135

Uzas

преди 9 години

Гледах филма. Прилича на американски екшън. В една от сцените Левски каза... да ти *** майката. Е, това не го очаквах. Гнус, гнус, гнус. Отвратителен филм, в американски стил и сценарии. Подиграха се с личността на Апостола!

134

Анонимен

преди 9 години

TAZI GNUSNA VERSIA ZA JIVOTA NA LEVSKI NIAMA DA GLEDAM! NESHTASTNICI SA VSICHKI SVURZANI SUS SUZDAVANETO NA TOIA FILM! DA JIVEE APOSTOLA

133

МЕРИ

преди 9 години

С тая наша простотия и продажност ,друго нищо не ни остава,освен да го величаем.Поне той ни беше останал неоплюван!Всички народи си имат кумири освен БОГ и не са сгрешили!Историята е малко гадна наука,може да се изкривят някой факти,.Ако се разединим сега с този филм,незаслужаваме ЛЕВСКИ-символ на вярата!!!!!!

132

знайко

преди 9 години

тва е за урок на новиа левски,никой нема да знае кой е той нито българи нито турци ша го фанат за онова.айде лека нощ деца.

131

Анонимен

преди 9 години

ISTORIATA E NAI IZMISLENATA NAUKA , NISHTO VIARNO NIAMA

130

акуд

преди 9 години

щом на дебюта на филма присъства станишев и малцинство от кържалии ясно пропаганда да омаскарят Левски по заповед на ердоган и путин

129

Анонимен

преди 9 години

Един герой ни беше останал и него го заличиха.Трябваше да си остане в съзнанието на всички като ЛЕВСКИ.След този филм,който не смятам да гледам как ще обясним на децата,че именно това е Апостола.Коя друга нация показва така националните си герои?Да,той е бил човек и нищо не му е било чуждо.Но защо някой трябваше да убие идеализирания образ граден с години.Вижте Турция-навсякъде паметници на Ататюрк и никога нищо лошо.За поколения той е национален герой и ще остане така.А ние?

128

Алекс

преди 9 години

В заключение, ако беше жив щеше да се отврати от гнусните руски агенти в политиката ни, както и да се отчая от невежеството на народа си.

127

Алекс

преди 9 години

Ще гледам филма, задължително...Все пак, искам да кажа, че образа на Левски е твърде идеализиран, направо обожествен...Обаче, той също е бил човек, почти като нас...Имал е плътски желания, задоволявал ги е, 100% речта му не е била академична, убивал е хора, превърнал се е в параноик и т.н. Повторно идеализиране, поне на мен не ми е нужно. ИСкам да попитам, колко от вас си купиха фототипното издание на дневника му, публикувано дори с празните страници?Левски е един от великаните в историята ни!

126

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

Ще гледам филма, въпреки че прочетох вс. коментари. НО...едно ще кажа. Недай Боже да се върне тази епоха. Извоювали сме си свободата ..къде сами, къде с помощ отвън.....Да я ценим! Иначе......наново ще се роди Левски. Сега робуваме на ......Хайде да не повтарям нещата. Знаем се...Трябва да браним достйството на българщината.До следващият филм. Дано се научим....

125

Кирова

преди 9 години

Все пак като се има предвид, че сценариста / режисьора на филма Максим Генчев е освидетелстван шизофреник със сериозни умствени отклонения (това не е тайна за никой в гилдията), крайния продукт не е толкова зле. Аз му давам 6.5 по десетобалната система, най-вече заради добрата игра на Веско Плачков в ролята на Дякона.

124

Писмо до Левски

преди 9 години

Спи Дяконе!Не се събуждай!Добре си ти под таз черна пръст!Завиждам ти за туй,че не дочакамечтите си,разпънати на кръст.

123

питаща

преди 9 години

Някой знае ли къде може да се свали филма - като торенти или нещо подобно от интернет? Мерси!

122

bez ime

преди 9 години

Има ли български филм в който да не се псува?Защо се набляга на простотията не мога да разбера.Вече разбирам защо възрасните хора предпочитат турските сериали.Там никои не псува.Там се набляга на възпитанието на разума,а нашите на простотията.Преди да започнете да ме ругаете гледаите и ще разберете.И аз се ядосвам че ни заливат с турски сапунки,ама като нямаме стойносно кино.

121

Анонимен

преди 9 години

На 19.02.първи пред паметника ще се подредят първите мъже и жени в държавата,а района ще бъде отцепен за да ги пази от народната любов докато те лицемерно се прекланят пред подвига му,а още на другия ден ще забравят за него,до следващия 19.02.Левски мечтаеше за чиста и свята република,а някои от днешните ни ръководители,начело с м-р предсвдателя се кланяха на крадливия ни бивш цар и дори бяха в неговото правителство.Какво лицемерие и липса на морал.Затова Левски е недостижим.Да му поискат прошка

120

Турчин

преди 9 години

Преди доста време излъчиха по ТРТ2 док.филм за Левски и Ботев и показаха това което се е случило на Балканите като закъснял отенък на Френската Революция използван от Русия. Изобщо не са показали Ботев и Левски като терористи. Така, че търсете враговете сред вас самите. Изгледах 45 мин.документален филм и нищо лошо не споменаха по ТРТ.

119

до турчин

преди 9 години

Аха, викаш не само Левски трябваше да висне, ами и още хора до него... Какво мъжество очакваш бе мой, това си е чиста глупост. Какво искаш да ми кажеш, че османците просто ей така са щели да го пуснат при вече издадена присъда, заобиколен от охрана? Мене ли се опитваш да изкараш *** или ти самият си вярваш на глупостите? Цялата му мотивация и движеща сила е била този народ и тази държава, за какво се е борил, ако невинни виснат до него?

118

Анонимен

преди 9 години

Имам чувството, че някой е платил на режисьорите да изкарат великия Левски като някоя мижитурка. За да убият гордостта на българския народ. Ама не са познали. С един филм, на който се присмиват всички, може само да стане вярата в Левски още по-голяма.

117

ДО 144

преди 9 години

Ти не си добре. Не може всичко което не ти харесва да го преписваш на БКП. Има филм казва се "Демонът на империята" направян при социализма Можеш ли да го сравняваш с този филм които една пародия на киното.

116

fripp

преди 9 години

Единият, най-гениалният, от българската света троица - Ботев, Левски, Бенковски - вече го омазаха и оплюха купените с анадолски пари низки и нещастни, жалки, ''политкоректни'' псевдотворци. За великият поет сигурно ще поискат 3 милиона и ще ги получат, мизерни предатели на българщината.