Фирмите работили по държавни поръчки още не са си взели даже и парите, а за ДДС-то казват друг път и си харчат на хората парите.. Лошият Орешарски плати 800 млн. ДДС на фирмите от герберасткото управление. Много удобно се забравя.

55

владетеля

преди 9 години

ЗА КАКВО Е ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ???ПО-ДОБРЕ ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И НАТО,ЗАЩОТО ОТ ТОВА НЯМА ПОЛЗА.ОТКАКТО ВЛЯЗОХМЕ ВЪВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НИ УПРАВЛЯВАТ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО НИ ДОВЕДЕХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И АМЕРИКА ВОДЯТ ИДЕОЛОГИЯ,КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ИСТИНАТА И ВРЕДИ НА СВЕТОВНИЯ РЕД,КОЙТО ВОДИ САМО ДО ВОЙНИ И ОГРАБВАНЕ НА НАРОДИТЕ.НА ТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА,ЗАЩОТО МНОГО ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА!!!!ТЕ СА ВРЕДНИ СА СВЕТА!!!!

54

Селянин овчар

преди 9 години

Овцата си мисли,че като пусне една хартия в урната ще се промени нещо в овчия и живот.Овчарите са и дали това право за да си успокояват овчата душица.При новия овчар,овцете се надяват да ги доят по малко и да им слагат повече сено но.. случката си повтаря както и при предния овчар.Овцете са за да се стрижат,доят и ядът а през това време им се хвърля по една вила сено да не се гътнат.Не е важно кой ще е овчаря важното е овцата да се стриже.Къде се е чуло и видяло овцата да си избира овчаря

53

info.

преди 9 години

Истината уважаеми е следната!При последните избори активността на населението е малко над 40% Но за сметка на това пък гласоподавателите са над 4млн. души!?Това е и причината за задължителното гласуване 100% гласували и пак 4млн. души.В МОМЕНТА НЕ МОГАТ ДА ЗАМАЖАТ МАНИПУЛАЦИИТЕ,ЗАЩОТО НАРОДЪТ МАСОВО НЕ Е ГЛАСУВАЛ

52

Анонимен

преди 9 години

пука му на Росен какво мислят българите кой лъжеш ти бе

51

Анонимен

преди 9 години

Osman ATAKIT!Spored men, trqbva da imat pravo na glas samo licata koito sa na po 13 i 14 godini i poveche babi i dedovci moje i ciganki! Togava izborite za nas ot ATAKA shte badat po uspeshni! Poneje te sa po lesni za agitirane!

50

Анонимен

преди 9 години

Роско,едва ли някой ще отиде да гласува въобще

49

Анонимен

преди 9 години

пледнешките обири на всички политици съкратиха живота на българина това е истинана заБългария

48

Анонимен

преди 9 години

До ined тези хора,които гласуват в чужбина са граждани на Р.България и по конституция никой няма право да отнема Правото на друг да гласува

47

Анонимен

преди 9 години

скапана държава

46

Анонимен

преди 9 години

Ясна е работата. Бостана мисли да се окопае за поне 50 години във властта. Нямам доверие на изборите в БГ, партиите...Въобще явно ще продължаваме да се лъжем,и да се правим,че си вярваме.